הפרק היומי!!!

הפרק היומי!!!

איזה קורע מצחוק זה היה היום!! כשראיתי את עמרם התגלגלתי מצחוקקקקק גם אלכס:לעשות את זה עם עמרם??????????????(כאילו איוווווווווווו איכססס) ואח"כ דורון:" א א א א א א א אנ אנ אנ אנ א א א א אננננ אני אוהב אותך"

SofyTofy

New member
דורון כל הזמן ככה...

"א א א א אנ א אנ א אנ א א א אנ א נ אני אוהב אותך".. חחח.. קורע. אבל הוא נראה לי חמוד יותר מפעם בזמן האחרון.. לא?

באמת בקשר לפרק של היום.....

ראיתי אותו ונהנתי ממנו... אני לפעמים רואה ככה שיש לי זמן ואני תופסת את הפרקים ב4 בצהריים. היום בפרק נורא הצחיק אותי הקטע הזה עם עמרם גם, שהוא ירד עם המגבת והכל...."גלית, איפה שמת את השמפו?!"....איזה קטע עלוב ממש...אני זוכרת איך תחקנו על זה עוד בתקופה ש"לחיי" שודרה. אני רק לא מבינה דבר 1 - את דורון הזה!!! אהבתי את הקטע שהוא בא לדבר עם רונה בבית שלה. הוא כזה אבוד.... הדורון הזה לא יודע מה הוא רוצה או מה לעשות עם עצמו. הוא ממש גרוע (כמו שהוא אמר...)

advab

New member
"יפה לך אסוף"...../images/Emo66.gif

ציטוט של דורון אחרי שהוא הרבה זמן לא ראה את רונה ... חח....

אנשיםםםםםםםםם

קודם כל רק רציתי לשתף שהמבחן שלי נדחה!!!!!!!!!!!!!!(זה מסביר מה אני עושה פה) שנית,אולי נעשה שוב שרשור של כל מיני ציטוטים מסדרה?המון זמן לא עשינו......(לא לסקול אותי אם זה נדוש בבקשה,סתם הצעה!)הרי המון חדשים הצטרפו מאז,וזה תמיד נחמד לעשות זכרונות.....אז מי בעד?

שיט.הבנתי למה זה לא קפץ..פדיחה...

סליחה..... טו,לא משנה.למרות שזה לא קופץ יותר,בבקשה תגיבו.תודה.

"ורדה,תביאי להן 10 שקל לאוטובוס.."

חחחח
אני מציעה שנעשה עוד פעם מצעד המשפטים הכי מצחיקים שאנחנו זוכרים מלחיי.. למרות שכבר עשינו את זה מיליון פעמים אבל הפורום..אממ..די גוסס..

למעלה