הפרק היומי

S c a r l e t t

New member
הפרק היומי

קודם כל, סופסופ ראיתי את השמלה של ברוק וממש לא אהבתי היא בכלל לא מתאימה לה וחבל וחוץ מזה מה הקשר של הפרחים האדומים? למה בדיוק הם התאימו? האמת היא שחוץ מזה לא היתה הרבה התפתחות, רידג` התפרץ לחתונה עם מיה וניסה להיות דרמטי, סטפני במצב רוח נוסטלגי למדי, כמו בכל פעם שברוק מתחתנת ו...ההמשך מחר...

NarihS

New member
כן.. לא הבנתי מה היה כל כך מיוחד

בפרק הזה... כנראה התכוונו לפרק מחר ששווה להקליט אותו..

יניב1

New member
אמת ויציב - זה מחר. ולגבי פרק 4312

אפשר לומר שהוא היה פרק חתונתי סטנדרטי בהחלט (הרי הפרעות בחתונות של האמיצים זה לא משהו נדיר, כולנו יודעים), וגם ש-
היה נחמד להיזכר בחתונה של ת'ורן וברוק.
למרות שסטפני המעצבנת היא זו שנזכרה. ממש תמכה בנישואים עלק!
כל הכבוד לקריסטן שהזכירה לה ש"גם רידג' פלירטט איתה!" (על ברוק)
לריק שגם הפעם מקבל את תואר הקרציה התורנית ב"זכות" המתקפה שלו על רידג'
. חבל שבראט החזיר אותו
לג'קי שממש לא הגנה על ניק, לא כמו שסטפני היתה מגנה על בניה! והאקשן האמיתי - מחר כמובן

לינה18

New member
גם אני אהבתי את הקטע שבו קריסטן

הזכירה לסטפני שגם ריג' פלירטט איתה! וסטפני כזאת צבועה-היא מעולם לא תמכה בחתונה של ברוק ות'ורן. היא תמיד אמרה שעשתה את זה רק למען הילדים, וברגע הפרידה בין ברוק לת'ורן היא אמרה לת'ורן שהיא מעולם לא תמכה בקשר הזה, גם כשהוליכה את ברוק...(אני לא בטוחה איך מתרגמים את זה מאנגלית, אבל אתם בטח מבינים את כוונתי.)

girlontop

New member
תודה לאל על סטפני

אילולא היא הייתי מתה משעמום היום. זאת היתה החתונה המשעממת ביותר שראיתי, השמלה ממש לא עושה חסד עם הגוף של ברוק ואפילו אני רציתי להעיף לג'קי סטירה בכל פעם שהיא נאנחה לרווחה. אז מה היה לנו היום?
סוזן פלנרי שוב מוכיחה שהיא בליגה אחרת מכל השחקנים בסדרה. איזה מרמור, איזה משחק! שורה אהובה: "Brooke Logan Forrester Forrester Forrester is gone gone gone!" (נראה לי שהיא שכחה עוד כמה שמות משפחה
). סטפני המשיכה למנות את כל הצרות שברוק עשתה לה ולמשפחתה, רק חבל שהזכרון שלה בוגד בה בכל הנוגע לטיילור וג'יימס (בבקשה לא להתחיל ויכוח על זה חברים). קריסטן הפתיעה לטובה בתור קול ההגיון, במיוחד כשהיא גם האשימה את רידג' בשיתוף פעולה עם הפלירטוטים של ברוק. אחלה סצינה בין שתיהן, לגמרי עשתה לי את הפרק.
הפלאשבקים היו מצוינים, במיוחד הפלאשבק של ברוק "גונבת" לאריק את החברה. ברוק היתה מופלאה בפרקים האלה ונראתה מצוין. היה כיף להיזכר ולראות את הסבל על פניה של סטפני
.
רידג' ומיה שוב היו כ"כ גרועים והיום זה אפילו לא הצחיק אותי. אני לא מבינה למה רידג' לחוץ שברוק תתחתן, כאילו אי אפשר לבטל את הנישואין תוך 5 דקות או להתגרש - לא פלא שעורכי הדין ב LA חיים טוב
רחמנות על קייטי, שגם בחתונה של אחותה צריכה לעשות בייביסיטינג ולהיעלם למטבח מיד כשמצווים עליה. היא אפשר לתת לה יום אחד מנוחה? ונראה שדיקן מעדיף את האקשן בסלון מאשר להיות עם הבת המהממת שלו.
מאסימו שיחק טוב, אבל הוא היה צריך להעיף לרידג' סטירה. ואיזה מפגר השומר בשער! רק אומרים לו "אל תתעסק איתי היום" והוא רץ לפתוח את השער. מזל שהוא לא ישראלי, אחרת היו לנו פיגוע בכל מקום שהוא היה שומר...כזה חסר עמוד שדרה - אולי הוא הבן של אריק?
שיתחיל כבר האקשן!

