הפרק היומי

soapsfan

New member
הפרק היומי

היה הפרק הכי טוב מזה זמן מה.קיי שיקרה לצ'ריטי,טבית'ה עבדה על צ'ריטי,טיסי ניסה לפתוח את הציפור,אייבי האשימה את איב ברומן עם בעלה,פייר ורוג'קר תכננו להרוג את שרידן ושרידן סירבה לומר ללואיס למה היא עוזבת

Danial***

New member
נכון ששיחת טאבי צ'רי

היתה נחמדה? באמת היה פרק טוב. ואייבי שלטה

python 4

New member
אייבי תמיד שולטת!!!!!

אבל הי, לא ראיתי את הפרק, אז אל תגלו לי... אבל קיי ניסתה להשיג את מיגל? סימון היתה מכוערת? תרזה דיברה על גורל? כולם נפגשו בבוק קפה? ישששש... מחכה בקוצר רוח לשידור החוזר...

../images/Emo88.gif אני כאן

And I'm here to stay!!! (אני בקושי רואה תשוקות, אבל כמובן שזה לא ימנע ממני לכתוב בפורום...
)

python 4

New member
אז תתחיל לראות תשוקות!

זו הסדרה הכי טובה. אומנם הפסדת כבר איזה 200 פרקים, אבל בוא אני יעדכן אותך בכל מה שקרה עד עכשיו: שרידן... קיי... OK, אז עוד לא קרה כלום. עוד לא מאוחר להצטרף!

python 4

New member
נו באמת.

ברוק משתלטת על פורסטר, ברוק עפה מפורסטר, ברוק משתלטת על ספקטרה, ברוק עפה מספקטרה, ברוק מתחתנת עם אח שלה, ברוק מתחתנת עם דוד שלה. תודה - הסדרה הזו מפגרת להפליא. עדיין משדרים אותה בכלל?

backstreet girl

New member
הכול נכון מלבד זה שסימון הייתה

מכוערת......... אני חושבת שכשצ'ריטי מדברת על רשע היא מתוונת אליך... איבל.. איבל ....... איבל...... סתם בצחוק ..... אתה די נחמד...... אבל זה לא יפה....... לדעתי סימון דווקא יפה......

IrIsH BaBe

New member
אנשים אני צריכה עזרה....

מישהו אולי יודע איך קוראים לשחקן שמגלם את טימי?? ובן כמה הוא??

backstreet girl

New member
קודם כל תכתבי ז"ל כי הוא

בשמיים.......... אני לא יודעת מה שמו... אני יודעת שהוא נפטר בגיל 18 בשנת 2001...... הוא שיחק בתשוקות מגיל 16.......

python 4

New member
הא? ../images/Emo12.gif

בתור אישתו של קווין אני לא מצפה ממך לטעם טוב באנשים... אבל באמת, סימון??? איש הפיל זה מיס יוניברס לידה.

backstreet girl

New member
איזה מגעיל אתה.........

עכשיו באמת נעלבתי.................................. אני מצפה לסליחה........................

python 4

New member
אני מצפה ממך לסליחה

על שאיבדתי את התיאבון שלי אחרי שתיארת את המיפלץ הקוקייתי כ'יפה'.

IrIsH BaBe

New member
מתתתתתתתת????????????.

באמת??? למה??? אמאלהההההה איך ביאסתם אותי עכשיו...

python 4

New member
אוי.. יותר מדי נושאים בשרשור אחד...

הוא מת. למה? נדמה לי ממחלה קשה שגם גרמה לו להיות גמד...

IrIsH BaBe

New member
יייאאאאאא איזה חבל ../images/Emo7.gif

דווקא היה שחקן מצויין- אהבתי את המרטימי שלוווו

למעלה