הפרק היומי..

איכרס...

אני שונאת אותה... איזה גועל נפש של דמות... מה זה הקול הזה?? ומאיפה הפוזה שהיא תפסה על פילאר??? וגם איזה אימא זונה שככה היא מכניסה רעיונות לבת שלה שאולי בעלה לעתיד בוגד בה...

ChilD SouL

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif

ואהבתי את פילאר בפרק היום
היא ממש נתנה פייט
בואינה אני כבר הייתי בועטת ברבקה הזאת

p_nurit

New member
אני גם לא מתי על רבקה אבל

לפחות היא קולטת משהו. הגוון הזאת ממש משגעת אותי כבר עם "אני יודעת, חשבת איזה פרחים לקנות לה..." אני כבר רואה איך איתן יודע שהוא אוהב את תרזה בפני שתיהן וגוון תתחיל שוב עם ה"אני יודעת" שלה !

הכי אהבתי כשהיא אמרה פי-לאר../images/Emo6.gif

והיא שיחקה גם ביפים והאמיצים בתור דודה של אמבר, ואז אמבר לקחה מהבת שלה את התינוק (והוא בעצם ריק ג'וניור, או מה שזה לא יהיה כל האריקים ריקים וריקרדואים שכבר לא ברור...)

היא הייתה הדודה של אמבר

ואמא של בקי. בקי הייתה בהריון, ואמבר באה אליה אחריה שהתינוק שלה מת, ובגלל שבקי רצתה למסור את התינוק שלה לאימוץ אז אמבר לקחה לה אותו והציגה אותו בתור ריק ג'וניור או איך שלא קוראים לו. ואז בקי רצתה אותו בחזרה והלכה לאמבר ואז ריק גילה שזה לא התינוק שלו, ולבקי היה רומן עם סי.קיי והם התחתנו, אבל היא מתה ממחלה, ואז התינוק חזר לאמבר, והיא וריק חזרו אחד לשני וגידלו אותו כאילו הוא היה שלהם. בדוק

crazystav

New member
תגובה על הפרק! פילאר באמת היתה מאמי

או כמו שפילאר אומרת:פורסופאורטו כה סיי אוו מי תרסיטה! אסטוי נו אסופורטו אה ריבקה! אז'ה מויי מויי אידיוטה אי ז'ו נו אתנגו אה אז'ה אלנטיננג אטו! חחחחחח עזבו! וואיייי לאמא של גוון באמת יש קצת שכל יחסית לבלונדינים בסדרה!וכמובן איתן רוצה לדבר אבל גוון כמו תמיד! לא איתן זה בסדר אני יודעת למה??! יא פוסטמה אולי תתני לו לדבר קצת? למה נראה לך שהוא בא לדבר על איזשהי מתנה לתרזה?? כאילו טוב שלא... אבל אני מתחילה לרחם על גוון! מסכנה... היא בסה"כ סומכת על תרזה ואיתן!.... איזה חמוד היא צאד... וגוליאן איזה מאמיייייייי!! גם לואיס היה חמודי כשהוא קשר אותו על הכסא... איך גוליאן נהייה אדמדם... וניסה לסחוט את איב
כאילו טוב שלא! אייק אני במקומו הייתי מחטיפה לגוליאן כפה על הדרך... למרות שגוליאן מתוקי... אני רק קיוותי שהיום לא תשבר לשרידן איזה כוס בידיים כשלואיס נתן לה לשתות נמאס כבר מזה... איב אולי תספרי כבר??? ובבקשההה תשלחו לי הודעה שכיום בהרמוני יעבור טוב? חחחח שרשרו תגובות

python 4

New member
חכי רגע../images/Emo58.gif

מאיפה הכתבה הזו שהבאת? כתוב שם למעלה "אחד מהאנשים האלה הרג את ג'וליאן קריין". הא?

