הפרק היומי!

Shiri from the block

Active member
הפרק היומי! נממ, סתם פתחתי הודעה, פשוט מה שאני רציתי להגיד זה ספויילר אז אני אכתוב בהודעה הבאה../images/Emo3.gif בכל אופן היה פרק מעצבן../images/Emo46.gif

Shiri from the block

Active member
../images/Emo58.gif../images/Emo9.gif סטפני הזאת ממש מעצבנת!!!!../images/Emo46.gif היא כבר לגמרי עברה את הגבול!!! להעמיד פנים שהיא מקבלת התקף לב רק בשביל שריג' יבחר במי שהיא רוצה שהוא יבחר?? טוב שהיא לא אומרת לו מה ללבוש, מה לאכול, איך לסדר את השיער וכו'!../images/Emo46.gif אם ברוק הייתה עושה דבר כזה אני בטוחה שכולם היו מתנפלים עליה, אבל בגלל שזאת סטפני כולם פה מצדיקים אותה../images/Emo46.gif זה פשוט גועל, היא ממש ממש הגעילה אותי הפרק הזה!../images/Emo46.gif וכל הכבוד לברוק על התחושת בטן הנכונה שלה../images/Emo99.gif

Amber68

New member
לא כולם מצדיקים אותה.. אני שונאת או תה.. הצביעות.. הצביעות.. איזה פרק משעמם היה היום.. חוץ מהמפגש בין דנטה למאסימו דיי השתעממתי.. אחח, איזה חמוד מאסימו=))

238

New member
../images/Emo58.gif בס"ד והכי מצחיק שלמרות שסטפני היא בכלל לא צדיקה עוד ממזמן(אריק ומאסימו,ring a bell?)היא לא מתביישתלהטיף לברוק מוסר. אם אני הייתי טיילור/רידג'/ת'ורן/ מי שלא יהיה- בחיים לא הייתי מדברת איתה יותר.

דבירית

New member
צודקת במאה אמחוז... להרחיק לכת עד כדי כך. אהבתי לקרוא את מה ששששכתבת על ההתערבות שלה בחיים. זה שיעשע אותי אבל באמת זה נכון. עוד מעט היא תגיד לו עעלאיזה צד ליעשון. והיום אין מילים לבטא את הגזמתה. לבייםפ התקף ולהבהיל את כולם נו בבאמת.

Elizab3th

New member
דוקא אהבתי את הפרק של היום אני מאד אוהבת את טיילור ורידג' כזוג. מאחר ולא ראיתי את הסדרה תקופה די ארוכה וחזרתי לראותה כאמור בעקבות שובה של טיילור, אין לי מושג מי זה דנטה חוץ מזה שהוא חתיך ../images/Emo99.gif הבנתי רק שהוא החזיר את טיילור, את אבא של רידג' וניק אני מכירה מהסדרה "ימי חיינו" שגם אותה הפסקתי לראות, אבל שם, אני לא אוהבת את הדמות שלו.

238

New member
אני בכלל לא אוהבת את טיילור בס"ד אבל מגיע לה יותר מרידג'. רידג' מתחתן איתה רק כי אמא שלו בקשה!ובפעם הקודמת,זה היה רק בגלל ההריון של תומאס-מה זה צריך להיות? ודנטה-באמת היע הזמן להביא עוד בחור שווה לסידרה.איך בדיוק דנטה נהיה-ידידו הותיק של מאסימו?מה ותיק בו כ"כ?

lovetylo

New member
כמוני כמוך ../images/Emo8.gif גם אני הפסקתי לראות את הסידרה וחזרתי לראות שטיילור שבה לחיים! באמת היה פרק יפה היום, נהנתי לראות אותם יחד, אבל חבל שזה לא היה אמיתי אלא רק בגלל סטפני. מעניין במי הוא היה בוחר לולא מה שקרה לסטפני...

Elizab3th

New member
בין מילותיך בהחלט ניתן להבין מה יהיה בהמשך, כולל קריאה כאן של הפרקים העתידיים בארה"ב.

S c a r l e t t

New member
רידג' סתם אידיוט../images/Emo123.gif מצטערת מאוד, אבל הוא מתנהג כאילו כל העולם סובב סביבו וסביב ההחלטות שלו, ממש נמאס מהיחס הזה כלפי כל הסובבים אותו. אני מאוד מרוצה שהוא בחר בטיילור, רק בגלל שהיא אוהבת אותו אבל אני חושבת שמגיע לה הרבה יותר ואני בכלל לא אתנגד לרומן עם דנטה../images/Emo99.gif. קצת קשה לי עם ההחלטה של רידג', סך הכל אני מאמינה שהוא היה בוחר בטיילור בכל מקרה אבל ברור שעכשיו זה היה רק בגל סטפני. טיילור היא זאת שאני לא מבינה בכל הסיפור, הרי ברור למה הוא קיבל החלטה בכזאת פתאומיות, ולמרות שהיא אוהבת אותו היא היתה צריכה לחכות קצת עם הנישואים המזורזים בבית החולים ולראות מה רידג' באמת יחליט. ברוק כהרגלה עיצבנה אותי. סטפני שוכבת בבית חולים והיא חושבת רק על עצמה..גם אם ההתקף היה מזויף וגם אם לא לפחות תחכי שתתגלה האמת לפני שאת משמיצה אותה סתם אני עדיין מתה מסקרנות לגבי דנטה, מי הוא בדיוק? ואיך הוא מכיר את מאסימו?

למעלה