הפרק היומי

הפרק היומי

זו רק אני או שהפרקים האחרונים באמת היו הכי טובים בעונה? סופסוף הפסיקו את הכסאח של דונה ואריק... היה פרק ממש טוב היום! כמעט כמו של אתמול

גמני!!

אני ממש אוהב את הפרק של היום!!! ממש ממש טוב!! קלסו הזה הור אותי מצחוק עם הטמטום שלו! ואגב שכחתי להגיד על הפרק של אתמול, שהסצינה שהכי אהבתי והיא היתה הכי מצחיקה בפרק לדעתי זה שהראו את הדג כאילו איך הוא רואה את קיטי מתוך האקווריום וששמעו אותה נוהמת כזה חחחח ועם הצחוק שלה!

מתוקה777

New member
הפרק של היום היה טוב.............

היה באמת טוב וגם הפרק של אתמול....... אוייייי תראו את ג'קי וקלסו ביחד

mk a o

New member
הפרק של היום היה קורע../images/Emo141.gif

אהבתי את הנאום של קלסו לג'קי.... "אבל אני יודע שאני מלך השלג... וזה מגניב..." ואני כבר חשבתי שהוא עומד להגיד משהו באמת חכם...
אבל הכי הכי אהבתי את מה שהייד אמר למאמן: "my head says no, but my haert says no, so i guess.......no" XD

shiran™

New member
לא ממש אהבתי.. ../images/Emo121.gif ../images/Emo110.gif

אבל פז וקלסו קרעו אותי
וגם הגבה של ג'קי

tin ker bell

New member
הפרק של אתמול היה קורע...

אבל למה כולם מתעללים דווקא באריק? ואגב... אני חדשה. קוראים לי מָרִין,אבל תקראו לי טינקרבל. ט'אט סבנטיז שווו!בין הסדרות האהובות עלי ביותר
וכו'

ענת פ.

New member
גם אני צחקתי! (כולל ספוילרונצ'יק)

היה פרק ממש טוב אבל הייתי בטוחה שזה הפרק שהם נזכרים איך הם היו כשהם היו קטנים... טוף נו, הוא בטח יהיה עוד מעט היה ממש מצחיק אבל קלסו הרגיז אותי והם התעללו בג'קי יותר מדי... אוף כל כך מרגיז אותי שקלסו יזרוק את ג'קי הוא מתייחס אליה כמו לזבל היא צריכה להעיף אותו לכלבים...

popit

New member
הפרק היה...

היה בסדר כזה...אולי דיי יפה אבל לא היו מספיק בדיחות בשבילי...אבל האחרונה הייתה ממש יפה שהם ברחו מג'קי והיא צרחה...איזה רשע קלסו הוא החבר שלה!!!חחח...וגם שרד אמר משהו לג'ואן ולבוב "זה תקוע לך ב..." והתכוון לומר ass חחח... ובזמן האחרון הפרקים השתפרו...

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifשוב, יש לי שאלה:

זה אולי ישמע לכם מוזר.... אבל.... יש סיכוי שדונה וביג רונדה זה אותה שחקנית?
תחשבו על זה....

popit

New member
לא...

נכון שבפרצוף הן דומות אבל בדקתי, וקוראים לשחקנית של ביג רונדה סינתיה למונטגנה.

oO yUvAl Oo

New member
לא ראיתי...../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

יצאתי מהבית מתי שזה התחיל לשווא....

Better Man

New member
לידע כללי

אין הערב פרק בסדרה, גם ביום שלישי הבא אין פרק בגלל הטלנובלה המטופשת "משחק החיים".

מיכל ק

New member
לידע כללי נוסף

זה בכלל לא קשור למשחק החיים זה קשור לתשעה באב

Better Man

New member
ליד כללי נוסף על הנוסף

כתבתי שביום שלישי הבא אין פרק בגלל "משחק החיים" :) הערב אכן אין פרק בגלל 9 באב.

shiran™

New member
הייייי../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo121.gif ../images/Emo110.gif

משחק החיים היא לא טלנובלה מטופשת
היא הטלנובלה הכי טובה שהייתה אי פעם

פMפיטה

New member
פרק מעולה-אהבתי../images/Emo140.gif

אריק היה תותח בפרק הזה.... איך שהוא שכח את דונה וניסה להזכר איזה דברים הוא שכח להביא... חח... והקטע שהוא נסע להביא אותה והטורנדו היה מאחורי והוא לא שם לב... גם קלסו היה דביל מתמיד בפרק הזה אבל הוא לא הרקיע שחקים יותר מדי... בפז כרגיל... כזה מושלם...
אבל מי שלשם שנוי הרגיזה אותי בפרק הזה זאת ביג רונדה. מה זה צריך להיות? כאילו, הלו? ראית מה עומד לידך ועוד בלי חולצה? סתומה כזאת.....

למעלה