הפרק היומי..

הפרק היומי..

וואי.. איזה פרק מסובך.... כאילו כל הדיבורים האלה של איזי לא ממש הבנתי... מזאת אומרת ניתונים??? כאילו הם לא באמת בעולם הדיגיטלי...(אף פעם לא הבנתי את זה מכל השנים שראיתי דיג'ימון..)

lori4

New member
הסבר קצר....

ראית את כול העונות של דיג'ימון? טוב אני אהבתי את הפרק הזה, בעיקר בגלל ההסברים של איזי שהם דווקא לא מסובכים. העולם הדיגיטלי הוא עולם שבו נתוני מחשב מקבלים צורה פיזית(דיג'ימונים), שהיא אינטילגנטית. בעזרת הדיג'יכלים הפכו הילדים לנתונים בעצמם, אבל מכיוון שהעולם הדיגיטלי אמיתי לחלוטין הם מרגישים אמיתים. העולם הדיגטלי והעולם האמיתי מקושרים בעזרת הרשת(אינטרנט אני מאמינה), שהיא מיוצגת בקווים הלבנים שעליהם הצביע איזי. אני לא יודעת לגבי הקטע שבעצם הם השתקפות של עצמם, אבל אני חושבת שזה לא בדיוק הגיוני, כי בעונה השניה הם עוברים לעולם הדיגיטלי בלי להשאיר אחריהם כלום, אז אני מניחה שהגוף הפיזי פשוט הופך לנתוני מחשב.

כן.. ראיתי את כל העונות.. זה עוד יו

זה עוד יותר בילבל.. כי באמת בעונה הם עברו.. וכאילו שהדיגימונים מגיעים לעולםהאמיתי הם עדין נתונים? כי הילדים כאילו כבר לא... ודרך אגב תודה רבה :)

lori4

New member
בבקשה....

אני חושבת שהילדים מהיותם קשורים לעולם האמיתי הופכים אטומטית לעצמם, כלומר בשר ודם, והדיג'ימונים הם עדין נתונים, דוגמא: מיוטיסמון שנוצח הפך לרססי אבק שהם בעצם התגשמות הנתונים ((לפי דעתי) בעולם האמיתי, הנתונים שמרכיבים את הדיג'ימונים מקבלים צורה פיזית בתור רססי אבק. הדיג'ימונים אמיתים לחלוטין בעולם האמיתי, הם זקוקים לאוכל, לשינה, הם יכולים להיפצע או להרגיש כאב.

נקודה מעניינת

ודי הגיונית כי לי התורה האדם נוצר מאפר או משו כזה זה זה די הגיוני שגם הדיג'ימונים יהיו עשוים מאפר/אבק ושהם מתים פשוט מכיוון שהם לא באמת שייכים למקום או שככה הם מתים הם מתפזרים לאלפי חתיכות קטנטנות

זה דווקא די פשוט

כשהם נכנסו לעולם הדיגיטלי הם הפכו לנתונים. אבל הם עדיין נתונים של עצמם כך שהם מחוברים לגוף שלהם בעולם האמיתי. אבל רק בפרק הזה הבנתי משהו חשוב- הדיבוב של העונה הראשונה פשוט מזעזע!

lori4

New member
לקח לך הרבה זמן...

ואני אשמח לדעת איך הם מחוברים לגוף שלהם בעולם האמיתי?

מאיפה לי לדעת?

אבל העניין הזה עם זה שהם עצמם והדיג'ימונים הם נתונים זה לא נשמע לי כל כך הגיוני, זה לא מסביר למה בעונה 3 הם לא יכלו להתמזג בעולם האמיתי עד שדוברמון נתן להם יכולת להפוך לנתונים ולהתמזג אבל בעולם הדיגיטלי הם יכולים כי הם לא בשר ודם, הם נתונים גם כן. מה שאני לא מבינה זה למה איזי אומר שהם נמצאים באותו זמן בעולם האמיתי אם הם לא

lori4

New member
את מתבלבלת....

העונה הראשונה והשלישית הם שני דברים שונים לגמרי, שימי לעצמך קו שם.לא כול דבר שנכון לגבי העונה השלישית נכון לגבי העונה הראשונה. מה לא הגיוני בזה שהילדים אמיתים והדיג'ימונים לא? כי אם הדיג'ימונים אינם נתונים בעולם האמיתי איך הם יכלו לגדול?. הדיג'ימונים הם במקור נתונים שהם עוברים לעולם האמיתי הנתונים האלה לובשים צורה פיזית, אבל הם עדין לא בשר ודם הם רסיסי אבק או מה שזה לא יהיה, ורואים את זה שגריימון מלחמתי שחור מקריב את עצמו, שמיוטיסמון נהרס ושוויזרדמון מת.

למעלה