הפרק היומי

be a bee

New member
הפרק היומי

חחחחחחחחחחחחחחחחחח...איזה מצחיק עם קלסו חחחח..איזה דפוק... והטווינקי
היה פרק מצחיק

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifאני לא יודע מה איתכם

אבל לי כבר נמאס מהופעות האורח הכאילו-משעשעות-ושנונות של ג'ק אוסבורן! לא מספיק שיש לו איזה דמות מיותרת בדוסון קריק שמדי פעם דופקת הופעות אורח, עכשיו הוא גם צריך להידחף לסדרה הזאת?
סך הכל היה פרק בסדר, כמה קטעים משעשעים, אבל בעיקרון לא משהו...הריב של דונה ואריק היה מיותר, ובכלל לא הבנתי על מה הם רבו...והקטע בסוף עם השולחן היה צפוי... קלסו היה ענק כרגיל... "אם אתה מתכוון לפפריקה, אז כן אדוני..." "אם אתה מתכוון לפפריקה ירוקה אז כן אדוני..." "אם אתה מתכוון לאורגנו אז כן אדוני..." חחחח

מה רע בג'ק אוסבורן?

הוא דווקא היה ניראה חמוד בפרק הזה חחחח בחיים האמיתיים של האוזבורנס הוא ממש פרצוף תחת שמן הומו מכוער.. תמיד הוא מתלבש כמו סמרטוט והשיער קש שלו הזה שהוא אפעם לא סירק וגם ניראה שלא חפף חחחח אגב אני מתתת על האוזבורנס ועל הפה המלוכלך שלהם..:) ובקשר לפרק: סתם פרקקק!!! בעעעעעעעע העונה הזאת ממש עלובה ביחד לקודמות. הומור ירוד.. ועד כמה אפשר לעשות את קלסו רדוד?? זה כבר לא מצחיק.. למשל המשחק מילים החכם שהיה אתמול או שלשוםכשהוא קרא ספר או משהו-זה היה שנון ומצחיק.. אבל כשעושים לא התנהגות מטומטמת כזאת עם הכד הזה-זה מתאים לסרטים מצויירים!! בעעעעעעעעע

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifמה רע?

העובדה שנמאס שהמשפחה הזאת נדחפת לכל מקום... באיזשהו שלב הם כבר הפסיקו להצחיק.... מה הם עושים? רק צורחים כל היום ומקללים אחד את השני! גאד, והם עוד מקבלים על זה כסף..

נכון אבל..

כאילו אני רואה בשביל ללעוג להם!! האוזי המכופף המסומם הזה הורג אותי מצחוק עם הדיבור המעוות שלו.. שהוא בקושי מצליח להרכיב משפט כמו שצריך.. וקלי המכוערת הזאת כזאת מפונקת ומגעילה.. היא בכלל קורעת אותי מצחוק..עילגתת!! ושרון סתם אשה סתומה ומתנשאת..

popit

New member
פרק דיי טוב...

זה היה ג'ק אוסבורן?!וואלה.... פז היה קורע שהוא צעק על קלסו ואמר "תהיה חייב להרדם מתישהו" חחח... וקלסו הדפוק איך הייד תקע לו את הארגטל בראש...

אני אהבתי

אגב משפחת אוסבורן........ קלי הזאת חושבת שהיא זמרת בגלל שאבא שלה זמר...אוקי היא טועה בגדול יש לה שירים גרועים וקול של מישהי שבלעה מגהץ.... ג'ק אוסבורן מה הוא חושב לעצמו... נימאס לראות אותך בכל מקום דייי!!!מספיק רואים אותו במשפחת אוסבורן וגם זה יותר מדי שרון מפחידה אותי היא היתה עטלף בגלגול הקודם נגד אוזי אין לי שומדבר אבל לא יזיק לראות אותו פעם אחת כשהוא לא על סמים.... זהו וקלסו שולט בפרק היום!!!

SmallVille Girl

New member
אני לא אוהבת את קלי היא מטומטמת!

פרק נחמד לפי דעתי רק הקטע של פז (תירדם ) , ושל אריק ודונה היו מצחיקים !

למעלה