הפרק היומי!

../images/Emo41.gif שרשור הפרק היומי../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

שרשרו לכאן
תגובות....... לדעתי היה פרק ממש יפה
לדעתי גם ליה הולכת לשנות תדמית כדי למשוך את תשומת ליבו
של ירון

jenn aniston

New member
הפרק היומי!

טוב קודם כל פרק פגז חבל על הזמן! איזה חמודה ליה איך היא דיברה על ירון שהיא מאוהבת בו איזה באסה שהוא דחה אותה... איך ריקי התחבאה מאחורי קובי כשאלפסי אמר שהוא יתפוס את הרוצח... איזה אהבלה שירן איך היא אמרה לזיו "תגיד לאישתך"... והיעל השאת ושירן מפגרות לאללה עם המכשפה הזאת... רותם צחקה עליהם בפרצוף! בקיצור פרק מצוין!

DAN1EL

New member
היה ממש מצחיק!

חחחח אלפסי הרג אותי "מי המפלצת שלקחה כזה פרח כמו גנגנה?" פחחחח פרח...
אבל הכייייי נקרעתי כשיעל אמרה "בדיוק שהצלחתי לשכנע את ירון לעזור לי עם התפקיד סבתא שלו מתה! מצאה לה זמן, הא?" חחחחחחחח איזה חסרת רגישות!! איך שירן הזדעזעה... כל השיחה על המכשפה הייתה פשוט מעוררת רחמים! זה היה שקוף שרותם תצחק עליהן. ואיזה מתח היה בסוף!

הקטע של המכשפה קורע!!!

זה פשוט קורע מצחוק שהן איימו עליה עם המכשפה הזאת! מה הן חשבו, שזה יפחיד אותה או משהו?! נו באמת, זה מגוחך ביותר!
מחר ליה סוף סוף משנה את השיער!!!!
יווו איזה מתח היה בסוף!
שאול עכשיו ידע שיש למישל בן, ירון יגלה שמישל ושאול מכירים... בקיצור- צפויים להיות המון דברים בעקבות הגילוי הזה עכשיו! פרק מדהים

עדן לוי

New member
איזה מגניב היה...

כשרותם אמרה "אני כבר מכירה 2 מכשפות והן לא ממש מפחידות אותי..." או משהו כזה זה היה גדול!!!!!!!!!!!!!!!!

jenni17

New member
כן הקטע...

הזה היה ממש קורע ובמיוחד איך שרותם צחקה עליהם!!!!!!!!!!! חולה על נירית קופפפפפפפפפלללללללללללללללל

לפי דעתי!!

היא צריכה להסתיר את האוזניים האלה!!! חחחח וראו את ארז מזה טיפה אווווףףףף!!!

הפרק: עם כמה ספויילרים../images/Emo58.gif

לדעתי שירן ויעל ממש מטומטמות "איך אני אוהבת את עצמי ואה ואה" הם חושבות שרותם מפחדת האמת היא שאחותי חשבה שהיא תמות אז אמרתי לה שהיא תמות מצחוק!!!!!!!! איך אני שונאת את אודי הוא אומר כל הזמן כמה הוא אוהב תא ענבר ושהוא יסע איתה מסביב לעולם אבל בסוף אחרי שהיא תפיל הוא יעזוב אותה. ליה ממש עיצבנה אותי אני חושבת שהיא וירון בכלל לא מתאימים וירון צריך להיות עם רותם. והכי מעניין אותי הוא מה יהיה בפרק הבא!!!!!!!!!

שירן ויעל הרגו אותי מצחוק!../images/Emo6.gif

השיחה שלהן כשיעל באה לשירן...חחח...אני כמעט נחנקתי כאן!
רותם הייתה מקסימה כהרגלה

למעלה