הפרק היומי

faery18

New member
../images/Emo115.gifהפרק היומי../images/Emo115.gif

סוף סוף הראו את ברידג'ט החדשה!! חחח
אבל איזה מצחיק היה כשאמרו:"כעת אשלי ג'ונס תשחק בדמותה של ברידג'ט" כאילו לו היינו מבינים את זה... השחקנית הזאת נחמדה אבל ברידג'ט הקודמת הייתה יותר חמודה
וחוץ מזה היא ניראתה הרבה יותר צעירה מאשלי ג'ונס...
איך אהבתי את הקטע בין סטפני וג'קי כשסטפני באה לאיים עלייה שהיא לא תיתן לה לחזור למאסימו כשדיקן יזרוק אותה. איזה טובה סטפני איך שהיא דואגת למאסימו

לינה18

New member
הפרק היומי

יו, איך אשלי ג'ונס הפתיעה אותי היום. ככה קוראים לה, נכון?(אני מקווה שלא טעיתי). בכלל לא ידעתי באיזה פרק בדיוק היא מגיעה. ובינתיים אני ממש אבל ממש לא אוהבת אותה. היא מעצבנת אותי! אמילי הריסון לדעתי היתה יותר יפה ממנה, שלא לדבר על זה שאשלי לא ניראת טבעי ליד ברוק. היא מבוגרת מדיי מכדי לשחק את הבת שלה! יקח לי שנים להיתרגל לראות את שתי אלה ביחד. היה לי נורא מוזר לראות את ברוק מחבקת את הבת החדשה שלה. ואני בטוחה שלא רק לי. רק דבר חיובי אחד אני יכולה להגיד עליה-יש לה קול מאוד יפה. חוץ מזה הקטע עם פייג' ודיקן היה ענק! איך היתגעגעתי לקטעים כאלה בסידרה מאז שברוק "חזרה למוטב". פייג' מאוד חמוד לדעתי. ודבר אחרון-איזו צביעה סטפני! יש לה את אריק, מה, עכשיו היא רוצה גם את מסימו?

faery18

New member
חח,לא

היא רואה במאסימו ידיד טוב. כואב לה על מה שקרה לו ועל מה שג'קי עשתה לו עם דיקן.

לינה18

New member
אין לי ספק שכואב לה על מה שקרה

למסימו. וזה רק מראה שיש לה עדיין רגשות אליו. ומהשוני בדעות שלנו אין לי ספק שאנחנו רואות את הסידרה הזאת משתי נקודות מבט שונות. כי אני לא רואה בזה שסטפני היום הלכה להשפיל את ג'קי מעשה שאין בו שום מניע ניסתר. מה, לא שמעת כשהיא בפרוש אמרה לג'קי:"מסימו מעדיף נשים הגונות יותר"? והיתכוונה לעצמה! כי אנחנו לא בדיוק מכירים נשים אחרות של מסימו(את שילה אני לא יכולה להחשיב כאן).

faery18

New member
סטפני ומאסימו../images/Emo5.gif../images/Emo35.gif

אנחנו בהחלט רואות כמה דברים בצורה מאוד שונה
אבל זה בסדר כי זה מה שעושים בפורום מחליפים דעות
אם לכולנו היו אותם הדעות על הסידרה ועל הדמויות היה משעמם בפורום..

לינה18

New member
אם כבר לבחור את ג'קי או את סטפני

לצידו של מסימו אז אני מעדיפה את סטפני. היא באמת מתאימה לו יותר. בזה היא צדקה. הם נורא דומים. שניהם אוהבים לשלוט באנשים ולגרום להם לעשות את מה שהם רוצים, כשזה כביכול "למען מטרה טובה". ולא הייתי מיתנגדת אם סטפני היתה חוזרת למסימו, כי לדעתי הוא מתאים לה יותר מאריק. אבל ברור שזה לא יקרה. סטפני בחיים לא תעזוב את אריק מרצונה. ובקשר למה שאמרת-להחליף כאן דעות שונות ואפילו מנוגדותאז מכאן כל הקיף וההנאה מהפורום!

faery18

New member
לגבי אשלי ג'ונס-

ברור שברידג'ט הקודמת הייתה יותר יפה מימנה חבל מאוד שהיא לא המשיכה לשחק בהיפים... היא הייתה יותר מתאימה מאשלי ג'ונס לתפקיד ברידג'ט והיה לה מישחק מעולה. אם לא הייתי יודעת מי זאת הייתי חושבת שזו חברה של ברוק ולא הבת שלה חח

