הפרק היומי

ולמי שמעונין לדעת מה יהיה היום בפרק

ספוילר:
לילי ואבנר נפגשים אחרי שבע שנים. דגנית חושפת בפני דדי סודות ששמרה ממנו. גילה מספרת לאבי שליאורה מתכננת לסגור את המפעל. נטשה מתלבטת בין אדם לדורי ומקבלת עצה מאלי. דדי מדווח לרוחל'ה על תוצאות הבירור שלו על דגנית. רוברטו מחליט להשלים את המשימה שהתחיל... צפיה נעימה !

ron651

New member
ניחוש

נראה לי מה יהיו המילים ש"נדבר עליהם כל הקיץ" חח נראה לי זה יהיה: "אנחנו מאיה ויונתן" שהם יספרו למישהו

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלא נראה לי

אמרו שזה מילים שישיארו אותנו עם פה פתוח כל הקיץ... את זה שהם מאיה ויונתן אנחנו יודעים וזה לא אמור להשאיר אותנו במתח

ניחשתי ../images/Emo185.gif

חשבתי שהעוזר יכוון ת'רובה ואז הוא יגיד:"דגנית,את מתה" אבל עכשיו לא נראה לי כבר..

Double U

New member
דגנית ודדי../images/Emo13.gif

החנון (כן כן
|) והמחנכת הנחמדה
הפרק עצמו היה ממש נחמד. שמתם לב שלילי כל הזמן חוזרת על צירוף המילים "אמא שלך"?
ולסיום: תעצרו את משהההההההההההההההה!

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאיזה פרק../images/Emo12.gif

דדי ודגנית שליטה
השיחה שהייתה עם אדם ואיה הייתה קורעת
עם הבתמצווה וזה
עכשיו אני מבולבל
אחרי מה שלילי עשתה

Super Chuly

New member
אולי 3 המילים הן:

"נתראה שוב בספטמבר"? לא!! לא רוצה שייגמר! איך אני אשרוד עכשיו עד ספטמבר?! בכל מקרה- אז מסתבר שדגנית נתנה לנחנח לנשק אותה, לא ידעתי אם לצחוק או לבכות, מה גם שהנשיקה הזאת הייתה מאוד לא קשורה לכלום, אבל נו מילא... הייתכן כי אדם מחזיק ביכולת מופלאה לגלות סודות, חוץ מיכולתו המעולה לקלוט ולדבר בשפות שונות? אם כן ואם לא- די כבר עם המשפט הטחון שהוא מתעקש לחזור עליו שוב ושוב: "לפעמים את כזאת ילדה קטנה..."- חלאס, מיצינו... זאת רק אני, או שאסיה נעלמה מהסדרה יותר מהר ממטוס סילון? יום מעולה לכולם! ליהי :)

Super Chuly

New member
כן, די ציני...

למרות שכמו שאמרת- הכל אפשרי... בקיצור- יש למה לחכות! ליהי :)

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלא נראלי שככה זה יגמר

כי מה הקשר ל"נתראה שוב בספטמבר" לעלילה?
זה אמור להגמר במשפט מהעלילה שישאיר את כולנו עם פה פתוח
ואסיה לא נעלמה בפתאומיות... רק בפרק של אתמול[או שלשום,הפכתי לסנילי:|] אסיה הופיעה...

Super Chuly

New member
מסבירה את עצמי...

הכוונה הייתה שאסיה ניסתה לדבר עם איה רק פעם אחת, העיפו אותה מה"מבצע" הזה או מה שזה לא היה, וזהו- לא ראינו אותה יותר, היא התייאשה בטח... שנית, בנוגע למשפט- זה היה בצחוק... ליהי :)

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלא נראה לי שנפתר מאסיה

כ''כ מהר

למעלה