הפרק היומי

soapsfan

New member
הפרק היומי

קטעי הטינס היו די טובים..ריחמתי על מימי היום ובאמת ג'ייסון הנהג אליה במגעילות..ואהבתי את הקטעים שבל וקלואי צחקו על פיליפ מועדון החשפנות..קטעי אריק וניקול היום סה"כ בסדר,רומן די התלהב היום ועצבן אותי לקסי וברנדון גם כן היה נחמד

CityGirl9

New member
יאפפפפ היה נחמד היום...

גם אני לראשונה ריחמתי על מימס
למרות שבדיעבד אם הייתה ניגשת לבל היא וקלואי לא היו מגרשות אותה בניגוד אליה. ג'ייסון מגעיל כהרגלו אפילו יותר בלי החצי השני שלו. פיליפ הו פיליפ יש לך מזל שאתה חמוד... לא לימדו אותך בגן שבן מציק לבת סימן שהוא כן מחבב אותה... קרנסי חסרו לי... התרגלתי כבר לנוכחות הכמעט קבועה שלהם. לקסי וברנדון בסדר. ניקול ואריק גם. והאם נדמה לי או שרומן כבר החליף את החולצה הכתומה?

i love gina

New member
נה, פרק די יבש האמת...

הקטעים היחידים הנחמדים היו עם הטינס באמת, שאיכשהו עם קצת ירידות על פיליפ הצילו את הפרק... מודעון החשפנות... ניקול ואריק היה סופר-בורינג!!!!!!!! למי אכפת כבר??? דשנו בזה כבר שנתיים- דייייייי!!!!! רומן סמי וכל פרשיית הרצח- הייתי בטוח שאני יתבאס ששוב פעם פותחים את פצעי העבר, אבל דווקא זה (איך לובה אומרת?) 'סדרר... למרות שזה כזה ברור ששום דבר לא יתגלה...

../images/Emo3.gif גם כן פרק...

עוד פרק סופר משעמם נזקף לחסות ימי חיינו.... שוב (בפעם השלישית השבוע ומאז יום חמישי) לא ראינו לא את בו ולא את הופ. הקטע עם פיליפ היה נחמד...והגיע למימי..היא סתם בהמה... שתרגיש איך קלואי מרגישה פעם.... קלואי ובל - מתוקות...אהבתי... ניקול...לא חסר הרבה עד שאני יורה בה... מה עוד היה לנו... סמנטה-ברנדון מיצינו...די להתלהב.... ברנדון-לקס כנ"ל...מטיח לה תינוקות בפרצוף...לא יפה... רומן-סמי...לא מעניין.... היו חסרים היום: גו'ן-מרלנה, בו-הופ, אמממ...זהו בערך...
עוד פרק חסר חשיבות

AsHtOn GiRl 3

New member
חח היה גדול הקטע עם פיליפ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

חחח זה היה נורא מצחיק איך ששון קלואי ובל צחקו עליו והוא כזה לא יודע מה להגיד.........
חחחח כל השאר שיעמון
האמת אני כבר לא שונאת את סמי......... שנאתי אותה הכי מתי שקרי הייתה כי שנאתי את סמי בתקופה של אוסטין וקרי....... אבל עכשיו היא חמודה.......

CAMILABENJA

New member
הפרק..

חוץ מהטינז הפרק פשוט היה גרוע!!! כמה הקדמות הניקול הזאת עושה?! תגידי וזהו! וטוב שרומן לא מתלהב קצת יותר מזה שהוא שוטר גדול וחזק (נוט).. וחוץ מזה מסכימה עם כולכם..

למעלה