הפרק היומי.....

hydro pump

New member
הפרק היומי.....

הצלחתי לראות, ויש לי הערות: 1. הרמוראידים ברחו מאוקטילרי כי הוא כל הזמן מפליץ! הוא הסריח להם את המים! שמתם לב לזה? ("פפפפפפפפ"). 2. ה"אוכל הטעים" שהם אכלו מזכיר לי באופן מחשיד זרועות אוקטילרי. 3. ג'סי נאנסה ע"י מורה. 4. מי משתמש באקדח מים נגד פוקימון מים?!

NiKi†a

New member
גמני..התעוררתי באחת עשרה ורבע..../images/Emo3.gif

לא הספקתי
. אני גם אכתוב בצהריים.

איזה פרק יפה

אבל היה דבר גרוע אחד טוב שהקרבות שאש ומיסטי השתתפו בהם היו שלושים שניות:\

Houndour

New member
הסיל הזה היה גרוע!

איזה רמה הוא? שתיים?? אקדח מים קטן והוא מת...... חחחחח "חבל שאין מנעולים לפוקדורים"
לג'סי יש יצאות טובות! והקורסולה של מיסטי פשוט לוזרית, אין מילים...
אה, וגם הקטע שהוציאו מג'יקארפ מול הפוליוורל של מיסטי היה טוב! אחחח נראה לי שבפרקים הבאים הולכים להאכיל אותנו בכל כך הרבה פוקימוני מים עד שהם ימאסו על כולם...

K00lVulpX

New member
אחי, כל מילה זהב

באמת איזה סיל עלוב, ממתי אקדח מים עלוב הורג סיל? ואיזה בן-אדם דפוק הולך לתחרות עם מג'יקראפ (לא, זה לא טעות כתיב, זה מג'י-קראפ!)?! וגם כן קורסולה מול רמורייד - למה אז היא לא השתמשה בריפוי? אבל מה אני מתלונן, סוף סוף פרק שבהם מיסטי ואש נלחמים, ולא נגד צוות רוקט! אז מה עם זה היה חצי דקה להגיד אקדח מים ולראות את הפוקימון היריב נאנק מייסורי כאב, זה שווה את החצי שעה שמבזבזים מהחיים! אוקי, זה לא... נו טוב...

Warcraft3

New member
צודקים....

אבל בטח אף מאמן טוב... לא יבזבז את הזמן שלו בהיתמודדות בגביע ווירל... על תחילת הגביע כל המיתחרים היו לוזרים בחיי...

Houndour

New member
היוקרתיות של גביע ווריל

הקריין כל הזמן דואג לספר לנו עד כמה הגביע נחשק ויוקרתי, אז אני מניח שבגמר עצמו יהיו מאמנים נורמלים... אחרת לא היו מקדישים לתחרויות האלה פרקים שלמים (הי הי הי איזה כיף!)...

NiKi†a

New member
תודה לך באמת.

כל הכבוד לך שאתה יודע הכל והורס לי ולאנשים בפורום.

Warcraft3

New member
קראתי על זה באינטרנט...

שהיא תנצח בטורניר ולפי זה קל מאוד לדעת.... שלא היו בתחרות מאמנים רציניים כמו שאנחנו חושבים......

Light woman

New member
כן אבל אתם טועים. מידע שגוי../images/Emo58.gif

יש ספוילר בהודעות למעלה, אל תקראו אותן. דרך אגב
רק שתדעו
זה ספוילר מה שאני הולכת לכתוב אם לא קלטתם עדין.... אז מיסטי תפסיד אחרי שפסיידאק יצא מהפוקדור שלו ויפסיד לגרידוס נראה לי. בכל מקרה, אש יפסיד ומיסטי תפסיד לאיזשהו גרידוס בגמר..

NiKi†a

New member
בדיוק../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

שמעת על זה פעם? פשוט שים בכותרת ספוילר וזהו. הרסת לכולם.

למעלה