הפרק היומי

הפרק היומי

חחחחחחחחחחחחחחח איזה מצחיקה הייתה היום שירן! גם לא הבנתי מה בדיוק קובי רוצה מליה? מה הוא מנסה לעשות?!?! ואיך שמחתי היום בשביל מישל!!! חחחח! אבל זה היה כזה מצחיק איך ששירן התחילה להתפרע ולעשות שטויות בגלל שרותם באה אליהם. אבל זה היה פשוט כזה מצחיק! הייתי בשוק כשהוא הציע לה נישואים! טוב לא ממש, קראתי ספויילרים...

עכשיו זה ספויילר../images/Emo58.gif

אמממ, חשבתי שכתבתי ששירן וזיו יתחתנו. אבל התבלבלתי, כתבתי רק שהוא יציע לה...

הפרק של היום

טוב לא ממש הבנתי מה קובי ולי רוצים אחד מהשני נמאס לי כבר לשמוע את ליה וירון מדברים כי הם תמיד אומרים את אותו משפט(אני מצטערת.) ונמאס לי כבר מהייללות שלה וגם שלו מה זה האיפור המזעזע הזה של ענבר????????? יעל הצחיקה אותי היום "אני בדיכאון" ואיך היא לא רואה את ארז ממטר אין אני חולה עליה היא לא רואה אף אחד ממטר מזל טוב לזיו ושירן מישל הייתה מתוקה היום וזהו

aYaLoLy

New member
אפי רולזזזז ../images/Emo166.gif ../images/Emo85.gif ../images/Emo28.gif

אני חולה עליו! הוא שחקנ מצויינננ וחברה שלי אמרה לי שהיא ראתה אותו באיזו הצגה שבה הוא משחק מפקד בצבא, ושהוא כזה קשוח מפחיד שמ! מדהימ!!! ליה וזיו מתאימימ כי שניהמ סמרטוטימ מהלכימ!!! אני מפרק לפרק שונאת יותר את שירנ הפוסטמה הזאת שחושבת שהיא הפופיק של העולמ!!!!!!! נירה הזאת חרמנית1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומישל היתה חמודה!!1 ענבר היללנית הזאת מבאסת.... וןמעצבנת.... ואודי כל פעמ שהוא רואה אותה : "אהההה הנה הנסיכבה שלי" שימו לב ל אהההה..... ואממממ.. זהו הפרקימ המעניינימ לא הגיעו עדיינ למרות זאת אני מכורהה

../images/Emo4.gif../images/Emo41.gifהפרק../images/Emo41.gif+שאלה

היה כזה חמוד
אני מתה על שירן
[כן, בגלל שהיא כאת ביצ'ית.] ואני שמייחה
בשביל מישל. וזיו מעצבן
היא שולטת בו.גרר.זה מעצבןן. שאלתי: מה היה בסוף
בדיוק הלכתי להכין פרוסה עם שוקולד
ושחזרתי
ב ו ף
נגמר

../images/Emo4.gif ו ו א ל ה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

התלהב
אני כ'כ מרחמת עליו

חחחחחח שוב שכחתי

מישל: מה את שמה במרק שזה כזה טעים? סוניה: את הלב שלי. אפי: מה?!?!
חחחחחחח איזה אידיוט האפי הזה.

למעלה