הפרק היומי

C o C i T o

New member
הפרק היומי

בהחלט היה פרק יפה מאודד :]]] רק התאכזבתי מהקטע שברוק ראתה את לוקאס ופייטון מדברים... אבל העיקר שהם בסדר עכשו אחד עם השני
והקטע שבאמת ביאס אותי בפרק זה שנייתן אמר שהוא פורש מכדורסל
חבל...

yasminale

New member
לוקאס הזה! ../images/Emo46.gif

עכשיו אחרי שאני רואה שוב את העונה הראשונה, הגעתי למסקנה! אני חושבת שלוקאס באמת נצלן. נראה לי שהוא מנצל את ברוק בשביל הקטע של החירמונים וזה, אבל הוא אוהב את פייטון! בעונה השנייה, למשל, רואים שהוא באמת אוהב את ברוק. הום תמיד עזור לה ומתנהג אליה יפה.. אבל בעונה הראשונה?! הם בקושי מדברים! איך הם נושמים!? כל הזמן השפתיים שלהם דבוקות! ולוקאס מעצבן!! ונורא אהבתי את הקטע שלוק שאל את נייט למה הוא הראשון שצריך לדעת שנייט פרש.. אז נייט אמר:"רצית את העולם שלי כ"כ? הוא כולו שלך". ועוד שאלה שמטרידה אותי: אם כותבים ניית'ן, אז למה לעזאזל כותבים נייט עם ט'?!?!

בואי אני יגיד לך דבר אחד...

אם ברוק ולוקאס ניפגשו על סט הצילומים לא פלא שהם מתחרמנים בעונה הראשונה כל כך. ומעניין למה אמרו לו שהוא צריך לאתהב בברוק בעונה השניה. וכן בעונה הראשונה אכן הוא אוהב את פייטון ולא את ברוק ומנצל אותה פה ושם. ולמה נייט אני ממש לא יודעת:/

C o C i T o

New member
למה נייתן אמר את זה ללוקאס

שהוא רצה את כל עולמו ועכשיו הוא שלו משו כזה... למה הוא אמר את זה?

yasminale

New member
כי בפרק הראשון או השני

של העונה.. אז כאילו ניית'ן אמר שלוקאס רוצה את העעולם שלו.. שלוקאס רוצה להרגיש מה זה להיות מקובל וכל השטויות האלה..

yasminale

New member
בסדר.. אבל יש הבדל בין סדרה ומציאות

צ'אד וסופיה באמת התחילו לצאת כשרק התחילחה הסדרה, אבל זה לא אומר שגם הדמויות שלהם ככה. סביר להניח שבגלל שהם משחקים נאהבים הסיכויים שלהם ליציאה ביחד היה יותר גדול, מאשר אם לדוגמה, סופיה הייתה משחקת את היילי.

כן אבל אני חושבת שאפילו את פייטון..

הוא לא היה מנשק ככה, רואים שהוא ממש רצה לנשק אותה. ואני מבינה שאתם ממש אוהבים את ברוק ושהיא לא כזאת במציאות אני יודעת אבל במיוחד בעונה הראשונה היא משחקת די כי איזה זונה סליחה סליחה על המילה.

yasminale

New member
חחח היא באמת זונה בעונה הראשונה

ובואו לא נגיד זונה, אלא מחורמנת חחחח... באמת רואים שהוא מנשק אותה ככה כי הם בכל זאת ביחד, אבל גם אם הם לא היו ביחד הוא היה חייב לנשק ככה בגלל שזה חלק מהתפקיד. הם בעצם מראים שיש להם רומן, אבל ממשששששש

רינתי15

New member
פרק יפהה

היום הולך להיות פרק פי 2 יותר יפה ואוא מענמיין מה יקרה עם אבא של פייטוןן!!! חובה לראות

popkoren

New member
נצל"ש- שאלה

ביום שישי, הנאום שלוקאס הכין לחתונה, היה בו חלק שהוא ציטט מאיפה-שהוא, למישהו יש את זה? או ציטוטים אחרים שלוקאס משתמש בהם בסדרה?

TheCharm

New member
מספרים לא מדברים אליי

שאלתי אם זה הפרק שלוק ופייטון נוסעים

למעלה