תגידו מתי סימון ה*** יגיע
O omer מכה שנית New member 26/11/02 #13 תגידו מתי סימון ה*** יגיע../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
ל לואיסנוש New member 26/11/02 #16 יש זמן... מזל אני שונאת אותו../images/Emo46.gif פרק נחמד... אני נותנת לו ... אז מה היה היום: מריצה אוסרת על אמא להתקרב למיה .. חח אני אוהבת את הקטעים שמריצה עושה כאלה פרצופים שהיא לא רוצה להגיב... ויקו עובדת על פלי שמיה הכריחה את אגוסטו לצאת עם פלי פלי רבה עם מיה חח אהבתי את הקטע שדונוף וקארלוס באים לדבר עם מנסייה ומנואל ולוחאן אומרים לו שהם קורעו את הדף.. לא ראו את פאבלו פראנקו וסוניה רבים.. (כרגיל-אבל הפעם קשה) פראנו מאוהב חח אבל באישה ממש מגעילה!! ואיך שכחתי את חואקין ה-**** הזה איכס אני שונאת אותו מסכן תומאס וזהו אני חושבת...
יש זמן... מזל אני שונאת אותו../images/Emo46.gif פרק נחמד... אני נותנת לו ... אז מה היה היום: מריצה אוסרת על אמא להתקרב למיה .. חח אני אוהבת את הקטעים שמריצה עושה כאלה פרצופים שהיא לא רוצה להגיב... ויקו עובדת על פלי שמיה הכריחה את אגוסטו לצאת עם פלי פלי רבה עם מיה חח אהבתי את הקטע שדונוף וקארלוס באים לדבר עם מנסייה ומנואל ולוחאן אומרים לו שהם קורעו את הדף.. לא ראו את פאבלו פראנקו וסוניה רבים.. (כרגיל-אבל הפעם קשה) פראנו מאוהב חח אבל באישה ממש מגעילה!! ואיך שכחתי את חואקין ה-**** הזה איכס אני שונאת אותו מסכן תומאס וזהו אני חושבת...
ס ספיר לופילטו New member 26/11/02 #22 לא היה את בנחה~! חוצפה!! הפרק לא שווה בלעדיו! למרות שהיה את מריצוש´ ומיה המהממות!