הפרק היומי

soapsfan

New member
הפרק היומי

ושוב,הפרק התמקד באותם נושאים מייגעים בהם הוא התמקד בחודש האחרון
ניקול ואריק
הדבר היחיד שאהבתי בקטעי ניקול ואריק היה..שום דבר.הדבר היחיד שכן אנהבתי עם ניקול היו הסצינות שלה עם לוקאס[לוקאס בכלל עלוב,אבל זה כבר נושא אחר].כל הסצינות של אריק וניקול היו פשוט מייגעות,משעממות והוכיחו שהם כזוג ממש
. אריק:"לא ניקול!אני לא יכול לעשות את זה!" [מנשק את ניקול] אריק:"לא ניקול!זה לא מוסרי!אני לא יכול לעשות את זה!"
טינס,קרנסי,ויקטור ופיליפ
השיחה של ויקטור ופיליפ הייתה טובה,קטעי קרנסי עם קלואי היו טובים,ומימי מתפרצת על הכתבת/משוחחת עם פיליפ היה נחמד.קטעי ג'ן וג'ייסון היו ממש משעממים ומיותרים וכל הבאלגן עם ויקטור/קייט/לוקאס/סמי/ברנדון/חוקר פרטי היה די משעמם,זה לא התקדם לשום מקום בכלל

i love gina

New member
אין הרבה התקדמויות.. אבל 'סדר...

השיחות עם ויקטור , קייט, לוקאס , פיליפ היה נחמד... במיוחד אהבתי את השיחה של לוקאס וניקול, איך שהיא צחקה עליו...
זה היה משעשע... והשיחה של לוקאס וויקטור, איך שהוא צחק עליו...
כולם צוחקים על לוקאס!!!!
להתפרצות של מימי על שהוסיפה קצת פפריקה לפרק...
להתפרצות של קלואי על ננסי, שכבר נהפכה להתפרצות יומיומית מואסת, שמלווה עם רחמים עצמיים מצד ננסי...
כמה אפשר?! סמי/ברנדון/בלש- בורינג... אריק/ניקול- אקסטרה בורינג... דרושים: הופ, לקסי, ג'ון, סטפנו להצלת המצב... תגידו, מתי באמת נצא מהשפל הזה של הפרקים הנוראיים בחודש האחרון? האור בקצה קרוב, או שיש עוד לחכות?

2DH

New member
בקרוב בקרוב ../images/Emo58.gif

רוב הפרקים ברובם משעממים במיוחד סצנות ניקול אבל התקווה היחידה שאני רואה לא רחוק ... היא שביום שלישי הבא בריידי (הבן של ג'ון ואיזבלה)מגיע לסאלם .... אבל הכי הכי חשוב (בעיני) מרלנה חוזרת ביום חמישי הבא !!!!!!!!!!!!!!!!!!

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

הגיע הזמן שהיא תחזור..וכן,בריידי מגיע..לרוע המזל לא נראה את השחקן במשך כמה שבועות...ישמעו אותו,יראו את הנעליים שלו וכו'..את השחקן עצמו נראה עוד חודש]...ואריק עוזב בקרוב[הגיע הזמן] והאטי מגיעה גם כן עוד כמה שבועות

CityGirl9

New member
היא היאאאאא../images/Emo58.gif

אחותה התאומה של מרלנה שעושה רק צרות.

i love gina

New member
לא, היא לא... ../images/Emo58.gif

סמנתה היא אחותה התאומה של מרלנה, שנרצחה... מרלנה תחשוב שהיא אחותה התאומה שחזרה מהמתים.. ככה נראה לי לפחות... (בקשר לשחקניות, אז כן, השחקניות הן אחיות תאומות...) ובקשר להאטי, היא סתם עוד דמות, פשוטת העם, שסטפנו ורולף יניחו את ידיהם עליה, וכן, היא תעשה צרות...

CityGirl9

New member
לוקאס שק חבטות יומי לא??../images/Emo8.gif

כל העולם יורד עליו... ניקול ויקטור...ויקטור בכלל מביא לו אותה בירידות... "ילד קטן וטיפש "חחחח. אהבתי את הקטעים של קרייג ננסי וקלואי... ננסי ממש אכולת קינאה. הקטעים של פיליפ וויקטור היו טובים... מזמן לא הייתה שיחה בינהם. אהבתי גם איך שפיליפ הגן על שמה של קלואי סוף כל סוף. מימי מעצבנת כהרגלה.... אם כ"כ רע לה שתישאר בקרטון. אריק וניקול - אין לי מה לומר. הקטע של סמי וברנדון גם היה טוב... איך ברנדון התחמן הזה מנצל ת'רגע.

PinkyRaSta

New member
חיחי איך ירדו על בריטני P:

חוץ מזה... אבל גם יחד עם זאת - פרק משעמם. הכול חוזר על עצמו וכל כך מאוססססססס. אני יוותר על להגיב אפילו... כי אמרתם הכול. אני לא אוהבת את העלילה של המשפחה ש'ל מימי. אוף. מתי זה ייגמר? <רק מתי זה ייגמר. אל תפרטו לי עם כל מיני ספויילרים עכשו... חיחי>

CityGirl9

New member
../images/Emo41.gifכדאי כדאי כדאי../images/Emo41.gif

כנסו לצ'ט טיוי הערב ב21:30 יהייה נחמד..... סוף כל סוף ניפגש פנים מול פנים....

JTrulez

New member
הפרק היומי....

למרות שפיספסתי 20 דקות בערך....... אני לא מבינה מה אתם שונאים באריק כל כך......!!! אני מתה עליו!! אם אתם אומרים שאתם שונאים מישהו לפחות תגידו למה.....פליז!!

i love gina

New member
../images/Emo58.gif

וווווואיי.. איזה כיף, אני יספיק לראות את האטי? איזה כיף!!! ותוך כמה זמן סטפנו ישנה אותה למלרנה?

python 4

New member
../images/Emo58.gif

איזה כיף שהעלילה הזו מתחילה סוף סוף! מסיבה אחת - לסטפנו יצא שוב פעם להגיד 'מרלנה' הרבה פעמים. אני פשוט מת על איך שהוא אומר 'מרלנה'. אני חי רק על ה- 'מרלנה' שלו. אין פלא ששידכו לו את 'מרלנה'. הרי אם הוא היה צריך להגיד 'ניקול' כל הזמן זה לא היה מתאים. אבל 'מרלנה'.. אה, אלוהי.

CityGirl9

New member
כי הוא אדיוט

מעדיף את הביצ' הפרוצה הזאת על פני מלאכית כמו גרטה.

נצל"ש בקשה חשובה בקשר לפרקים

של היומיים האחרונים לא ראיתי כי הייתי בטיול מישהו יכול לספר לי בפרטי פרטים את קטעי הטינס

python 4

New member
נוי! חזרת. איך היה?

היום לא ראיתי, ואתמול סתם לא היה משהו. סמי וברנדון טסו במטוס, גרטה צרחה על אריק המסכן, ולמימי יש משפחה מעצבנת במיוחד.

למעלה