הפרק היומי

girlontop

New member
הפרק היומי

אריק לא מאמין שהמכירות של פורסטר ירדו ב-5% ואני תוהה מדוע הוא לא רואה שהתשובה למצב הנוכחי נמצאת ממש מולו - חברת אופנה שהעובדים המרכזיים בה הם שני ילדים בני 18 ומעצבת פנים בדימוס נועדה לכשלון מוחץ. אפילו קלארק חסר המעוף, אמבר שאף פעם לא מגיעה לעבודה ופלישיה הסופנית עולים על חבורת הטינאייג'רים המשעממים של פורסטר. בושה וחרפה. מכאן הגעתי לתהיה - מה בדיוק דרלה עושה בספקטרה בימים אלה? סאלי חילקה טייטלים לכל העובדים ועל דרלה היא אמרה שהיא "הלב והמנוע של ספקטרה", מה שנשמע לי כחנופה זולה למישהי שלא עושה דבר מלבד להסתובב במחשופים ולהתמרח על בעלה כאילו לא ראתה גבר 40 שנה. להביא מישהי שתעשה להם בלאגן בנישואים, ומהר. אסיים בוידוי: אני לא ממש אוהבת את ניק. לפעמים הוא חינני ומשעשע, אבל רוב הזמן פוזת האביר על הסוס הלבן שלו מעצבנת אותי (בפרקי ארה"ב זה עוד יותר בולט). הוא ממש הקדוש הגברי של הסדרה - דואג לכולם, הגון, מוסרי, לא טועה ולא שערורייתי בעליל. כרגע הוא לא עושה לי את זה, בתקווה שיהיה שם שינוי.

238

New member
מישהו אמר טיילור?../images/Emo13.gif

בס"ד ניק חמוד.ובהשוואה לכל הגברים המעפנים של הסידרה הזו,הוא פשוט חלומה של כל שחקנית טלנובלה. ודרלה היא מזכירה,מה לא?

לינה18

New member
טוב, כן, בקשר לזה אני מסכימה-ניק

בהחלט מתאים יותר להיות גיבור ראשי של טלנובלה. הגיבור המושלם והטוב. אבל זה לא כל-כך מושלם בשביל אופרת סבון כמו שלנו.

גרטה1

New member
ניק הכי שווה

רק בגללו אני בכלל רואה את הסדרהץ נכון שיותר מידי סצנות של האביר הלבן-בעיקר בארה"ב קצת מעצבנות אבל זה עדיין יש דברים מפצים. אגב-יש פורום של חובבי ברוק ורידג' שקוראים לניק-טיילור עם טוסטרון....ככה שההשוואה לטיילור כנראה לא ממש רחוקה

לינה18

New member
איזה מצחיקים../images/Emo6.gif +../images/Emo58.gif

אבל תגידי, הפורום הזה של חובבי ברוק וריג' לא משעמם אותך? כי אני נכנסתי אליו כמה פעמים, וזה בפרוש פורום משעמם. חוץ מזה אני לא מבינה מה יש להם נגד ניק וביריג'ית(חוץ מזה שהוא היה עם ברוק).

לינה18

New member
טלי-איזה יופי שחזרת! ../images/Emo13.gif

נו, אז איך היה ברומא? למרות שלא היה לי הכי הרבה זמן השבוע להיות בפורום, אבל בפרוש היית חסרה (וגם אפשר לראות זאת לפי כמות ההודעות
). חוץ מזה,בפרוש מסכימה בקשר לניק. אני כבר מזמן טענתי שהוא יותר מדיי מושלם וטוב בשביל אופרת סבון. למה שלא יכתימו אותו קצת, הוא יוכל להיות קצת יותר מעניין. למרות שבעיקרון כל עוד הוא לא מפריד בין ריג' לברוק אין לי שום דבר נגדו.

לינה18

New member
אופס...לא ראיתי את ההודעה שלך על

הטיול. אז אל תשימי לב לתחילת ההודעה שלי, טוב?