לא אוהבת את רבקה

לא אוהבת את הדמות המעצבנת הסנובית הזאת! וזה לא משנה איזו שחקנית משחקת אותה... היא קוראת לתרזה גולד דיגר, כשרווח לה שאית'ן לא זה ששוכב בבי"ח רק בגלל שאם היה קורה לו משהו אז לא היה איחוד בין 2 המשפחות.איכסה

../images/Emo58.gif

בהמשך היא תתחתן עם ג'וליאן והיא כזו גועלית. היא אחת מהדמויות אבל היותר טובות בסדרה. היא עוזרת לזרז עניינים. קטליזטורית שכזו. וראיתם את לואיס? כמעט בכה הפוצון שלי! כמעט רצתי לטלוויזיה לתת לו חיבוק!

soapsfan

New member
רבקה

אולי הדמות לא הכי חביבה,אבל השחקנית ממש ענקית,ובטח שהרבה יותר טובה מה"שחקנית" הקודמת ששיחקה את רבקה..נהניתי מהסצינוץת שלה היום,במיוחד מהסצינות שלה עם פילאר

crazystav

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ארה"ב

http://www.nbc.com/nbc/Passions/sneak_peeks.shtml כנסו! אחרי שקראתם או אתם סתם יודעים!!? מה זאת אומרת תרזה שכבה עם איתן ?? הוא לא נשוי לגוון והיא לא עם פוקס? כאילו פוקס חמודדד@!!! גוליאן שלי אל תמותתתת!!! אליסטר מה ירית בגוליאן יא מגעיל אחד!! איך יכולתתתת!!! :( :(!! פילאר עומדת למות או משהו כזה?? אמאלההההה!! מה זאת אומרת נמצאה מעולפת בבכירת דם? יאוו איזה מסכנה.... כל החיים משרתת ובסוף מתה בגיל צעיר (יחסית) או שהיא לא מתה אני לא יודעת.. לואיסוש מאמי סוף סוף תוכניתך יצאה לפועל חחח!!! ומשהו יכול להגיד לי מי זאת ליז? וכנסו לפה: http://www.nbc.com/nbc/Passions/cliffhanger/index.shtml גוון קראה לתרזה קראיזי ביצ'! חחחח זה היה מצחיק... תרזה נראית פה יותר נורמלי מהקליפ הקודם

backstreet girl

New member
גאד....איזה פרק מהמם...

מסכנים לואיס שורידן...אוי גאד....הסצנה האחרונה הייתה כ"כ מרגשת... ג'וליאן ואליסטר שילכו לעזאזל....מתעבת אותם!!!!!!!!!!!! איב ....כל הכבוד לך...את חזקה... גם הקטעים של אית'ן ותרזה היו מרגשים.... איזה חמוד אית'ן.... ואיזה חמודה גוון.. צ'אד ווטני היו אחלה... תרזה הייתה היום דווקא בסדר...היא גם חמודה.... פילאר הייתה בסדר גמור... ורבקה דוחה אותי....

x t i n a

New member
זאת לא ?

זאת לא השחקנית ששחקה את אמא של אמבר מ"היפים והאמיצים"?

בפרק של היום זעמתי מכעס ../images/Emo46.gif

רבקה היא כזאת ביץ' !!! איך היא מעיזה לדבר ככה לפילאר שלא אשמה בכלום????
כל כך רציתי להיכנס בה באותו רגע חחחח . אה וכן זאת זאתי מהיפים ואמיציםםםםםםם !!!

../images/Emo58.gif

גילו שלפילאר יש איזה מחלה בדם והיא לא גילתה את זה לאף אחד, כי גם ככה לכל הילדים שלה יש צרות (מיגל עם קיי והתינוקת, לואיס במרדף אחרי אליסטר והסודות ותרזה שמנסה להחזיר לעצמה את ליטל אית'ן ואנטוניו האדיוט שמתכחש למשפחה ואיפה פאלומה?!) ואז כנראה כשלואיס מגלה את הסודות של אליסטר אז מרוב לחץ פילאר נופלת ומאבדת את ההכרה. ואני בספק שהיא תמות. ונראה לי שתרזה עושה את זה בתור חלק מהתכנית שלה להחזיר את ליטל אית'ן. חוצמזה שהיא בטח עדיין רוצה את ביג אית'ן
, אבל לא חבל על פוקס?

python 4

New member
../images/Emo58.gifאל תדאגי..

אם פילאר תמות תמיד יוכלו להביא את מרטין לבית חולים שיגיד לה שהוא אוהב אותה, ואז היא תחזור לחיים. אה, התרופה הכי טובה למוות היא אהבה.

למעלה