לינה18

New member
בזה אני לחלוטין מסכימה איתך-למישהו

יש מושג מה הפרש הגילאים ביניהן במציאות? הן בפרוש לא יכולות לשחק אם ובת. זה מגוחך. אשלי כל-כך מבוגרת מדיי. ובקשר לאמילי(הבריג'ית הקודמת)-לא הספקתי להיתרשם מהמשחק שלה(כי לא נתנו לה היזדמנות להראות אותו), אבל היא בהחלט היתה יפה יותר מאשלי.ומתאימה יותר לגלם בת של ברוק מבחינת הגיל.

faery18

New member
תיקון קטן../images/Emo8.gifלברידג'ט הישנה קוראים:

ג'ניפר פינגין לא אמילי

girlontop

New member
לא נכון, קראו לה אמילי הריסון

היא החליפה את ג'ניפר פיניגן, פשוט כולם מדחיקים אותה

faery18

New member
מה? לא הבנתי..

ג'ניפר פינגין הייתה הברידג'ט האחרונה נכון? ועכשיו באה אשלי ג'ונס.. אז מי זאת אמילי הריסון?

girlontop

New member
לא לא לא

ג'ניפר פיניגן עזבה בסוף 2003 ואמילי הריסון (בתמונה) החליפה אותה. לא ראו אותה הרבה והיא נעלמה די מהר מהנוף.

YulaShpil

New member
תגידו, מי זו פייג'?

אני כבר כמעט לא צופה בתוכנית, אבל משתדלת לקרוא את התקצירים, לפחות. אבל אני לא יודעת מי זו פייג' שהגיעה פתאום...

לינה18

New member
פייג' זאת אישה צעירה ויפה, ידידה

לשעבר של ניק שניק ביקש ממנה לפתות את דיקן, כדי להוכיח לאמא שלו איזה מן בן-אדם הוא באמת. וזאת במטרה להחזיר אותה למסימו(אבא של ניק).

morgold

New member
אני עדיין דוגלת בכך שג'קי ודיקן

צריכים להיות ביחד הם מאוד חמודים כזוג ומתאימים ושיוו דיקן כל כך חתיך! שלא ילך אני אוהבת להסתכל עליו חיחי אז ככה: לא התרשמתי כל כך מבריג'יט החדשה,היא באמת נראית מבוגרת מידי בשביל להיות הבת של ברוק והמשחק שלה נראה מעט מאולץ. ולגבי פייג'-היא זאת שמעצבנת אותי ואתם יודעים למה..כי אני רוצה את דיקן וג'קי ביחד. אם היא לא הייתה בניסיון להפריד ביניהם אז אולי הייתי רואה אותה באור אחר.

girlontop

New member
ברידג'ט הגיעה?

טוב שהקלטתי ביומיים האחרונים. מאוחר יותר אשלים - גם את פייג' רציתי לראות ולהבין על מה ה"הו-הא". תנו לאשלי ג'ונס צ'אנס. היא אכן פותחת חלש ונכון שהיא נראית מבוגרת מדי להיות הבת של ברוק והיא פחות יפה מג'ניפר פיניגן, אבל לדעתי היא ברידג'ט טובה יותר מקודמותיה. למרות זאת, לא נראה שמי ששנא את ברידג'ט יתחבר אליה גם הפעם...

S c a r l e t t

New member
היא דווקא בסדר...

אני דווקא חיבבתי את ברדג'יט בד"כ, במיוחד כשג'ניפר גילמה אותה, וכששמעתי שאשלי מגיעה מצח"מ דווקא התאכזבתי, אבל יצא לי לראות אחרי זה כמה פרקים איתה והיא דווקא נראית שחקנית טובה, אז אני עוד אחכה עם הביקורות...ניתן לה להוכיח את עצמה לפני זה.. מה שכן אני חייבת לציין שכל הקטע של לא לקרוא ספויילרים דווקא ממש עובד לי טוב, אני מופתעת מדברים ואין לי מושג מה הולך להיות (חוץ מהצפוים והברורים) אבל זה דווקא נחמד. ולעניינו היה די מעצבן לראות את ברידג'ט אחרי שנתיים ישר בוכה ועושה פרצופים, כנסי קצת לעניינים ואז תתחילי לבכות...

למעלה