הפרק היומי

S c a r l e t t

New member
הפרק היומי

טוב, אחרי יומיים שלא ראיתי התעדכנתי די במהירות (זה לא שקרו יותר מידי דברים) בכל אופן, איך פרצה הדירה בבית של אמבר? אני כבר לא עוקבת כ"כ אחרי התקצירים... ריק ותומס היו די משעממים... ג'קי ממש עולה לי על העצבים, שתעזוב את רידג' קצת בשקט..מסכן וניק וברוק די חמודים ביחד, למען האמת...

Mighty Morphin

New member
הפרק היום

בקשר לאיך פרצה השריפה בבית של אמבר - אני לא אוכל לענות לך כי לא ראיתי את הפרק הזה. מצטער
בקשר לפרק היום - אני מסכים איתך. ג'קי הייתה מגעילה כתמיד שזה אפילו נמאס לי לראות אותה ואת התככים והשקרים שלה שלפעמים זה עולה לי על העצבים ואני כמעט רוצה להעביר ערוץ. איך שהיא מדברת עם רידג', כאילו לניק ("ניקי"
) מגיע הכל רק בגלל שהוא הבן שלה, כאילו - תמותי!!
ניק וברוק אכן חמודים ביחד, והגיע הזמן שלשם שינוי ברוק תבלה עם מישהו אחר ולא תהיה עסוקה בלבכות/לרדוף אחרי רידג'.

השריפה פרצה

אחרי שריק הגיע לבית של אמבר וניחם אותה על ההתפטרות, אמבר התחילה לדפדף באלבום שלה עם ריק (אחרי שהוא הלך) ונרדמה באמצע, תוך כדי התמתחות היא הפילה נר שהצית לה את השמיכה אם נדמה לי, או את האלבום או משהו ברצפה. וכך פרצה השריפה

לינה18

New member
מסכימה לחלוטין בקשר לג'קי

בזמן האחרון כל פעם שאני רואה אותה אני מאחלת לה למות. נימאס לחלוטין!

SupeRonit

New member
קטע הזוי:

אני יודעת שישבתי בסלום וראיתי את הפרק,אבל אני לא זוכרת כלום.אז הוא שהייתי ממש לא מרוכזת (מה שהגיוני כי התבכיינתי לאמא שלי שאני רעבה ואכן הייתה מורעבת) או שזה סינליות בגילי המופלג.. אני רק זוכרת שחשבתי שאם ברוק תקרא לילד ניקולס=ניק=דומניק,זה יהיה נחמד

יניב1

New member
ג'קי באמת כבר בלתי נסבלת

פשוט היה בא לי להעיף לה סטירה באותו רגע ולהגיד לה שתסתום ותעוף כבר מהסדרה הזאת. כנ"ל למאסימו שהפך לאחרונה למן פאפי שלה וזה כבר מתחיל באמת לעצבן. הסצינה בין ריק לתומאס היתה לא רעה בכלל, סוף סוף רואים אותם ביחד. הקטעים של השריפה היו קצרים אבל מרתקים, כל מה שקשור דרך כלל באמבר יוצא טוב - ואני בטוח שגם הפעם הסיפור לא יאכזב. ולסיום, ברוק וניק באמת מקסימים ביחד ואני מחבב את ניק יותר ויותר. מחר אני בטח לא אראה, אז אני סומך עליכם כאן שתעדכנו אותי.

לינה18

New member
גם אני אהבתי את הקטע של השרפה

היה מרתק ביותר! חבל שלא מביאים לאמבר יותר זמן מסך. לפי דעתי יכל להיות מעניין אם היה קורה משהו בינה לבין הקטור, או שיחזירו אותה לריק וזהו! לא ברור למה שני אלה לא ביחד, מה, מחוסר זמן מסך? ובקשר לניק וברוק-טוב, אני מודה שהיו כמה קטעים נחמדים, אבל לעולם לא אוכל לאהוב אותם ביחד, כל עוד ריג' פנוי וברור שברוק לא אוהבת אותו.

למעלה