הפרק הכי משעמם בהיסטורית גילמור

kiki girl

New member
הפרק הכי משעמם בהיסטורית גילמור

התוכנית התדרדרה מרגע לרגע, רק רציתי שהסיוט המשעמם הזה יגמר. אפשר בכיף להירדם עם התוכנית הזו. לא היה שום משפטים מתוכחמים, עקיצות,שום מלל ,ושום דיבור מהיר ואינטלגנטי. מה שכן היה, איטיות, משפטים תפלים, אנמים. כל כך מאכזב, וכבר הרגשתי בשינויים במשך העונות לא רק החדשה, עד העונה ה3 היה מעולה, משם זה קצת הלך לאיבוד. פה ושם היו דברים, אבל מרגישים בהבדל במיוחד אחרי שהכותבת המקורית של הסדרה כבר לא עובדת שם. ועכשיו זה ברור למה הסדרה ניראית כמו שהיא ניראית. גם כל צוות השחקנים ניראים לא בעניין, משועממים, ורק רוצים לסיים את הצילומים. מה אתם מרגישים? חבל אני כל כך אוהבת את הסדרה הזו וחבל שככה זה נגמר. לסיכום זה היה הפרק הכי משעמם בהיסטורית גילמור

אני חושבת שזה טבעי דווקא

אי אפשר לשמור על אותו הקצב 7 עונות, אני בנתיים עדיין נהנת ממנה. את הפרק של אתמול פיספסתי (אראה בסופ"ש), אבל שלשום צחקתי המון בקטע של לוק וקירק. קצת עיצבנה אותי רורי ואיך שהיא התנהגה ודיברה ללורלי.

kiki girl

New member
כן היה קטע טוב עם קירק זה היה השיא

של הפרק הזה. ובקשר לרורי וללורליי, רורי הייתה בסדר גמור, מישהו היה חייב להגיד לה שהיא ממש דפוקה,ועשתה מעשה כל כך אדיוטי. הם נפרדו ובאותו ערב, היא הולכת לשכב עם מישהו אחר. זה היה פרק מוזר לכל הקשור ללורליי וללוק, כל השיחה הזאת שהייתה להם שלא לא אכפת. זה לא היה מתאים לרוח הסדרה. נקווה שיהיה טוב. אני אוהבת את לוק. השיחה של רורי ולורליי על איפה רורי הייתה צריכה להיות באסיה והיא התחילה למנות את כל המקומות, השיחה הזו הייתה מיותרת. לפחות כיף להסתכל על רורי וכמה שהיא יפה. אבל היא בהחלט איבדה מהאישיות החמודה שלה, ושמתם לב לכך שאלכסיס נהפכה לשחקנית גרועה, היא לא משחקת טוב העונה הזאת.

היא מאודדד יפה, אבל יש בה משהו..

שחצני סנובי כזה. קראתי באחד המגזינים בקנדה (כמה שאפשר להאמין לעיתונים האלה), שגם במציאות היא מאוד שחצנית, שהשחקנים על הסט לא אוהבים אותה, ושלא מצלמים אין בכלל אינטגרציה בינה לשאר הקאסט.

kiki girl

New member
זה ממש נכון

היא מתנהגת מאוד שחצני, לפחות הדמות של רורי. אבל שמעתי שהיחסים בין אלכסיס ללורן על הסט לא ממש טובים. ראיתי הרבה קטעי וידיאו ביוטיוב, והיא חמודה שם. בריאיונות עם לורן גרהם היא כל כך קולנית, אני אוהבת את הביישנות והשקט של אלכסיס, אולי היא קצת קיבלה ביטחון, מה שבטוח שהיא יודעת שהיא יפה, אבל יש ביופי שלה משהו קר. חבל. גיליתי שהיא משחקת כדורגל, והיא נמצאת בנבחרת. זה היה באחד מהראיונות בטלוויזיה שהיא עשתה. והיה קטע שהם עשו סיור היא לולרן על הסט ולורן גרהם ממש התנהגה בצורה מתנשאת ושחצנית וקולנית, וקצת ירדה על אכלסיס, שהיא ומשפחה שלה אוכלים כמו ציפור, ושהיא לא מתכוונת לאכול פאי בחג, שהיא צריכה לשמור על מה שהיא אוכלת. אני לא הייתי רוצה שיספרו על דברים כאלו בטלויזיה.

