שוווה!!! פרק ממש טוב!בזמן האחרון השתפרו להם הפרקים...אהבתי את הקטעים עם פז!!! מאוד! ואריק היה דפוק אבל היו לו כמה בדיחות...ורד הצחיק שהוא צעק מהמכונית "dumbass"... אבל לא הראו את קלסו והייד וג'קי מספיק!!!
(שלוש שעות איחור כי ראיתי מוקלט- אבא שלי אמר לי שכל פעם שהוא מקליט לי את הסדרה הזו יש לו דפיקות לב. פעם התחלתי ממש לצעוק עליו כשהוא גרם לשלג בטלויזיה בזמן שאני ואחי הגדול ראינו את הסדרה והיו עוד כמה פעמים שנורא התעצבנתי עליו כי הוא לא הקליט נכון אבל עכשיו הוא למד לא להתעסק עם הבת המופרעת שלו) אוקי אני נשבעת שלקח לי דקה וחצי לקלוט שזה דני... הייתי בטוחה לגמרי בהתחלה שזה אשטון...וכשקלטתי שזה דני ממש צרתי מרוב צחוק הוא נראה כל כך...טוב הוא תמיד נראה מדהים...למישהו יש תמונה שלו מתקופת הדוגמנות? אני רוצה לראות איך הוא נראה בבגדים פחות...ארוכים (?) לא שיש משהו רע עם הגרדרובה של הייד כמובן...אבל אני רוצה לראות איך דני נראה עם בגדים...נקראה לזה פחות רשמיים (אני מאוהבת בדמות טלויזיונית. זה לא עצוב?) היה באמת פרק מצחיק בטירוף. וחוץ מזה נראה לי כל הפרקים עד סוף העונה הולכים ומשתפרים. איזה יופי זה?