Mikel20

New member
זה מדהים

חשבת על בדיוק אותם דברים שאני חשבתי עליהם במהלך הפרק... ועוד דבר....במהלך השבועיים האחרונים מישהו שם לב שהונפקו 3 דוחות של מכירות?? זה נראה שכמעט כל יום יוצא דוח חדש, בקצב הזה פורסטר נמחקת תוך חודש, ממש לא אמין!

Mikel20

New member
בטח שזה חשוב

אם היא מתיימרת להיות סידרה מציאותית, אז נזניח את עניין הגילאים הפיקטיביים שבאמת הוא חסר חשיבות ומשותף לכל אופרות הסבון, ועוד כמה עובדות שלבחורה אחת יש כ 10 חתונות בחיים שלה, אבל יש גבול לכמה אפשר להאמין! זה מגיע למצב של זלזול באינטיליגנציה של הצופים!

לינה18

New member
אתה צודקת לחלוטין, ובכל זאת, מי

שמחפש אינטלגנציה, אופרות סבון לא בשבילו.לא סתם כולם יורדים על הז'אנר הזה. ואם אתה חושב שהיפים נימצאת במצב הכי גרוע מבחינת הזילזול באינטלגנציה שלנו, תנסה לראות תשוקות פעם. ומתיימרת להיות מציאותית? אני לא חושבת שהם לרגע חושבים שם על אמינות. כל מה שמעניין אותם זה שיהיה מה שירתק אותנו למסך, זה הכול. לך כל עניין האמינות מאוד מפריע, אבל אם כל הצופים היו עד כדי כך מיתלוננים, אז או שכולם כבר מזמן היו מפסיקים לראות והסידרה היתה נפסקת, או שהם היו עושים משהו בנידון. לדעתי, מי שרואה אופרת סבון, פשוט לא מחפש אמינות, זה הכול. לפחות אני לא.וזה לא שזה לא מפריע לי, לפעמים זה מאוד מפריע, אני פשוט מקבלת את הז'אנר כמו שהוא וכל עוד אני נהנית מהקטעים הטובים, זה בסדר מבחינתי. אז לדעתי נותרו לך שתי ברירות-האחת-פשוט להפסיק לראות. והשניה-להמשיך לראות בלי תקווה מרובה שהם יפסיקו לזלזל באינטלגנציה שלנו, כי זה ללא ספק לא נמצא בראש סדר העדיפויות של כותבי התסריט, ולא ניראה לי שזה עומד להישתנות בקרוב.

Mikel20

New member
לגבי תשוקות יש לך טעות

הסידרה מההתחלה לא מתיימרת להיות מציאותית,אני אמנם לא רואה אותה (זה משודר בזמן היפים) אבל יש שם מכשפות ורוחות ושדים וכו'... הסידרה מההתחלה נכתבה על-מנת להיות אופרת סבון בדיונית לחלוטין בניגוד מוחלט ליפים למשל שכביכול מתרחשת בעיר אמיתית לחלוטין! ורק שתדעי הסידרה פעם כן הייתה אמינה מאוד, ויסכימו איתי חברי הפורום שהם מהצופים הותיקים של הסידרה, אבל בשנות ה 90 הכל היה מאוד מעניין ודי אמין, בלי סיפורים מופרכים ועלילות לא רציניות. אז נכון שאין הרבה אינטילגנציה בסדרות האלו, אבל לכל דבר יש גבול וללא ספק בשנים האחרונות הזילזול בשכל הישר של צופי הסידרה הגיע לרמות שלא יתוארו - מי שמע על גבר שמתאהב במישהי שבמשך שנים חשב שהיא הבת שלו???

Shiri from the block

Active member
ימי חיינו היא אופרת סבון שמתיימרת להיות מציאותית ובכל זאת יש שם כל מיני דברים סתומים כמו מה שקרה עם הנסיכה ג'ינה והופ וכל זה, זה גם מין בדיוני כל מה שהלך שם וזה בכל זאת מתיימר להיות מציאותי. זה אופרת סבון, לדעתי פשוט אין חוקים באופרות סבון.. אפשר לעשות הכל.

