הפרק היומי

הפרק היומי

סוף סוף העלילה התקדמה! סוף סוף הסיפור זז! סוף סוף נירה ראתה את ריקרדו!!! חשבתי שזיו לא ידבר יותר עם רותם... שהוא יתעלם ממנה, אבל הוא לא התעלם
וגם כן ארז הדפוק הזה! איך הוא מתייחס אל יעל? הייתי כבר מזמן עוזב אותו! גם יעל הפכה לכלבה קטנה, מעצבנת! מה היא אומרת שהיא חזרה להצגה מרצונה? שקרנית!

הפרק היומי

אוףףף למה שירן אמרה לזיו כן
ארז השקרן הזה בא לי לחנוק אותו...
איך נירה התלהבה הוא אמר לי שהוא אוהב אותי
חחחח סוניה אמרה למישל איך השער שלו והעניים ומישל אומרת לה שיער אין אבל עניים יש
איזה מפגרת ליה מה היא רוצה לחזור לקובי איזה מעצבנת מה היא צריכה אותו!?
יאמי איזה טוב נראה השוקולד שריקי הביאה למישל...
היעל הזאת מעצבנת ליה אמרה לה שהיא לא יכולה לשחק את יוליה אז היא הולכת לשאול להגיד לו שרותם לו טובה והם צריכים אותה איזה חוצפנית!!!
והסוף איזה מבט היה לנירה...

איזה מתח!!!!!

יו!!!!!!! אני לא יכולה לחקות כבר למחר!!!!! איזה מתח!!! כל היום אני מסתובבת בבית אחרי הקליפ בסוף של השיר ואומרת: "יו!!! איזה מתח איזה מתח איזה מ-ת-ח!!!!!!"
מחכה למחר!!!!

אותי יעל שיכנעה

יאאלה ברור שהיא היוליה הכי טובה שיש איזה תכמנית היא!!!!!!!! "אני מוכנה לעשות הכל בשביל התפקיד" כלבה! אני חולה עליה!!!!!!!!!!!!!(איך היא זרקה לו את הפיצה,מלכה) יאאלה מעניין מה יקרה עם ריקרדו איזה מתח!!!!!!!!!!!!!!!!!

JaWbreaker15

New member
יש לי שאלה...

בן כמה אפי אמור להיות? ז"א אני וחברה שלי עדין לא הגענו להחלטה אם הוא ילד או מבוגר... יעל

JaWbreaker15

New member
זאת לא היתה השאלה..

*ככה קוראים לשחקן?!* אממ התכוונתי שמתיחסים אליו בסדרה כמו אל ילד. אבל ז"א הוא בנאדם מבוגר למרות מה שזה לא יהיה... יעל

אממ אם כך אז

השחקן בעקרון נראה כמו ילד אז אני מעריך שהגיל שלו בסדרה הוא 17-18 כי גם סוניה כל הזמן אמרה למישל .אני לא מפסיקה לחשוב על הילדהזה מהבי"ח אפי.

../images/Emo4.gif../images/Emo170.gif

חה חה חה
*שונאת את יעל* מגיע לה.
נזנוזת
היא בטח תעשה " ה-כ-ל" בשביל התפקיד. יאאא זה היה ניראה כאילו היא עומדת להביא לשאול נישיקה
הייתי בהלם *בטירוף*
כשנירה ראתה את ריקרדו
י ו א ו
היא בטוח מזהה אותו
י-א-א-א
[מה הקשר
] סופסופ ארררררז כזה מניאק
אבל מ ג י ע לו.
על זה שהוא הפליל את ירוני המותק
אמממממ- לא ניראה לכם שעשו את הסידה יותר מידי צירוף מקרים
פ ת א ו ם מישל עובדת אצל ריקי.יא.

JaWbreaker15

New member
הקטע עם נירה, בתיה וריקרדו..

בתיה רואה את בתיה ואומרת: "היי בתיל'ה" ומחיכת כמה דקות... ואז היא קולטת את ריקרדו ופוערת כזה פה... ז"א כמה זמן לוקח לה לקלוט שהוא שם?! WTF? יעל

shirakl

New member
וול...../images/Emo4.gif

מסכנה בתיה...עד שסוף סוף היא התאהבה
וזיו הזה כזה שפוט... "טוב, טוב שירני...נעשה מה שתרצי" זה כ"כ מרגיז
וארז בכלל אני שונאת אותו - גם איך שהוא מתנהג אל יעל (למרות שהיא בעצמה גם ממש מרגיזה אז זה עוד איכשהו מגיע לה...), גם איך שהוא עובד על סוניה והכי הרבה ההתנהגות שלו כלפי ירון
יעל - מניאקית
וכל מילה נוספת מיותרת...

shiran™

New member
זה לפרק של היום.. ../images/Emo121.gif

והשרשור הוא הפרק של אתמול, לא

למעלה