הפרק היומי

גויבה

New member
הפרק היומי

חשבתי שאולי מעכשיו כל יום נרשום קצת על הפרק היומי וכל אחד ירשום דמות אהובה, ציטוט אהוב, קטע אהוב, קטע שנוא, דמות שנואה וציון סופי לפרק (עד 5 כוכבים) אז אני אתחיל - דמות אהובה -מאט (לא יודע למה אבל הוא היה ממש חמוד בפרק הזה) קטע אהוב - כשקלי מציעה לדילן נישואים (לא יודע למה אבל זה היה נחמד וגם שמתי לב לעוד משהו הוא בעצם בכלל לא ענה לה) קטע שנוא - כל הקטע של גינה דילן דיויד אוף כבר נמאס כמה אפשר דמות שנואה - היה באמת קשה כי יש הרבה אבל החלטתי שדיויד ודונה (שניהם היו ממש מעצבנים בפרק הזה במיוחד דונה שהגזימה קצת עם כל הקטע של נוח סך הכול הוא לא למד בקולג אבל זה לא סיבה להיפרד ממנו) ציון סופי לפרק - 3 וחצי (פרק ממש חמוד אבל היו כל מיני קטעים מעצבנים במיוחד של דונה

shanyz

New member
בלב שלי הפסיק לפעום!!!

מממ עוד לא ראיתי את הפרק (הלקטתי ואני רואה בלילה) ומשום מה כמו מפגרת קראתי את ההודעה, שכחתי שלא ראיתי אז ככה שזה בעצם הורס לי מה הולך להיות בפרק.. ו.. הלב שלי הפסיק לפעום כשקראתי שקלי הציע הלדילן נישואים!?!?!?!?!?!?!?!?! ממממממממממממממממממממממממממ.. טוב כשאני אראה אני אבוא לכתוב...

גויבה

New member
זה היה אמור להיות

היא "הציעה לו נישואים" בקיצור כשתראי תביני

shanyz

New member
אוקי ראיתי את הפרק..../images/Emo13.gif

כל כך חבל שהוא לא אמר כן!!!! אוף!! זה היה יכול להתפתח מזה יפה...
ומאט קצת קצת הרגיז אותי כשהוא כעס על קלי כשדילן קנה לה את התמונה.. ועוד אחרי שהיא באה ואמרה לו שהיא החליטה להחזיר לו הוא עוד ממשיך לכעוס!! אוף איתו...
בקשר לדונה ונוח... היא מזה מפגרת, וגם קלי.. כאילו קלי אומרת לה: אולי כדאי לך לחשוב עם מי את יוצאת... ודונה, כן, הו לא הטיפוס שאני רוצה. כאילו, איזה מפגרות!! היא במשך שנתיים נראה לי יוצאת איתו (לסרוגין כמובן
) ופתאום הוא כבר לא אותו בן אדם!? איזה טמטום.. זה לא שהאי גילתה שהוא היה בכלא על אשמת אונס פתאום.. כולה לא היה בבית ספר בגלל העניין עם התאונה ושהוא היה שיכור. ביג דיל! איזה מפגרת
דייויד היה חמוד בוף, כשהוא בא לדילן ואמר: אני צריך שנהיה חברים
זה יכול להישמע קצת כאילו הוא מנצל אותו כזה..שהוא "צריך" שהם יהיו חברים.. לא הוא רוצה שהם יהיו חברים
אבל דוויד גם מעצבן כי הוא אף פעם לא מוכן לשמוע.. אולי הייתה סיבה מוצדקת לזה שדילן היה שם??? כאילו, מי זה דיויוד שיבוא ככה ויעשה סצנות ויעיף את דילן על מכונית!? בקיצר, דיוויד לפעמים מעצבן...

למעלה