הפרק היומי

גויבה

New member
הפרק היומי

לפרק כמו זה כולם חייבים להתייחס פשוט פרק אגדי (נקודה...) פרק מדהים מקסים דיויד ודונה הם הזוג הכי מושלם (עוד נקודה) כרגיל הסיפור של סטיב וגאנט היה די משעמם אבל הסיפור של אלן ונוח השתפר קצת והיו אפילו כמה קטעים חמודים הסיפור של קלי דילן ומאט מעניין וחדשני כרגיל במיוחד הקטע שקלי חושבת שדילן מת (הלוואי שדילן יציע לקלי ניסויים - וזה לא ספוילר זה רק השערה!!!) ולמשחק: זוג אהוב: טוב אם מישהו לא חושב כמוני אז אני אתפלא כאילו ברור שדונה ודיויד וואי הם פשוט מממווווווושלמים ביחד והם היו כלכך חמודים כשדיויד הקריא לה את הספר מחזור שלה וואי אני לא מאמין שהוא הציע לה נישואים ואני עוד יותר לא מאמין שעוד 3 פרקים הסדרה נגמרת וזהו (וואי זה מוזר מדי אני מקווה שהספיישל יהיה בערוץ הילדים) דמות אהובה: דונה היא הייתה ממש חמודה ומתוקה ומגיע לה דמות שנואה: אהם אולי קמיל כי אפילו דילן ונוח היו חמודים (בערך) והיא הייתה יחסית מעצבנת קטע אהוב: כשדיויד ודונה מתחתנים והקטע השני כשהם קונים בגדי הלבשה תחתונה קטע שנוא: אהם כשגאנט וסטיב דיברו על מה שיקרה עם העיתון (לפי דעתי סטיב צריך למצוא עבודה חדשה או להמשיך לעבוד בעיתון אבל גאנט חייבת לעבור לעיתון קצת יותר חכם בכל זאת מגיע לה אחרי 3 שנים עם סטיב) ציון: 5 ואפילו יותר פשוט פרק מצוין עם סוף מצוין מוסיקה מצוינת שחקנים מצוינים בקיצור הפרק הכי אהוב עליי בינתיים מהעונה ה10!!!

1Shir

New member
אני חושבת שהסיפור הכי מעניין הוא

קלי ודילן. זה ברור שהיא דמיינה שהוא מת רק בגלל שיש לה רגשות אהבה חבויים אליו, וככה היא ביטאה אותם.

shanyz

New member
החלט פרק מצויין!! אני נותנת לי 5

כוכבים! כל כך נהניתי.. גם בכיתי היום.. במיוחד בקטע עם דילן.. ידעתי שהוא לא ימות אבל היו לי דפיקות לב כל כך חזקות!!!! קלי פשוט אוהבת אותו- שתפסיק להתכחש
שתעיף את מאט, ותשאר ידידה שלו...ותתחתן ען דילן! אני כל כך רוצה.. אבל לא נראה לי שזה יקרה:( אני בשקו שעוד כמה פרקים בודדים זה נגמר!! רק לא מזמן זה התחייייייייייייייייייייייייייייייל דונה הייתה כל כך נחמדה היום. אבל עצבן אותי שהיא לא הסכימה ישר להצעת הנישואים של דיוויד!! כאילו, מה יש לה לחשוב!? מממ קלי הייתה מושלמת היום!! אין!! אני חולה עלייההה וגם דילן.. כאילו מצד אחד הוא כזה קר ומשעמם ולא מדב, מה היא מוצא בו? (מה אני מוצאת בו??
) אבל אני כלכ ך רוצה שהם יהיו ביחד.. מסכן מאט..בכיתי כשהוא אמר שאחיו מת. אני ממש הבנתי את ג'אנט אבל גם מאוד הזדהתי עם סטיב.. מממ....הקטעים עם אלן ונוח הכי משעממים בעולם!!

למעלה