הפרק היומי

קורורו

New member
אני אוהבת את הפרק של היום!!

בגלל כל הקטע של דיוויס וקן (איזה חמוד! הוא הציע לו לישון אצלו!!) מה הקטע של אימא של קן?! בוכה בגלל שהזמינו את קן לישון?! היה בא לי להעיף לה סטירה משום מה... סוף סוף קן הצטרף ל"צוות דיג'יגורל" באמת!!! זה פשוט לא היה הגיוני כל הקרב היום ושל הפרקים הקודמים, כמובן... . איך גמ"ש מצליח לנצח בכזו קלות את הדיג'ימונים?!?!?!

תחשבי על זה ככה

מעולם אבל מעולם לא הזמינו אותך ללכת לאנשו לא הזמינו אותך ללכת לחבר והדבר היחיד שעשית זה היה ללמוד וליות מצטיינת בהכל אולי בהתחלה ההורים שלך היו שמחים שיש להם בת רובוט אבל אחרי תקופה הם יבינו שזה לא ברי לא ליות בסביבת אנשים בסביבת חברים בסביבת אנשים שיכלים לעזור לך זה דבר שיכל ליגרום אושר רב להורים ליראות את הילדה שלהם מוזמנת סוף סוף לאנשו ועוד לישון אצל מישהו זה לא סתם ללכת עליו זה ממש ללכת ולישון אצלו לחיות עם המשפחה שלו חצי יום או יותר תחשבי שאותה זה ריגש עד דמעות פשוט

קורורו

New member
אני מניחה שזה נכון אבל...

לא יודעת. היא כזאת שברירית מדי (כמו בכל פרק שראו אותה!!!) זה הרגיז אותי.

star_female

New member
גם אני אוהבת את הפרק הזה בגלל

דיוויס וקן... (הוא זכה לשם חיבה the sleepover episode בקהילות פנגירלס של דיג'ימון ^^; ) *_* פשוט כל הקטע הזה היה נורא חמוד (ומדהים איך שכל פעם מחדש אני מוצאת רמזים לדאי/קן ^^;; כמו שקן נראה קצת עצוב כשדאי אמר שהם יעשו פגישה עם כולם למחרת...) המשפחה של דיוויס שולטת... כאילו, זה לא היה הכי בעל טאקט בעולם להתלהב מקן כשדיוויס שם, אבל גם הוא התלהב מקן ("הוא לחץ לי את היד!!!" מוכר למישהו?) אז זה בסדר... חוץ מזה שנראה לי שהוא פשוט רוצה את קן לעצמו אז הוא לא רוצה שהמשפחה שלו גם תתעלק עליו. ^^ ואז בבוקר כשליפמון וצ'יבימון שיחקו *_* הם כאלה מתוקים!! ... החלטתי שהם הדיג'ימונים הכי חמודים שקיימים. זהו. אה, ולגבי הקטע עם קודי... (מישהו שם לב בכלל שזה היה אמור להיות פרק עליו?) הוא עומד שם ומדבר עם גמ"ש בזמן שכולם בפאניקה(?) שגמ"ש הולך להרוג אותו עוד שנייה. (חבל שהוא לא עשה את זה XD)

למעלה