פרק בינוני ביותר!
פרק בינוני ביותר! דבר ראשון, למה לכל הרוחות תומר נשם כשריקי ובטיה התווכחו?! האדם מת לכל הרוחות (עם קטשופ מרוח על החולצה), איפה הכבוד למתים?!

בטיה כל כך מכוערת מכל הבחינות – זה כבר ידענו, אבל גילינו היום שהיא גם ילדותית! הן עמדו שם, ליד ה-"גופה" והתווכחו... טוב, כנראה זוהי טנדנציה חדשה בעולם הטלנובלות: לשחק אותה מת והלכרכר סביב ה-"גופה", כדי לגרום לאחרים להאמין בקורה על המסך – בושה וחרפה ליוצרי הסדרה! כישלון כל כך גדול שאני אפילו מתקשה לקלוט את זה... טוב, עזבו, הלאה לשאר הציפורים: למה אותם החובשים?! הרי אלו בדיוק אותם האינדיבידואלים שלקחו את ארז! נכון שיש לפעמים צירוף מקרים, אבל לא בטלנובלות, ממש לא! ומה זה השוטרים האהבלים האלה? אחד דומה לסרסור והשני דומה לצלם חתונות – מה נכנס בכם?! תלבושת משטרה עושה אותכם קולים או שסטייליסטים זו מחמאה בשבילכם? :

אם לצד הרוצחים הציבו את צוות השחקנים המושלם: מראה נכון, מנהגים ידועים, סגנון קשוח (למרות שהרצח היה אחד הקטעים הפחות חביבים בסדרה), החובשים והשוטרים זקוקים לכמה שיעורים טובים! שירן... אין לי מילים, פשוט אין לי מילים! ילדה, ואני מדגיש את זה, ילדה עם סטנדרטים שלא מהעולם הזה ("אני סקרנית" – ואני סקרן איך גידלו אותך?!) שפשוט חיה בסרט! וואי מה הייתי עושה במקום זיו... למה צריך משטרה? הייתי פשוט לוקח את שניהם בכוח ומעיף אותם בבעיטה מהבית (את שירן הייתי זורק מהחלון תאמת!). איזו לסבית מתיימרת (תודי כבר!

, אלוהים... בא לי להביא לה בוקס שהיא לא תשכח בחיים! פשוט שיא הגואל... זיו התנהג היום כמו לפלף... תהיה גבר, תעמיד את ההמפונקת במקום ותצרח עליה לשם שינוי! איך אתה נותן לה לדבר אליך ככה? היא לא שווה את היחס שלך! שתשתולל עם שחר הזה, סתם מתפלצף אקראי, מה אכפת לך? תתחתן עם רותם, תהיה שמח ותוכל לבטוח בה לשם שינוי (לא לגלות לי מה יקרה בעתיד, בדקתי את כל התגובות של האנשים שגמרו לקרוא את הספר, אז אני לא גר מתחת לאבן

באמת ששירן מבינה רק דרך אחד, וזוהי דרך הקשיחות, שלצערי חסרה אצל זיו כי הוא בחור טוב ונאמן... אני באמת הייתי מעיף את שירן דרך הדלת (מצידי שתתקע שם) ומשגר את החפצים שלה דרך החלון! אפי, ירון ומישל – שלישיה לעניין

אפי ממש חמוד ומצחיק ופשוט משפחה נהדרת (שירותי הרווחה עצבנו אותי כהוגן: זכות? איזו זכות? אפי גר איתנו, הכול חוקי, תעופו מהבית לפני שאני אשבור לך את האף העקום! ירון וליה... לפחות דיברו הפעם! לא מבין את הקטע של ליה, למה להסתיר? מה כבר כל כך חשוב שמחייב את שמירת האהבה בסוד? אנשים יחשבו? שיחשבו, לבריאות להם, קובי ישתולל? שכחת אותו כבר, לא? מה זה משנה לך מה הוא יעשה? מקסימום יש לך את ירון שיגן עליך, אז מה העניין?! אני כולי מזדהה עם רגשותיו של ירון, רק שהוא קצת ריחם על ליה... תגיד לה שזה לא מתאים לך לשמור את היחסים ביניכם בסוד (אמרת, אבל היית גם צריך לעמוד על שלך) ושהיא צריכה להבין, או שהם פשוט לא בנויים להיות יחד! באמת שצריך כאן שיטוף פעולה הדדי, אחרת האהבה נועדה לפגוע ולא לסגוד. יעל כל כך טיפשה... עכשיו קובי, אה? וקובי גבע שלנו... כראה שליה היא לא היחידה עם הצתה קצת מאוחרת מדי, ואצלך המצב חמור פי כמה וכמה! מה הדכיון, מה הקטע שלך? ריקי ניסתה להסביר לך כמו שלא ניסתה מעולם, ואתה עקשן כמו חמור ולא מוכן להקשיב לאף מילה! אם ככה, אז תמשיך לסבול, ככה זה יראה עוד יותר פתטי! טוב, על מי עוד לא עברתי? שאול נירה, איך שכחתי את בית האבות ליום אחד (=נירה)... באמת שזה שקוף שאת משתמשת במקרה של ריקי כדי להחזיר אליך את שאול הפגוע... קיבלתי כבר זעזוע מוח בגללך! לא אכפת לך מאף אחד מהילדים שלך, ממש אף אחד! פרק בינוני, אבל יותר טוב מאחד הפרקים שסיקרתי קודם לכן. אם לפרקים הקודמים (83 ו-84) הגיע כל הפרגון שבעולם, לפרק הזה מגיע רק דבר אחד: עריכה ומהר!!!!!!!! ד"א, שלוש פשלות בשתי פרקים: אלפסי שפעמיים הסתכל למצלמה ותומר ה-"מת" שהמשיך לנשום. נ.ב לצערי, יחד עם ציפיות גבוהות שהסדרה אף התעלתה עליהן, הגיעו גם הבשורות הרעות: הקטעים המותחים פשוט מקרה אבוד... שום עריכה כבר לא תעזור כאן... כשאין תקציב נורמלי, כנראה שאין כל כך למה לצפות (באמת שעדיף שהיו משקיעים את ה-60 אלף שקל המזורגגים האלה להוספת תקציב לסדרה, מאשר על הוצאת ספר שלא תרם כלל לחווית הצפייה!). EDA MARKET WILL FACILITATE AND LEVERAGE THE CONSOLIDATION OF THE IC INDUSTRY!! CERTAIN LEADING COMPANY VENDORS MERELY HAVE TO FORM PACTS!