הפרק היומי!!!

מיכל1082

New member
איזה עצוב!!!

היה פשוט מדהים!!!! איזה צחוקים עם קובי וריקי..... השרירים של ירון גדלים מיום ליום ליה נעשית יפה יותר מיום ליום בא לי להעיף לאודי כאפה....

יעל צל

New member
וווווווווואווווווווווווווווו

איזה סוף מעולההההההההההההההההההההההה

or 343

New member
ירון המסכן!! ../images/Emo7.gif

אוי...ירונוש היה המום.
.טוב, מתישהו היא הייתה צריכה לספר לו...כולנו ידענו שזה יקרה... איזה גדול היה הקטע בין ריקי לקובי שהיא התחילה לשיר ולעצבן אותו , ובסוף הם שכבו. אלפסי : "אני שותה רק תה צמחים בלי סוכר!"
תגידו, מה שירן מתחילה שוב להתאהב ברותם...?
מתי היא תודה בנטיות שלה...?

למה למה למה???

למה השוטרים לא נכנסו?!?!? זה מה ששאלתי את עצמי אחרי שאלפסי נכנס מה קורה פה?!

לדעתי...

זה בגלל שהם אמורים לחכות עד שאלפסי יעשה משהו כי הם רוצים לתפוס אותו על חם ולא סתם לתפוס אותו עומד ומדבר איתם... חוצמזה היה פרק מצחיק לאללה - חבל שליה וירון רבו אבל לפחות זה גיוון מהפוצי מוצי (לא שיש לי טענות אני אוהבת אותם ובמיוחד אתמול שכבר אשכרה היתה להם שיחה שלא סבבה רק על אוי אתה כזה יפה אוי אני אוהב אותך וכו'...) אהבתי את הקטע של קובי וריקי כלומר את כל הקטעים אבל בעיקר את זה שהם רבו ואז התנשקו (לא שמתי לב שהיתה נשיקה לא אמיתית...אני אבדוק את זה מחר בש.ח.) וכמובן הם והיציאות שלהם - ריקי שמיקי
מחר (או מחרתיים) בטח יהיה את הקטע עם ליה והנזלת (זה שמושדר בפרומו...) אוף זה יהיה נורא עצוב...

לא יודע לא נראה לי..

הרי המשטרה כבר יודעת על מלא פשעים ורציחות שהוא ביצע, ככה לפחות אמר כצנלסון, ושהוא כל הזמן מצליח לחמוק מהם, אז נראה לי שהם רק רוצים לתפוס אותו, זה העיקר. חוץ מזה במקום שאלפסי היה מדבר איתם חצי שעה הוא יכל להיכנס וב5 שניות להרוג את קובי..ולברוח, זה לא כזה בעיה. וגם אז השוטרים לא היו עוזרים.

GrEeNwOmAn

New member
../images/Emo99.gif

פרק שאווווווווווה! מה אתם חושבים יהיה? בקשר לאלפסי. ניחושים?

נועוש 18

New member
אני חושבת ש........................

שריקי וקובי יכלו למטבח והם יקחו את הטלפון, והם יתקשרו למשטרה.

HaDaRoSh

New member
אני חושבת שהמשטרה בסוף יגיעו כי

הם רוצים לתפוס אותו עושה פשע ויכול להיות שהם יגיעו באיחור

Ker 15

New member
אההההההההההההההההה

אוףףףףףףף מסכן ירון......

S k 8 t a R i t

New member
קרע אותי אלפסי!!!!

"כל לילה אני בוכה לכרית.."חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

or 343

New member
סקייטרית, קשה לסגור את ההודעה |מזיע

מרוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחלה פרק!

רואים את הניצוץ בעיניים של שירן כאשר דיברה על רותם! ירון הזה כזה מצחיק.... ואני חשבתי שרק לי יש עיניים אדומות! (ד"א אני לבקן) סוף סוף שחקן בטלויזייה עם עיניים אדומות! אבל ריקי אהובתי הייתה השאפה של הפרק אבל קובי הבן בליעל הזה מציק נהנה ושוב מציק!

מ רוחאס

New member
ה-חחח שלך בצניעה

קרע אותי הקטע עם קובי וריקי 1 רואים שהנשיקה היתה מאולץ 2 קובי :נו ריקי ריקי: ריקי,ציפי

m G m

New member
איזה פרק יפההההה../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

איך בהתחלה מישל אמרה לירון
" ירוני מה אני מבינה בגנים
"
חחח זה היה מה זה מצחיק באותו רגע...
ובאמת העיניים של ירון היו אדומות נורא
הן היו אדומות כמו מתי שארז סימם אותו
... ואיך ריקי שרה.....
יואווווו נשפכתי מצחוק
"בלעדייך אני חצי בנאדם בלעדייך אני בעצם כלווום" חחחחחחח גדולה
ואיזה סוף ענק
איזה כיף סופסוף מתגלים דברים
אני מחכה לפרק של מחר כבר

../images/Emo176.gifפרק שוווווווההההה../images/Emo176.gif

חחח ריקי הרגה אותי איך היא התחילה לשירררר איזה חמווודה! יואו מסכן ירון מישל סיפררה לוווווו והוא היה המום!

למעלה