הפרק היומי

gloom

New member
הפרק היומי

אני יעשה כאן שרשור כ יום (אם אני יוכל) של הפרק היומי(של סטאר וורלד) הפרק היום היה חד מהפרקים הטובים שהיו הומר מתגייס לחייל השימור של חייל הים בגלל שפיטרו אותו מהמפעל הוא נקרא למלחמה גרעינית והקומיניסם חוזר אחד מהפרקים המצחיקים ביותר- יש קטע על קנדי מצחיק ויש קטע על הווילג' בויז עם סמית'רז קרע אותי מצחוק מי שרוצה יש שידור חוזר ב-1 בלילה

Kazuya

New member
לא הייתי מחשיב אותו כאחד מהפרקים

הטובים שהיו ...היו הרבה יותר טובים אבל הוא היה די נחמד אהבתי את הקטע עם הטורפדו - Don't Fire The Torpedo ! , Fire The Torpedo ! דרך אגב היה את הקטע שבארט השמיע את הקולות של ה"ניצנוץ" של העגיל שלו הזכיר לי את הפרק עם שהומר חושב שבארט הומו שבארט עושה קול של "זאפ" עם האקדח שהמוכר ההומו (שכחתי את השם..) נתן לו...

jos20

New member
המוכר ההומו

הוא לא אחר מאשר הבמאי המדהים והמוכשר ג'ון ווטרס שמשחק את עצמו (בערך...)

sideshow

New member
באמת פרק טוב מאוד.

וכידוע, זה לא הפרק היחיד העוסק בצי הימי של ארה"ב.

starman

New member
פרק טוב

אהבתי גם את הקטע שבארט ניסה לרקוד את "do the bartman" שיצא ב 1991 וכולם אמרו לו שזה ישן, קטע גדול גם עם אמא של בארני ושהומר קרא למו כל הזמן מר מו .

sideshow

New member
פרק יומי שלאתמול: איך לגנוב טריליון

GLOOM לא רשם היום הומר מסתבך עם מס הכנסה, וסוכן האף בי איי מאלץ אותו להלשין על חבריו אחרת ייכנס לכלא. המצב מסתבך כאשר מתברר שמונטי ברנז גנב שטר של טריון דולר. הומר, סמיתרז וברנז נמלטים לקובה ומסתבכים עם המשטר של פידל קסטרו. פרק נחמד ומצחיק לדעתי, לפחות כמו הפרק הקודם.

למעלה