הפרק היומי

soapsfan

New member
הפרק היומי

היה ממש פרק טוב לדעתי...הופ/ג'ון,הקטעים עם לארי[ורנה ג'ונס/ג'יימס ריינולדס ממש שיחקו טוב] וכרגיל,בקרים משעשעים באחוזת קיריאקס

shanyz

New member
לא ראיתי...../images/Emo10.gif

בזמןה אחרון יוצא לי לפספס הרבה פרקים אפשר בבקשה תקציר קטן על מה שהיה בבקשה?

soapsfan

New member
מפנאי פלוס :

ויקטור מגרש את סמי מהבית. ברנדון בא להציע לאייב עזרה. הופ אומרת לג'ון כי כאות תודה על כל מה שעשה עבורה, אם ייוולד לה בן היא תקרא לו ג'ון. סמי תוקפת את לוקאס[היא התחילה לחנוק אותו] כשהוא מודיע לה שהוא וניקול עוזבים לאירופה יחד עם וויל. ניקול תוקפת את לוקאס בתגובה. סמי מצליחה בקושי לשכנע את ניקול לא לעזוב את לוקאס. לקסי מתחננת בפני אייב שיספר לה מה קרה בינו לבין לארי. לקסי המומה לשמוע כי לאחר כל מה שקרה, אייב מעולם לא ניסה ליצור קשר עם הילד הקטן או לברר מה עלה בגורלו. ויקטור מבטיח לקייט שיטפל בניקול, כך שלא תנצל עוד את לוקאס או כל אחד אחר. ברנדון משבח את לארי על ההתמודדות עם אייב. היה קטעים נהדריםשל קייט וויקטור שפשוט התעלמו מכל הריב מסביבם ושוחחו על האוכל ועל כל מיני דברים..

CAMILABENJA

New member
אני מסכימה ../images/Emo45.gif

הקטעים של לקסי ואייב היו יפים... ג'ון עפ ההבעות פנים שלווו! אררר! אני שונאת את העיוותים האלה שלו! הופ חמודה.. ובקיצר, כל מה שסאופספאן אמר...

Art Freak

New member
היה פרק חביב

אהבתי את הקטעים באחוזת קיריאקיס וכל הבלאגן שם, אבל הקטע הזה עם סמי שמשגעת לכולם את השכל עד כמה היא חייבת שוויל יהיה שלה ושכולם יעזרו לה להשיג אותו וכ'ו וכ'ו.. (כאילו הוא איזה פרס או משו) היא מעיקה!
ג'ון+אייב=פריק שואו ! בחיים שלי לא ראיתי כ"כ הרבה התעוותויות *LOL*
הופ- החליפה את התסרוקת הג'יפתית וחזרה להיות מקסימה כהרגלה

fallen away

New member
היה פרק ממש שווה!

אני חדשה בפורום אבל אני רואה את הסדרה הרבה זמן. אהבתי נורא את הפרק אבל ראיתי אותו כבר, כי אני נגרתי עד לפני כמה זמן בניו יורק... אז אני יודעת מה יקרה בהמשך.. אבל אל תדאגו אני לא מגלה. מקווה שאני ישתלב בפורום.. דרך אגב קוראים לי עינב.

PinkyRaSta

New member
חח איך אוסטין התעצבןןןן

זה היה טוב D: מה וויקטור רוצה לעשות לניקול?וווואהההה שלא יפוצץ לה ת'צורה כמו כמו כמו.... נו להוא שהתעסק עם פיליפ. <אוי ג'יי זה היה פרק מפחיד.. במיוחד איך שזה נגמר והראו את הפרצוף של וויקטור על רקע הבית העולה בלהבות... אמאלההההה ווואאהההה> חח ולעניינינו אני מתחילה לחבב את ניקול... יהההה היא תעזור לסמי. אני מסכימה עם המחשבות ש'לה אבל לא עם המעשים... נו שהיא חושבת שכל הגברים רוצים ת'גוף ש'לה וזה... אבל היא עדיין הולכת ושוכבת איתם. סלאטית! והיה פרק מגרוב. אהבתי את הקטעים בבית הגדול... חח איך קייט וויקטור התעלמו מהם. בלה זה היה מציקקקקקק. ולוקאס הכלומניק הזה.. חח גו סמי גו סמי. אין לו ייסורי מצפון? הוא הרג את פרנקו גאד סייק! הוא היה כזה אדיש כשדיברו על זה... גם בפרק שעבר. קטעי לארי וברנדון <שהיה נורא לבן היום> היו מציקים. כל פעם מחדש הוא מנסה לשכנע תבנאדם... ג'יייי חח והיה צפוי שהוא יראה אותם במעלית. אבל השיא זה בהחלט עיוותי ג'ון ואייב. יאקקקקק איזה אייב בוכה. חחח בחיים לא ראיתי אותו ככה. אני שונאת אותוווווו

maj

New member
בקטעים של הופ וג'ון

כמעט שברתי את הטלוייזיה מעצבים!!!!.. גם בקטעים של קייט וויקטור הבני זונות!.. איזה פרק מתסכל

shanyz

New member
חחחח../images/Emo6.gif

הצחקת אותי.
לא ראיתי תפרק אבל אני מתארת את אייב בוכה!! חחחחחחחח

למעלה