jessie_chan

New member
אני מסכימה הם פספסו כאן עם לוק ולורליי

נראה לי שזאת הזווית שהם הלכו עליה, שלורליי בהדחקה ולא רוצה לדבר על זה ורק מקדישה את עצמה לבת שלה עד שבסוף הפרק השני היא נשברת ובוכה, אבל היה משהו מאוד הזוי באיך היא התנהגה כל כך כרגיל ובבדיחות אחרי שלוק אמר לה שבכלל לא אכפת לו לא להתחתן כי היא "במילא זאת שהציעה" (שלדעתי זה היה אחד הרגעים הכי כואבים בסדרה!)

kiki girl

New member
הפרק ה2 היה טוב

אני שמחה שהוא לא היה כמו הראשון. נהניתי.

אני חייבת להגיד...

שבבנות גילמור למרות שזו סידרה מצחיקה ומעניינת ודרמתית ועוד מיליוני דברים ... יש בה דברים חוזרים וזה אחד הדברים שיפה בה... הסצנה הקבועה של לורליי יושבת בדיינר שותה קפה, ודיאלוג מיתמשך לכל הפרק בין לורליי ורורי אפילו את טיילור כבר לא רואים...העונה הזאת שונה לגמרי! ואני לא ממש בטוחה שזה לטובה
... אני בטוח אמשיך ליראות אותה כי אחרי שראיתי את כל העונות עוד פעם ועוד פעם אני חייבת לדעת איך זה ייגמר אבל אני לא בטוחה שהעונה הזאת כל שווה את זה...ואתם קוראים משהו שמעריצת בנות גילמור שבחיים לא אמרה משהו רע עליהם כתבה. סתם דעתי

אחרי שראיתי היום את הפרקים

של אתמול והיום, אני חושבת ששתיכן צודקות. גם אני אוהבת את הסדרה מאוד, כל פעם שהיו שידורים חוזרים ראיתי שוב ושוב, כי עדיין נהנתי מהם מאוד. אבל כן.....משהו השתנה. טיילור באמת חסר, אפילו הכובע של לוק הוחלף בחדש (לא יפה לו), פאריס נראת בלונדינית יותר. ואיפה מיסז קים, והבת של לוק קצת מעצבנת אותי, ומאוד אהבתי את הנווד ששר שמשום מה נעלם. כמובן שנמשיך לראות, כי בסה"כ הסדרה טובה. סתם מוזר. החלק שאהבתי היום היה כמובן: אמלי גילמור בכלא והבדיחות הנלוות.

a white swan

New member
מסכימה עם כל מילה!

הפרק של יום חמישי היה ממש מרדים!חיכיתי שהוא ייגמר...ואני אחת שיכולה לראות שידורים חוזרים של בנות גילמור וליהנות מהם כאילו זו הפעם הראשונה שאני צופה בהם... ורורי באמת משחקת פחות טוב העונה..היא בכלל שחקנית בינונית לעומת שאר השחקנים בסדרה.יש שחקנים הרבה יותר טובים לדעתי..ועכשיו אני שומעת שהיא גם סנובית במציאות ..זה ממש חבל!היא יפה אבל לא מדהימה ביופיה...הפוני ממש מחמיא לה אבל לפני שהיא עשתה אותו לא ממש התלהבתי ממנה ובסרט אחוות הג'ינס לדוגמא היא ממש לא נראית שם טוב לדעתי.מעניין אם אחרי הסדרה היא תפתח קריירה טובה או שהיא תהייה מהאלו שזוכרים אותם בזכות תפקיד אחד כל החיים...

נראה לי היא תיהיה כמו רוב

השחקנית שמצליחים בסדרה, עולה להם הש.. לראש, עוזבים את הסדרה, ונעלמים........... ונכון היא לא נראתה טוב באחוות הג'נס. אבל פה היא יפה מאוד. והכי מוזר אצלה זה שיש לה את החיבוקים הכי מגושמים שראיתי, היא נגשת לחבק משהו (לוק או לוגאן) וכאילו מתחרטת באמצע, ואז יוצא משהו לא ברור כזה, ואני מרגישה לא נעים עבור אותו בן אדם.

למעלה