הפרק היומי!!

Vapory

New member
פרק פשווט! שווווווולט!!!! קארי נשמה

קארי את פשוט נשמה!!! מת עליה!!!! סופסוף איקקומון גדל לזודומון!!! זה רק אני או שמאט הדמות הכי מעצבנת בסידרה!!

lori4

New member
בא לי להקיא...

מאז ומעולם שנאתי את מה שקארי עשתה, הילדה לא מסוגלת לסתום את הפה הגדול שלה, במיוחד שגאטומון מנסה בכל כוחה לסלק את מיוטיסמון מהגב שלה, ו-וויזרדמון מחזיק בסמל האמיתי פלוס מאט הבטיח לטאי שהוא ישגיח עליה, והיא קופצת לה ומנופפות בדגלים ורודים שאומרים "הנה אני כאן! קחו אותי! אני הדיג'יגורלית השמינית!!! בלה בלה בלה" כדי שיתפסו אותה. כול הקטע של ההקרבה העצמית שלה הוא מיותר לחלוטין, גארודמון וגרורומון יכלו לנצח אם מישהו כאן היה נותן להם צ'אנס!. אבל הכל כבר נכתב ושודר, ואין הרבה מה לעשות...וחבל!

Vapory

New member
מה יש לך נגד קארי? הדמויות הכי אהוב

אהובות עלי הם איזי(פלאס טנוש) וקארי(פלאס גאטומון)(המלכה הבלתי מעורערת!!)..

OFIRB9

New member
אוקי יש משהו שאני לא מבינה כבר שנים

!!!! עניין הסמל הזה! הם נכנסו לקחת ממיוטי את הסמל האמיתי, ואז הוא בא ואמר "אתם מחפשים את זה?" והראה להם סמל, ואז וויזרדמון הסתכל על הסמל שהוא גנב ואמר "זיוף נוסף" ואז מיוטי שבר את הסמל ואמר "חשבת שאני אשאיר את המקור סתם כך בשביל גנבים כמוך?" הסקתי מזה שהוא השאיר סמל מזויף כדי להטעות, ושבר את האמיתי...אז מה בדיוק הולך פה?!?!?!?!

lori4

New member
הסמל שמיוטיסמון....

שבר היה הזיוף, וויזרדמון הבין שמיוטיסמון ניסה להטעות אותם בכך שהוא שבר את הסמל אז וויזרדמון לקח את הסמל שהוא מצא איתו כי הוא ידע שמיוטיסמון לא היה שובר את הסמל האמיתי. ואני חייבת להודות זה היה מהלך חכם מצידו של מיוטיסמון.

lori4

New member
לא סובלת את קארי...

במיוחד עכשיו שאני רואה את כול הפרקים מהתחלה....למרות שאני מאוד אוהבת את גאטומון, ואת סאלמון.

Vapory

New member
לא הבנתי משהו:

איפה וויזרדמון מצא את הסמל האמיתי?

OFIRB9

New member
אסו רלעשות כזה דבר לילדים מסכנים...

הייתי בת 12 כשראיתי את זה בפעם הראשונה ולא הבנתי כלום...

OFIRB9

New member
לשדר דברים שהם לא יצליחו להבין

תראה מה עושים בסאקורה למשל....

Goggle Girl

New member
את יודעת שביפן הסדרות האלה הן ממש

לא לפרחחים בני 5 כמו שמנסים לעשות את זה בארצות הברית וכתוצאה כאן. ושמה אפילו בני 12 מבינים כי הם כבר הורגלו לכאלה דברים מאנימות לגיל רך יותר ^^;;; נו, יפנים. הם מתחילים את השריטה מלידה XD

למעלה