הפרק היומי...

• פותח הנושא popit
  • פורסם בתאריך

popit

New member
הפרק היומי...

שוווה!!! פרק ממש טוב!בזמן האחרון השתפרו להם הפרקים...אהבתי את הקטעים עם פז!!! מאוד! ואריק היה דפוק אבל היו לו כמה בדיחות...ורד הצחיק שהוא צעק מהמכונית "dumbass"... אבל לא הראו את קלסו והייד וג'קי מספיק!!!

ענ2ר

New member
איזה פרק מהמם!!!!!!!!!../images/Emo110.gif

אני לא יודעת אם היד היה יפה בהתחלה עם השיער החלק...
פז היה ממש ממש חמוד בסוף... ואיך שבוב אמר שאיזה מנייק קנה את האוטו לפני זה היה כל כך ברור שרד קנה את המכונית...
זייהו!!!

פרק קורעעעע

הם באמת משתפרים עם הפרקים בזמן האחרון!! במיוחד היה טוב שאריק והייד עשו את החיקויים בהתחלה LOL איך צחקתי..... אנחנו בעונה 4 עכשיו?

aYaLoLy

New member
פרק טוב../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

חחחחחח הייד עם חלק... במילה אחת
לא
אממפפ אח של קלסו זה ההוא מלא רק בלונדינית.. לא
בכל מקרה.. מזל שהוא ואשטון לא דומים...
דונה היתה נסבלת היום.. ופז היה ה
מלך
של הפרק

popit

New member
כן להודעות האחרונות...

זו עונה 4, וזה ההוא מלא רק בלונדינית, החבר שלה. הוא ישאר לעוד כמה זמן... ופז היה הכי שווה היום!!!

oO yUvAl Oo

New member
פרק יייפפפפההה!!!../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

בין המצחיקים ביותר!!!!!!!!

ice007

New member
פרק מצחיק בטירוף

כן פז אם המבטא הזר שלו פשוט קורע מצחוק...(וגם עם התמימות שלו...) בקיצר פרק מצחיק במיוחד הדיחה בין פז לקייטי כשפז מבקש עצות לפעם ראשונה

tin ker bell

New member
../images/Emo20.gifפרק מצוין.. הייתי משפרת:

את זה שמייקל וקייסי לא נפגשו!הם הרי אחים וחיבים לראות איך הם ביחד.אולי קייסי מתעלל בקלסו זה מצחיק כזהה... וכמובן.אריק נשאר מסכן

מתוקה777

New member
הפרק היומי ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

וייייייי הייד נראה יפה עם השיער החלק
אהבתי במיוחד את פז הקטע עם החבר שלו -ג'וני טייבל יענו שולחן חחח את הקטע הזה הכי אהבתי בפרק של היום ............

ענת פ.

New member
פרק מצחיק בטירוף!

(שלוש שעות איחור כי ראיתי מוקלט- אבא שלי אמר לי שכל פעם שהוא מקליט לי את הסדרה הזו יש לו דפיקות לב. פעם התחלתי ממש לצעוק עליו כשהוא גרם לשלג בטלויזיה בזמן שאני ואחי הגדול ראינו את הסדרה והיו עוד כמה פעמים שנורא התעצבנתי עליו כי הוא לא הקליט נכון אבל עכשיו הוא למד לא להתעסק עם הבת המופרעת שלו) אוקי אני נשבעת שלקח לי דקה וחצי לקלוט שזה דני... הייתי בטוחה לגמרי בהתחלה שזה אשטון...וכשקלטתי שזה דני ממש צרתי מרוב צחוק הוא נראה כל כך...טוב הוא תמיד נראה מדהים...למישהו יש תמונה שלו מתקופת הדוגמנות? אני רוצה לראות איך הוא נראה בבגדים פחות...ארוכים (?) לא שיש משהו רע עם הגרדרובה של הייד כמובן...אבל אני רוצה לראות איך דני נראה עם בגדים...נקראה לזה פחות רשמיים (אני מאוהבת בדמות טלויזיונית. זה לא עצוב?) היה באמת פרק מצחיק בטירוף. וחוץ מזה נראה לי כל הפרקים עד סוף העונה הולכים ומשתפרים. איזה יופי זה?

למעלה