לינה18

New member
יה, שירן, לא היה לי מושג שאת רואה

"ימי חיינו"-טוב לגלות דברים חדשים
. אבל בכל מיקרה-מסכימה איתך לחלוטין
. זה בעצם בדיוק מה שרציתי להגיד-לאופרות סבון אין כללים. אפשר לעשות הכול-ולא משנה כמה לא הגיוני זה.

Shiri from the block

Active member
פעם ראיתי אבל כבר איזה שנה לא ראיתי../images/Emo3.gif ייאשו אותי עם כל הקטע של הנסיכה ג'ינה.. ואוסטין היה כזההה שווה../images/Emo99.gif

Guy K

New member
אני עם מיקי

ברור שזו אופרת סבון, ברור שכל אחד שם התחתן לפחות חמש פעמים, ברור שילדים מתבגרים שם בקצב מואץ והנשים נשארות באותו הגיל במשך עשרות שנים (או עד שהניתוחים הפלסטיים כבר לא יעילים). אבל רבאק, הם כבר לא נותנים לנו קרדיט. פעם היתה תצוגת אופנה כל חצי שנה. זה נתן לסדרה קצב מיוחד ותחם את האקשן שבסדרה (שבה יום אחד נמרח על פני שבוע ולפעמים יותר) לגבולות הגיוניים. היום טיילור מתה ושלושה חודשים אחר כך זה כבר שנים מאוחר יותר. אמבר ותומאס מכירים ואחרי שבוע היא כבר מאוהבת בו כאילו היו ביחד שנים ולריק אין שום משמעות. כל מושג בסיסי של זמן נעלם לחלוטין, וזה לא שאני יושב עם סטופר ובודק, כמו כמה צופים שתמיד אומרים "אבל ברידג'ט נולדה ב 95 אז היא צריכה להיות בת 10", אבל אם תוך שבועיים קורים דברים שאמורים לקחת חודשים שלמים, זה מהר מדי ולא מאוד אמין. פעם זה לא היה קורה. באמת.

girlontop

New member
ואני מסכימה עם כולם ../images/Emo6.gif

אני רק חושבת שאנחנו מנהלים שיח חרשים קטן. אופרות סבון הן לא ז'אנר הומוגני ואפשר למקם אותן על ציר שנע מסוריאליזם צרוף לריאליזם כלשהו. כשאני צופה, היפותטית, בימי חיינו או תשוקות אני מראש יודעת שאני צופה בזן מסוים של סבון, שהוא שונה לחלוטין מצפיה בצח"מ או בכל ילדיי, למשל. ימ"ח ותשוקות הן אופרות סבון עם מוטיבים על-טבעיים ומפלס טראש גבוה. אין בכך כל רע ומי שנהנה מהן שיהיה לו לבריאות. היפים, לעומת זאת, תמיד היתה קרובה יותר לסוג הריאליסטי יותר של אופרות הסבון ולכן היא גם קסמה לי יותר. אנשים שצופים באופרות סבון 'ריאליסטיות' מגיעים עם סט ציפיות מסוים ועל פי רוב הם לא מעוניינים במוטיבים סוריאליסטים בסבון שלהם. אכן, גם לדעתי הכל מותר בז'אנר הזה, אבל חשוב לשים לב שאופרות הסבון שונות זו מזו ומה שניתן לעשות באחת כלל לא מתאים לאופי של האחרת. מיקי, גיא ואנוכי לא אוהבים את שבירת המוסכמות של השנים האחרונות בסדרה, כי היא מנוגדת למהות שלה כסוגה בז'אנר.

לינה18

New member
יו, בחיי, טלי, ניסחת את זה בצורה

כל-כך יפה(
), ועם מילים כל-כך גבוהות שחצי מהן לא הבנתי...
ובאופן כללי די הצלחת לסיים את הדיון שלנו, לדעתי, ובצורה ממש טובה שלדעתי יקבל כל צד.

למעלה