יה, איזה פרק יפה! פרק שהתחיל כצפוי ודי רע, אבל הצליח להפתיע אותי לחלוטין(כניראה שאו שאני לא קוראת ספוילרים בפרוט מלא, או שאני פשוט לא זוכרת הכול, אבל זה לטובה)לקראת סופו. אז קודם כל אהבתי את המשפט שת'ורן אמר לריג', כי הוא היה פשוט ענק! "איך אתה, מרונה, יכול להגיד לי, פורסטר, להוריד את שמי מהלוגו?" איזו ירידה קטלנית! וואו! אחרי המשפט הזה ממש החלה בעלילה הזאת תפנית מאוד מעניינת לדעתי לכיוון אחר לגמרי והגיע הזמן באמת, כי כמה אפשר לראות את ת'ורן מתבכיין על כמה שהוא מיסכן? הרבה יותר מעניין לראות את ריג' מקנא בת'ורן או מרגיש חוסר ביטחון ברגשותיו של אריק אליו! כי אצל ת'ורן זה פשוט כל-כך צפוי, ואצל ריג' זה פשוט הדהים אותי לחלוטין, שהוא ממש הודה בזה! אתמול הוא ממש לא היה מוכן להודות בזה כשברוק, אריק וסטפני הטיחו לו זאת בפנים, ונורא כעסתי עליו בגלל זה. היום, בזכות התפנית החדשה הזאת, סוף-סוף הראו את ריג' כאנושי! סוף-סוף מראים שגם לו יש רגשות, מה שהם די שכחו בזמן האחרון, שגם הוא יכול להיפגע. לדעתי זה הרבה יותר מעניין וגם גרם לי ממש לאהוב את ריג' בפרק הזה(בפרקים הקודמים הוא ממש עצבן אותי). גם סטפני הדהימה אותי לחלוטין-איך שהיא שיחקה! איך שהיא ריגשה אותי! אפילו את סטפני הראו בפרק הזה כאנושית, אישה שמסוגלת לבכות, ולא האשת קרח(זאת ההגדרה המדויקת לסטפני לדעתי) שהיא בד"כ. וזה נכון שברוק בוכה יותר מדיי, אבל אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה הראו את סטפני בוכה(מה שבד"כ מכעיס אותי)-זה היה כל-כך מרגש! בקיצור, פרק מדהים. ודבר אחרון-למרות שברוק כמעט לא דיברה היום, היא פשוט ניראתה מדהים בחולצה הזאת!../images/Emo99.gif