הפרק היומי

Shiri from the block

Active member
הפרק היומי ברוק מהממת../images/Emo11.gif חבל שהיא לא החליפה למשו קצת יותר חשוף הנודניקית../images/Emo3.gif וטוב שהפגישה עם אריק לא הייתה עוד יותר קצרה! שהיו עושים פשוט: "הוו טיילור אני לא מאמין שאת חיה! טוב ביי." ../images/Emo122.gif הא ו, הוא שיחק ממש גרוע../images/Emo4.gif, לא יודע לעשות את עצמו מופתע כמו שצריך.. והיה כיף לראות את ת'ורן, התגעגעתי אליו../images/Emo99.gif ונממ, זהו.../images/Emo13.gif

girlontop

New member
נמחקה לי ההודעה של גיא ../images/Emo2.gif אין לי מושג איך זה קרה. סליחה! ../images/Emo10.gif הנה שחזור: הפרק היומי - משעמם! Indiman1 היום היה פרק ממש שעמומון. לא היתה התקדמות מיוחדת בעלילה חוץ מזה שגם תורן ואריק יודעים על טיילור. ואיזו תגובה היתה לתורן - כאילו היא רק חזרה מטיול בחול של שבועיים.. כאילו מה ?? סטפני מן הסתם לא מקשיבה לאריק ומתערבת בנישואים של ברוק-רידג'-טיילור וזהו... רק לא ממש מובן אם רידג' נענה לברוק בסוף ??

arielbbb

New member
אני אוהב את אריק!! תתפלאו. הפגישה הייתה מוזרה,אבל טובה.

S c a r l e t t

New member
שיזהר לשכב עם ברוק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כל כך התגעגעתי לשיחות בין סטפני לטיילור, או יותר נכון לעידודים ולהוראות של סטפני ../images/Emo47.gif יש דברים שלא משתנים../images/Emo6.gif וכמובן אריק הזה פשוט לא מועיל, דבר ראשון הפגישה שלו עם טיילור לא היתה מרגשת בכלל, ונמשכה 2 שניות ככה שחבל לבזבז עליו זמן בכלל. אבל כרגיל הוא מנסה להרגיע את סטף ולהרחיק אותה מכל הסכסוכים ועוד לפני שהוא מסיים לדבר היא כבר מתקשרת לברר מה העניינים, כל הכבוד../images/Emo45.gif שתמשיך לעודד את טיילור../images/Emo99.gif השיחה בין טיילור לרידג' היתה כזאת מרגשת, היא ממש מסכנה מבחינתה הזמן בקושי עבר והיא לא התקדמה בחיים והוא כבר נשוי עם ילד, ממש כואב הלב עליה.

reutt19

New member
איכס, רק המחשבה עליהם ביחד מעוררת בי בחילה ../images/Emo5.gif

למעלה