הפרק היומי...

Indiman1

New member
הפרק היומי...

האמת שהיום הפרק די חזר על הפרק הקודם חוץ מהסופ כמובן.. ניק וברידג'יט המשיכו בארוחה הרומנטית המשעממת שלהם ועוד ניק התחיל לשיר ..בעעע איך אני שונא שהוא מתחיל עם השירים המכוערים שלו..
ועוד השמיעו את השיר פעמיים(!!) סטפני שוב עקצה את ברוק , היה נחמד
ולגבי הסוף - טוב, אני כבר מחכה למחר ולתגובה של ברוק לגבי התמונה

ה ד ס 2 3 2

New member
תגובה

לדעתי ניק וברידג'ט הם זוג חמוד והם מתאימים אחד לשני. זה שהוא שר לה שירים עושה את זה יותר יפה.

Indiman1

New member
../images/Emo31.gif ל-../images/Emo168.gif

הם באמת זוג נחמד אבל שיפסיק לשיר. שיילך להתחרות באמריקן איידול
דרך אגב, בהתחלה לא ממש אהבתי את השחקנית החדשה שמגלמת את ברידג'יט, אבל לאחרונה דווקא התחלתי לחבב אותה. ברידג'יט החדשה היא די בסדר ואפילו יותר מזה . אז להתראות ג'ניפר פיניגן , שלום אשלי ג'ונס !
(ד"א ככה קוראים לה, נכון ?)

girlontop

New member
אני איתך

אם עוד שחקן בסדרה הזאת יפצח בשירה אני מפוצצת את הטלוויזיה.

taylor18

New member
הוא לא צריך ללכת לשום אמריקן איידול

כי הוא כבר זמר ויש לו כבר כמה דיסקים..גם משות ה80. אני מסכימה לגמרי עם הדס ואני רוצה להוסיף גם שהשיר היה מהמם ! ! ! ורציתי לשאול דרך אגב אם השיר הזה הוא מהדיסק החדש שלו אם מישהו יודע וכל הכבוד לניק..כל פעם מחדש אני רואה איזה מתוק הוא . . ובאמת מתרגלים לאשלי ג'ונס..אבל אין כמו המקור

גרטה1

New member
כן זה בדיסק החדש

וגם אני חושבת שניק/ג'ק ווגנר פשוט מקסים. אני דווקא אוהבת יותר את אשלי ג'ונס, ג'ניפר פניגן אחרי "רידג'ט" ממש הגעילה אותי. אני גם לא חושבת שיש לה כימיה עם ג'ק ווגנר ואז הסיפור של ניק וברידג'ט היה נהרס.

גרטה1

New member
מסכימה

חוץ מזה שהמילים של השיר פשוט מקסימות. וניק וברידג'ט הם הסיבה היחידה שאני בכלל ממשיכה לצפות בסדרה הזו

למעלה