יניב1

New member
../images/Emo45.gif טלי, שיחקת אותה - חייב להוסיף

שסטפני באמת משחקת מעולה ולהזכירך ששורת ה"פורסטר פורסטר פורסטר" היא בעצם שורה תסריטאית לכל דבר, וזה באמת היה טקסט גדול, שלא נדבר על סצינה טובה. ובאמת היה נחמד להיזכר גם בכל הסצינות האחרות. ו
, באמת לפלף השומר הזה, ומזל שהוא לא ישראלי!

girlontop

New member
../images/Emo9.gifכמובן שהקרדיט לתסריטאים

אבל תודה שלא כל אחת היתה יכולה להגיד את זה כ"כ טוב

girlontop

New member
המילים שלך אף פעם לא מיותרות

חנופה היא לא הדרך להתחמק מלכתוב את דעתך על הפרק!

SupeRonit

New member
זאת דעתי ../images/Emo6.gif :

סוזן פלנרי שוב מוכיחה שהיא בליגה אחרת מכל השחקנים בסדרה. איזה מרמור, איזה משחק! שורה אהובה: "Brooke Logan Forrester Forrester Forrester is gone gone gone!" (נראה לי שהיא שכחה עוד כמה שמות משפחה ). סטפני המשיכה למנות את כל הצרות שברוק עשתה לה ולמשפחתה, רק חבל שהזכרון שלה בוגד בה בכל הנוגע לטיילור וג'יימס (בבקשה לא להתחיל ויכוח על זה חברים). קריסטן הפתיעה לטובה בתור קול ההגיון, במיוחד כשהיא גם האשימה את רידג' בשיתוף פעולה עם הפלירטוטים של ברוק. אחלה סצינה בין שתיהן, לגמרי עשתה לי את הפרק. הפלאשבקים היו מצוינים, במיוחד הפלאשבק של ברוק "גונבת" לאריק את החברה. ברוק היתה מופלאה בפרקים האלה ונראתה מצוין. היה כיף להיזכר ולראות את הסבל על פניה של סטפני . רידג' ומיה שוב היו כ"כ גרועים והיום זה אפילו לא הצחיק אותי. אני לא מבינה למה רידג' לחוץ שברוק תתחתן, כאילו אי אפשר לבטל את הנישואין תוך 5 דקות או להתגרש - לא פלא שעורכי הדין ב LA חיים טוב רחמנות על קייטי, שגם בחתונה של אחותה צריכה לעשות בייביסיטינג ולהיעלם למטבח מיד כשמצווים עליה. היא אפשר לתת לה יום אחד מנוחה? ונראה שדיקן מעדיף את האקשן בסלון מאשר להיות עם הבת המהממת שלו. מאסימו שיחק טוב, אבל הוא היה צריך להעיף לרידג' סטירה. ואיזה מפגר השומר בשער! רק אומרים לו "אל תתעסק איתי היום" והוא רץ לפתוח את השער. מזל שהוא לא ישראלי, אחרת היו לנו פיגוע בכל מקום שהוא היה שומר...כזה חסר עמוד שדרה - אולי הוא הבן של אריק?

SupeRonit

New member
אפילו את האייקונים לא העתקתי ../images/Emo8.gif

אח העצלות במיטבה

SupeRonit

New member
ומי אמר שלהיות בנורמה זה להיות

נורמלי ?? אולי מי שקבע את הנורמה הוא לא נורמלי ואז להיות בנורמה זה לא נורמאלי אזי מי שלא בנורמה הוא בעצם הנורמלי ??! אה אה ??! אולי !! ותחשבי על זה ! ולהיות נורמלי זה יותר מדי שגרתי-מילראדים נורמלים יש בעולם אבל רק אחוז מהחיים הוא לא נורמלי-אז אנחנו מיוחדות-אנחנו סיכוי של אחד למילראד .... נה נה בננה

girlontop

New member
אל תערבי אותי בזה ../images/Emo6.gif

רונית מיוחדת - בצורה טובה - אני יכולה להעיד על זה

SupeRonit

New member
לא !!! למה את שואלת אותי כאלה שאלות

למה שאני אדע מה הכתובת של אברבנאל ???????!

למעלה