הפרק היומי

• פותח הנושא m121
  • פורסם בתאריך

m121

New member
הפרק היומי

מישהו ראה? כי אין פה תגובות! מוזר! מישהו ראה פה דוסון קריק? כי היה איזה מקום בפרק שהזכיר לי את הסדרה? לעוד מישהו גם זה הזכיר?

היום היה משהו מגניב....

מגרש ביתי משודרת בדיוק אחרי סמולוויל {כידוע...} ואז כזה היה פרק עם מטר מטאורים...והתבלבלתי..לא הבנתי מה אני רואה עכשיו....אבל היה נחמד!!!!

yasminale

New member
פרק חביב ביותר

ממש אהבתי את הפרק הקודם של ה- Dair night והם עשו מעבר ממש יפה :) לוקאס ואנה כ"כ חמודים ביחד.. למרות שאין עליו ועל ברוק :) אהבתי את הקטע שהם מתנשקים במכונית ואז מראים את פליקס כזה במבט עצבני של "אני-הולך-לכסח-ללוקאס-הזה-את-הצורה".. מתאים!

yasminale

New member
והקטע שגם בסמולוויל היה משהו דומה

למטר מטאורים היה מגניב ביותר :) וזו רק אני, או שהפרק ששודר היום בסמולוויל היה מצחיק?

g a l g i r l

New member
שמתם לב../images/Emo162.gif

שבפרק של היום אז המרצה של קרן (אני לא זוכרת איך קוראים לו) אז הוא אמר לקרן שהוא היה גר בtree hill במדינה אחרת.. או משהו בסיגנון.. אז זה אומר שאין רק one tree hill...

Flower Powerr

New member
השירים

את יכולה לראות איזה שירים היו בפרק כאן כתוב שם גם באיזה סצנה הופיע כל שיר תהני

ממ. אני הייתי רואה..../images/Emo42.gif

דוסון אבל את הפרקים האלה של טרי היל ראיתי מזמן תזכירי לי על איזה קטע את מדברת..

TCgirl

New member
הפרק הזה ../images/Emo187.gif

היה יפה... ונייתן והיילי כל כך חמודים! ובמיוחד ההקרבה שלו [המחנה כדורסל או מה שזה לא יהיה] כדי שהיא תוכל לפתח את הקריירה שלה... הוא חמוד
ודן מעצבן אותי. שיגיד לה את האמת [לדב]... אם היא לא רוצה אותו אז שיתמודד עם זה.. זה שהוא ישקר לה לא יגרום לה לרצות להיות איתו....

M i l k y W a y

New member
../images/Emo45.gif!! בטח!! הם מצלמים באותו מקום

נראה לי... זה הכל בווילמינגטון... איפה שקרן וחבר שלה היו זה נראה בדיוק כמו המקום בעונה הראשונה שדוסון וג'ן התנשקו בפעם הראשונה ושהם צילמו את הסרט הראשון של דוסון...

bratz girl

New member
בהחטל הזכיר!!!!

המקום ששם ישבו המרצה ואמא של לוק....זה המקום שדוסון גילה את פייסי עם תמרה... נכון???

למעלה