הפרק היומי!!

הפרק היומי!!

שכחתי את שם הפרק, זה היה משהו עם גורל, לא חשוב. קודי סתם מתלהב מעצמו לדעתי בקטע הזה עם טיקיי "לטיקיי יש שני צדדים" ועוד חרא אחר תוצרת קודי. אבל סוף סוף לטיקיי יש נוכחות בפרק. ציטוטים! "רגע,קיבלתי אי מייל" "'קיבלתי אי מייל' זה השם השני שלך" "או, נכנס חול לנעליים!" "וגם לאוזניים" "שקשק ת'חבל, שקשק ת'חבל, שקשק ת'חבל" "דיוויס אם לא תפסיק אני אשקשק אותך!" "אוה..."

קורורו

New member
פרק יפפפההה.....

אני איתך מיתר, לגביי כל הקטע של הקישקושים של קודי, זה היה נראה כאילו הוא סתם מנסה להיות איזי - תיאוריה שלמה על משהו פשוט... . הקול של מגנה אנג'מון ואנג'מון... אוף!!! אהבתי את הקול שהיה להם בעונה הראשונה!!! למה שינו?! כשסילפימון דיברה היום, אז הרי יש לה שני קולות, של גאטומון ואקווילמון, אז הקול של גטומון טיפה איחר, וזה היה זוועה
... ציטוטים? אמממ לקחתם את הטובים!!!

נכון! הכל מגנה אנג'מון היה זוועה!!

ודווקא איזי היה מתפלסף על דברים שנחוץ להתפלסף עליהם, אבל קודי נראה שהוא סתם מנסה לשחק אותה חכם-פסיכולוג כזה.

gill142

New member
די לפגוע במגנה אנג'מון, הוא ענק!

אני מת עליו, לא הבנתי איך הוא לא ניצח את גריימון מלחמתי שחור, אולי צריך איתו גם את אנג'וומון?? בכל מקרה, הפרק היה יפה, ורואים שלטי.קיי יש באמת כמו שתי צדדים, צד עצבני וכועס (שלדעתי קצת ממנו הוא קיבל ממאט) וצד רגוע ונחמד וחייכני וטוב-לב. אממ, לקחת את כל הציטוטים הטובים אז נשאר לי רק זה: "האם יתגברו הדיג'יגורלים על הבעיות, גריימון מלחמתי שחור וארוקנימון? גלו זאת בפרק הבא של דיג'ימון - מפלצות דיגיטליות" (קריין)

זה לא שני צדדים!!><

כמו כל בן אדם גם הוא לפעמים כועס ועצבני ולפעמים רגוע ונחמד! אין בן אדם שאין לו את זה, אפשר לאמר את זה על כולם!! בגלל זה שנאתי את התפלספויות המפגרות של קודי, כל אחד לפעמים עצבני!

ה"צד" הזה שלו

בעצם באה מהתרעומה שלו תחשבו סה"כ לטי קיי היו חיים קשים ההורים שלו ניפרדו שהוא היה קטן הוא לא ראה את אבא שלו כמעט הוא לא ראה את אח שלו כמעט כשהוא הגיע לעולם הדיג'יטלי אחרי כמה זמן הוא מצא את עצמו רק עם פאטמון ואז פאטמון מת וסה"כ זה טראומה די גדולה לילד בגילו ולחיים כאלה ומגנאה כן היה יכל לנצח רק עם גמ"ש לא היה הורס את האבן ואני עדיין לא מבין למה הוא צריך את האבן הרי בעונה הראישונה הוא היה צריך רק את טי קיי בשביל ליגדול למגנה מה פיתאום עכשיו הוא צריך אבנים???

קורורו

New member
ואני לא מבינה מה זה השינוי כוחות

האלו פתאום... מגנה אנג'מון היה צריך לקרקף את גמ"ש (ייאי!!! זה נהיה השם שלו בפורום
), כי כעקרון הוא אחד הדיג'ימונים החזקים בויתר!!! אני לא יודעת... הדיג'יגדילות בעונה הזו ממש ממש מבולבלים...

למעלה