הפרק היומי

gill142

New member
הפרק היומי

היום היה פרק ממש יפה, סוף סוף קודי הבין קצת מה עובר על טי.קיי. בהתחלה, לא הבנתי איך גמ"ש יכנס למים, הרי הוא לא דיגימון ימי, עד שהוא עשה את מקרה ים סוף, (ייתכן שהוא אחד ממלאכי ה' והוא פיצל את ים סוף לשתיים?) אממ, עוד אבן גורל מושמדת, ולפי מה שקראתי בתקצירים, איך שהבנתי, אולי זה טוב שמשמידים את אבני הגורל. טוב, אני לא רוצה לחשוף יותר כי זה יהיה ספויילר, וכי אני לא יודע
טוב, תגידו אתם גם מה דעתכם, ציטוטים "אני כל כך שמחה שיש לו חברים" (אמא של קן) "אתם חייבים להיות כל כך עליזים" (דייויס מעוצבן על ליפמון וצ'יבטטומון) "חייבים לחזור לעולם האמיתי, (כמה שניות אחרי) זה היה קרוב" (קן)

gill142

New member
נזכרתי בציטוט נוסף

"רגע אחד, אכלת צהריים עם טנטומון, למה לא הזמנתם אותי?" (דייויס)

עוד ציטוטים...

"מי מתחבא שם בצפון?" "אם תשאלו אותי, זה לא סנטה קלאוס" "אתה מוכן לעזור לדיוויס להכין שיעורים? השיעורים הפרטיים עולים לנו המון כסף!" "אני לא מאמינה!כוכב כזה אצלנו בבית!" "היי אני הכוכב!" "אני משחק יחד איתו כדורגל. הוא טוב כמעט כמוני"

ציטוט נוסף (כל פעם אני נזכרת בעוד)

"חשבתי שזאת הארוקנימון אבל זה רק דיוויס נוחר"

הדמויות בדיג'ימון חסרות טאקט לגמרי!

איזה הורים מטומטמים יש לדיוויס( כנראה הטמטום עובר בתורשה). חבר של הבן שלהם בא הבייתה וככה הם מתנפלים עליו, והשיא היה שהם ביקשו ממנו שיעזור לו להכין שיעורים. למרות שזה היה סתם קטע דבילי בשביל הצחוק אז נבליג על העניין. גם יולי, מה היא מזמינה את עצמה לבוא לישון אצל דיוויס? אני שונאת שאנשים מזמינים את עצמם אלי, ועוד שואלים אם זה בסדר... דבר שממש לא הבנתי, איך בעולם הדיגיטלי יש צפון ודרום?? ("מי מסתתר שם בצפון?" או משהו כזה) קן היה כלכך חמוד שדיוויס הזמין אותו לבוא לישון אצלו, וגם דיוויס היה נחמד שהוא הזמין את קן. לא הבנתי איך זה שכל הדיג'ימונים שהגיעו לא הצליחו לגבור על גמ"ש. זה ממש דבילי ולא הגיוני. אני שונאת שיש דברים אל הגיוניים!>< אבל בכללי פרק חמוד:)

עוד מקרה של חוסר טאקט...

קודי. מה הסיפור שלו ללכת לדבר עם מאט על טיקיי?? מילא אם הוא היה מישהו יותר קרוב, אבל ההכרות שלו עם מאט הייתה די קצרה. בלאט...(סתם
)

אתה סובל מתסמונת קן...

זה לא משנה שזה עולם דיגיטלי, במובן כלשהו זה עולם אמיתי. הדיג'ימונים אמיתיים בדיוק כמו בני-האדם. כמו שיש שם שמיים, אדמה, חילופי עונות, בוקר וערב, שמש וירח, אור ועלטה, כך יש גם צפון ודרום ומזרח ומערב.

בהתחלה הוא חשב שהעולם הדיגיטלי זה

רק משחק מחשב, אבל זה לא. זה עולם "אמיתי". אתה אמרת שלא צריכים להיות צפון ודרום, כי זה עולם דיגיטלי, כמו שקן חשב. אבל זה לא, כי זה עולם אמיתי אז כן צריכים להיות בו צפון ודרום.

אבל העולם הדיגיטלי הוא שטוח,

הוא לא כמו כדור הארץ שהוא כוכב לכת והוא בצורת כדור. זה עולם אמיתי אבל זה מימד אחר לגמרי והכל עובד בצורה קצת שונה.

WoLfN

New member
...

העולם הדיגיטלי הוא שטוח, כמו שפעם חשבו שהעולם שלנו הוא שטוח...

Digi Lista

New member
הגבתי למה שמעליה.

ועד שזה שלח פתאום גיליתי שהיא כתבה הודעה זהה כמעט אלא ששלה עלתה לפניי...

star_female

New member
לורי הגיבה למיתר...

ואת הגבת ללורי. באמת, כל כך הרבה זמן בתפוז ואת לא יודעת עדיין את תורת השרשור?
כשההודעה באלכסון למה שמעליה זאת תגובה. אם זה היה באותו קו, שתי ההודעות היו תגובות לאותה הודעה.

למעלה