הפרק היומי

לינה18

New member
הפרק היומי

כמה דברים-נהניתי מאוד לראות את הסצנה בין ברוק לריג'. ריג' אמנם אידיוט והרבה יותר מזה, אבל הוא יודע לשכנע כשהוא רוצה בכך. מתה על המשחק המשותף של קתרין ורון. מדהימים אותי כל פעם מחדש.
חוץ מזה, הסצנה ביניהם היתה כמעט בול העתק של הסצנה ביניהם בונציה, קצת לפני שת'ורן פתח את הדלת. שוב פעם ברוק לא עומדת בפניו ושוב פעם היא בוכה שיעזוב אותה במנוחה. honey , אם באמת רצית שהוא יעזוב אותך במנוחה היית מתאמצת קצת יותר! צריך קצת יותר מ"I can't" עלוב בשביל למנוע מריג' להמשיך לנסות. והיא היתה צריכה כבר לדעת זאת. חוץ מזה, אהבתי איך טיילור מיתנהגת. יש לה קצת יותר כבוד מברוק, זה בטוח. אני מתכוונת-כל הכבוד לה שהיא לא מוכנה יותר להיתחנן בפניו!

Indiman1

New member
טיילור וברוק, הבדלי שמים וארץ

רידג' האדיוט עוזב את טיילור, אז היא אמנם בכתה ותהיה כנראה עוד כמה זמן באבל, אבל היא כבר הבינה שהיא צריכה להמשיך הלאה..להשמיך ולחתור למטרות חדשות בחיים. היא אפילו ניסתה לשכנע את סטפני להמשיך הלאה ולתת לרידג' להמשיך לעשות החלטות דפוקות (רק שסטפני תשאר בקבעון האובססיבי והמיותר שלה נגד ברוק) לעומת זאת, ברוק תחזור לרידג' אחרי עוד שניים שלושה שכנועים מרידג'. וזה כל כך ברור. רק היום היא כבר כמעט נכנעת לרידג'. היא נישקה אותו תוך פרק אחרי שנפרד מטיילור. אז עוד שבוע הם כבר נשואים
וכשהראו את הורד מול הפנים של טיילור, הייתי בטוח שזה הקטור, ולא - זה דנטה. אז מה? הולך להיות משולש חדש ? הקטור-טיילור-דנטה ? זה דווקא יהיה מגניב.

S c a r l e t t

New member
אני בצד של דנטה../images/Emo99.gif

האמת שזה רעיון מזה טוב ששניהם ירדפו אחריה קצת, אחרי כל מה שהיא סבלה מרידג' האידיוט הזה מגיע לה יחס אחר! דנטה כזה מקסים איך הוא שניה אחרי שהוא שמע שיא עצובה ויש לה בעיות בנישואים
. אני נותנת להקטור עוד כמה שעות ובטוחה שגם הוא יופיע על סף דלתה... הנאום שהיא נתנה לסטף על התחלות חדשות היה מעולה, הלווי שגם היא וגם סטף יישמו את זה, שיעזבו כבר את ברוק, שתמות היא ורידג', היא כ"כ לא מעניינת!!

למעלה