הפרק היומי

ישש!! נשמע לי פרק טובב...

אגב.. אני חדשה
--ירדן אני רואה את ימ"ח כבר לא מעט זמן אבל רק עכשיו גיליתי שיש פורום. עברתי על כמעט כל העמודים פה וגיליתי דבריםם מזה מעצבנים בקשר למה שיהיה בהמשך!!! אבל לא נורא.. עדיין מקווה לטוב.. נראה לי שאני בין היחידים שאוהבים פה טינסס אבל אני פשוט אוהבת!! אין לי מה להגיד.. ואני שמחה שהיום יהיה טינס...

soapsfan

New member
היום../images/Emo58.gif

מתחילה העלילה השנואה עליי של ג'ק וג'ניפר כשג'ק יאמר לגרטה שהוא הומו,וזה ימתח 8 חודשים

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

היא תחשוב על כל אותם פעמים שהוא דיבר איתה על קניות וכו' ותאמין לו.ואז זה ימתח עד שג'ניפר תגלה(בערך עוד 7 חודשים) ועד שיגלו שהוא שיקר(עוד 9 חודשים)

MaNcHi 135

New member
טוב אז היא סתומה...

מה היא לא שמה לב שהבן אדם נשוי לג'ניפר ושיש לו ילדה???? וגם אם היא לא יודעת...למען השם זה סאיילם!! עיירה בגודל של קוביה כולם מכירים את כולם!1

Art Freak

New member
../images/Emo45.gifסתומה אינדיד

היא הייתה חייבת להשתלב עם שאר תושבי סיילם.....

bugsycohen

New member
נחמד.....

דרך אגב.... היום נסעתי באוטובוס וראיתי אחת קופי בל--אז אמרתי לה שהיא דומה לאיזו אחת....בקיצור יש לי תמספר פלאפון של בל הישראלית..............

bugsycohen

New member
תודה תודה...........

רק אני מקווה שהיא לא מעצבנת כמו בל............

soapsfan

New member
הפרק

סצינות נחמדות בין הופ/ג'ניפר,ברואי
סצינות די משעממות עם ג'ק/גרטה
כרגיל,,סצינות משעממות עם הטינס.עוד תשדיר שירות נגד סקס סין בני נוער,עוד שיחה של פיליפ בה הוא מתנצל לקלואי(וזה אפילו אותו טקסט!קלואי עונה-פיליפ:"אל תנתקי.אני מצטער על מה שעשיתי"),וסצינות מיותרות בין סוזן ופנלופי,כאילו אכפת לי מהן.ואז הסוף הכל כך מותח,שון מטפס על הר שנראה מזויף בטירוף,ופול מדבר עם עצמו ואומר שמשהו עלול לקרות לו.אולי אם הוא לא היה אומר את זה כל סצינה שנייה שלו היה אכפת לי

הפרק..

היה נחמד.. סביר.. אני אוהבת ת'קטע הזה של קלואי ובריידי.. איזה מתאימים הםם!! בעיקרון היה סביר ולא יותר.. והקטע הזה של ה"צוק" הזה ששמו שם.. לא יכלו קצת יותר להתאמץ כדי שיראה טיפה יותר אמיתיי?!? חבלל..... ג'ן והפול הזה מעבנים אותי.. פול במיוחד.. מה הוא נתקעע פתאום?! מעצבןןן מקווה שהפרק של מחר יהיה יותר טוב

lady h

New member
הסוזן והפנלופי האלו משעממות

אני זוכרת סוזן ופנלופי אחרות שהיו הרבה יותר מעניינות!
איליין דייוידסון המלכה!!!

soapsfan

New member
את מי הן מעניינות בכלל?

מה מעניין אותי הביישנות או חוסר הבטחון של שתי השחקניות הגרועות האלה?אבל אני מבין שהיו חייבים להכניס לתוך קבוצת הסטראוטיפים הזו את הביישנית והילדה השמנה(שיצטרפו למושלמת,לחברה המושלם,לחברה הכי טובה של המושלמת אך חסרת הבטחון,לאובססי,לכלבה,לחבר של הכלבה,לשחורה ולילדה המוזרה שבחיים לא תוכל להיות נורמלית ולכן צריכים להזכיר לנו את זה כל שבוע)

soapsfan

New member
ואגב

זה די עלוב כל הסצינות האלה שמנסות להוכיח לנו שזה באמת טיול כיתתי(למרות שיש שם 2 אוהלים וכל יום הילדים שם משתנים),כמו "טוב,עכשיו סיימנו את צעדת ה100 ק"מ שלנו ברחבי העולם אתם משוחררים"

למעלה