הפרק היומי

NarihS

New member
הפרק היומי

אני יודעת שזה קצת מוקדם מכיוון שהסדרה עדיין משודרת, אבל רק רציתי להגיד שאני בשוק מאיך שהתאומות נראות!!!!!!!!! מזה השיער השחור הזה?????? הן היו בלונדיניות לפניי!!! בראדלי הזה דפוק?? אוף איך זה מעצבן! וזהו לבנתיים:) (רק לפרוק כעס חח)

יניב1

New member
הפרק לא היה רע

למרות שדי שיעמם לי: הסצינה הרומנטית בין סמנתה להקטור אכן עבדה הפעם והיה נחמד לראות אותם סוף סוף מאוחדים; היה גם נחמד לראות את אוסקר שצץ לו מדי פעם, חבל שלא רואים אותו יותר - הוא דמות מרעננת; ואגב, התאומות הוחלפו אני חושב עוד מלפני נבחרת הזהב, לא? בראטלי בצעד די מוזר, החליף את הבלונדיניות של אז בשחרחרות של עכשיו, לא ברור מדוע, אבל שיהיה, נו, נוסיף את לרשימת המוזריות שלו בשנה האחרונה. ותגידו, מחר יש פרק?

SupeRonit

New member
אני לא מבינה מה אתם מתרגשים מזה

שהן שחרחורות !! לי יש תאוריה בעניין: היום לצבוע את השיער זה לא ביג דיל-לפי דעתי רצו לעשות מבחן לרידג',בתור אבא (אם הוא ישים לב לשינוי אצל בנותיו
)-ברור שהוא נכשל במבחן=איזה כייף-עוד נקודה לרעתו של רידג'
נ.ב:אם טיילור הייתה בחיים זה לא היה קורה

girlontop

New member
מבחינה גנטית זה הגיוני שהן ברונטיות

אבל זה באמת מפגר שהוא החליף אותן שוב.
תומאס ("תום" בלשון סטפני) חמוד! הוא עשה לי את הפרק לגמרי. אני מודה לאל ולבראדלי שתומאס לא ירש את האופי השחצני של אבא שלו - אולי בעתיד נגלה שרידג' לא האבא? (לאאא, אין מצב עם שיער כזה
)
סטפני קונה לסאם תחתונית?
שתלך ותזמום משהו רע, זה יותר יפה לה
אוסקר היה יכול להיות דמות רעה ממש טובה (הבנתם את כוונתי?), חבל שבזבזו אותו. אני לגמרי רואה אותו מצטרף לספקטרה ועוזר לדפוק את פורסטר בסטייל. מעין קלארק בצעירותו.
לדעתי עשו את האיחוד של סאם והקטור יותר מדי מהר. בראד היה יכול לתת לזה יותר זמן ולפתח את זה במקום לרוץ ולגמור עם זה. אולי ככה הייתי מתרגשת יותר והיה מזיז לי שהם ביחד.

לינה18

New member
לרונית

צודקת בקשר לאיחוד של סאם והקטור-זה באמת היה מהיר מדיי.

SupeRonit

New member
יו...יש לי כל כך הרבה מה להגיד

1.כיוונתי הקלטה עד 16:24=לקחת סיכון (לא היה לי מקום)-ועם המזל שלי איך שהקטור וסמנתה התנשקו והכתוביות עלו,נגמרה ההקלטה. 2.איזה פרק מאולץ-אבל זה טוב,אני אוהבת שמאלץ
: התאומות וג'ימי
הקטור וסמנתה
אריק וסטפני
ניק ומאסימו
איך קייטלין אמרה "זה חייב לעבוד"-היא קולטת שהיא אמרה שאמא ואבא שלה הולכים לעשות את זה ..
או שהיא תמימה והיא באמת חשבה שהם הולכים לאכול
(כנראה ג'ימי הוא הבחור עם השכל במשפחה וקייטלין היא סתם "פרצוף יפה"
)
איך סטפני דיברה בקוליות עם ג'ימי-זה היה מצחיק
ולסיום-מי זה טום לעז^%$ ??! אה,תומאס
ית שכמותי-באמת שלקח לי כמה שניות להבין את זה (נ.ב:ואם התסריטאים חשבו שזה יראו על בגרות הדמות,אז הם טעו
). לסיכום:אהבתי את הפרק עם המשפחתיות בבית פורסטר (סליחה בבית משפחת MiSS & MiTER F)..

לינה18

New member
קודם כל זה שאף אחד כמעט לא

הגיב אומר שהפרק לא היה מוצלח במיוחד? סתם...
למרות שבעיקרון לדעתי הפרק לא היה משהו. הדבר היחיד שאהבתי בפרק היה את סמי והקטור-היתה ביניהם סצנה רומנטית מאוד יפה! אהבתי את מה שהוא אמר לה ואני אצטט: .I told you I would love you forever ."It's always been you and it's still is גם אני אוהבת רומנטיקה באופרות סבון.לפי דעתי סמי והקטור הם זוג מאוד יפה, אבל באמת חבל שאיחדו אותם כל-כך מהר.

NarihS

New member
דווקא אני שמחה שזה הלך מהר!!

נמאס כבר המריחות האלה כל הזמן.. אני שמחה שאותם הם איחדו מהר, כי מה יש כבר למרוח? סמנתה יודעת שקייטלין היא הבת שלה, וזה היה ברור שהקטור עדיין אוהב את סמנת'ה, אז למה סתם למרוח? העיקר שסוף סוף סיפור אחד הסתיים, ועוברים הלאה..

Guy K

New member
סלחו לי אבל סטפני הזותי ../images/Emo121.gif

מה נסגר איתה, מחלקת תחתונים וחזיות על ימין ועל שמאל (וכל פעם לסמי משום מה). ואחר כך היא אומרת שברוק מנופפת במיניות שלה. אז תסלחי לי סטפני, אבל לפחות ברוק מתעסקת רק בתחתונים של עצמה ולא של נשים אחרות!

לינה18

New member
גם אני חשבתי על זה עוד בפעם

הראשונה כשסטפני הביאה לסמי כותונת לילה כדי שהיא תפתה את ריג'. זה רק מראה עד כמה שהיא צבועה! כל עוד זאת ברוק זה לא בסדרה, אבל לכל אישה אחרת זה כמובן מותר.

למעלה