הפרק היומי!!!!!!!!!!!!!!!

איזה מסכן הייד!

היי, אני חדשה בסביבה אבל אני מתעדכנת פה די הרבה זמן... אז שלום קוראים לי שיר, אני בת 14, ואני בכיתה ט'. בקשר לפרק היומי - איזה מסכן הייד... מה קורה עם הג'קי הזאת? למה לה להרוס עוד חברות שלה? לא מספיק לה שהיא הרסה לעצמה עם קלסו עכשיו גם עם הייד??? שיר

איזה פרק מעולה!!!

יואו העלבונות של ג'קי היום היו ממש שנונות!! "היא זולה כמו הצעצוע שבדגני בוקר" חחחח ו"אני מתה לפוצץ לה אותם ושהיא תתחיל להתעופף בחדר" אני ממש אוהב את הפרק הזה!! הוא פיצוי על היובש של הימים האחרונים!

SmallVille Girl

New member
נ.ב ברוכה הבאה .!!1

שמי מיטל רציתי לכתוב שמי הייד טוב מותר לחיות באשליות ..

חחח אהבתי את-

"i dont understand what upset her so much! i hardly touched you!" חיחיחי!!! פז שולטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifפרק נחמד מאוד

לדעתי הבדיחות של קלסו בזמן שגילו שברט מת קצת לא היו במקום... יכול להיות שבסצינה אחרת הן היו אחלה, אבל היה אפשר רגע קטן של רצינות, לא? לא יודע, זאת דעתי.... איזה כוסית חברה של קלסו!!!
ואיזה מצחיק בוב... ופז: "הו בטח, תמיד מאשימים את האיש הזר" הייד: "פז, אתה מחזיק בכפית" פז: "הו בטח, תמיד מאשימים את האיש הזר עם הכפית"
אה ואני לא יודע מה איתכם, אבל אני הייתי דווקא מרוצה ממה שקרה בסוף עם הייד... די מגיע לו...
עכשיו הוא מבין איך קלסו הרגיש..

popit

New member
פרק שווה!!!

אבל ריחמתי בסוף על הייד...וגם על ג'קי, היא לא התכוונה... אבל קלסו, פז, כולם קרעו אותי, היה ממש יפה!!

למעלה