הפרק היומי

• פותח הנושא aj23
  • פורסם בתאריך

aj23

New member
הפרק היומי

הפרק עשוי כמו סיפור: במקרה שלנו בת הים הקטנה. טרנסג'ני מוזר נתפס, אלק ומקס מצילים אותו, סוף טוב הכל טוב. ההתחלה דוקא היתה יפה- עם לוגן:"מקס, בואי מהר, מקרה חירום" בסוף מסתבר שיש שמה את הילדה הקטנה הזאת בריטני - במקום איזה רוצח משוגע. וכל הקטע שחשבו שמקס הדביקה את לוגן בוירוס ממש נחמד: בסוף מסתבר שזה רק אבעבועות רוח. אני לא בטוח שבכלל היה לי שהייתי קטן אבל זה כבר סיפור אחר... שרשרו תמונות חופשי - בעיקר של מקס לפני שהיא נכנסת למועדון חשפניות - מאד לוהט!

Lorly

New member
פרק יפה

מקס בהחלט נראתה טוב פלוס כשנכנסה למועדון. לוגן עדיין מעצבן אותי, למה הוא אף פעם לא מתרגז או צועק? הכול אותם טונים. הקטע עם אלק ומקס במועדון היה מצחיק. בעיקר לא היה פרק משהו. סתם נחמד כזה.

Lorly

New member
אגב, הפרק הזכיר לי את פליפר

dunno why.... ושמתם לב שבסוף מקס לא הביאה לג'ושוע את הדברים? חוצפה.

aj23

New member
אגב לוגן

לוגן הוא מהאנשים שגם כשהם שמחים וגם כשהם כועסים הם מראים את אותה הבעת פנים ואת אותו הטון. אין לו בעיה להתפוצץ מבפנים מכעס או שנאה והעיקר להישאר שליו,ונינוח למראית העין מבחוץ. דומה מאד לרוצחים פיסכופטיים(להבדיל אלף הבדלות): כשהם כועסים הם מפנימים את הכל עד שיום אחד כל הכעס הזה יתרכז לשנאה ענקית ויגרום לרצח. להבדיל מרוצח רגיל שרוצח קורבן בגלל ההכרות בינו לבין הקורבן - ובד"כ עם כדור או סכין - רוצח פסיכופט כל כך כועס הוא יכול לרצוח כל אחד פתאם, ואין לו בעיה אח"כ לשחק עם הגוויה ולשסע אותה עד שלא יהייה מה לחתוך. או שמצד שני - יכול להיות שמייקל ווטרלי(לוגן) משחק מאד גרוע ואז סתם נראה לנו שכל פעם יש אותו טון- כי אם הוא משחק גרוע אין לו טון אחר.

ראיתם היום את הפרק???../images/Emo99.gif

ראיתם איזה חתיך היה אלק במועדון שמקס ישבה עליו וזה... הוא בכלל חתיך בכל מצב!!! הוא שחקן מעולה!!! שאלה: הוא משחק בימי חיינו נכון? כי שמעתי על זה והיום ראיתתי ימי חיינו כדי לראות אם הוא שם והוא לא היה אבל אולי פשוא לא הראו אותו בפרק הזה... אם מישהו יודע על זה משהו בבקשה לענות... וכמובן איך לא... תמונה מדהימה של ג'נסן

Lorly

New member
הוא שיחק שם...

נראה לי 3 שנים... אבל הוא (הדמות שלו) עזב לפני כמה חודשים את הסדרה. אז אין יותר אריק בריידי :(

Lorly

New member
אני לא אהבתי אותו שם...

הוא היה חנני כזה. מן ילד טוב ירושלים. שלא לדבר על ימי חיינו שזאת סדרה סתומה ולא קשורה. כאילו, כמה פרקים אפשר להכין קפה???

השיר...

one minute man נדמה לי של מיסי אליוט בשיתוף עם מישהו... לא בטוחה. ד"א, אני חדשה פה!

Lorly

New member
welcome!!!! ../images/Emo24.gif

השיר missy elliott featuring ludacris - one minute man

טוב...../images/Emo168.gif

אחרי שלוגן השתחרר מבית החולים לא הבנתי למה היה בים מקס ולוגם מתח (יענו שמקס לא רצתה לבוא איתו...) נורמל היה כזה קוף כשהוא ביזבז את הכסף על הריקודים, זה פשוט מצחיק! עכשיו הגעתי למסקנה שאשה מיותרת!! כאילו אין לה איזה סיפור אהבה, אין לה סיפור חיים, אין לה סיפור, ואין לה חיים... איזה באסה שלא מראים את ג'ושוע כבר 2 פרקים!!!!!!! איזה מאמי הבתולי ים האלה *cutest*

למעלה