הפרק היומי.

Shiri from the block

Active member
הפרק היומי. שיעמום טוטאלי../images/Emo4.gif אהבתי חלק מהדברים שסטפני אמרה. אבל כבר נמאס לי מההתבכנויות של ת'ורן וריג', שניהם אותו הדבר../images/Emo5.gif בכלל משפחת פורסטר היא משפחה מסובכת יותר מידי../images/Emo122.gif למה כולם רוצים להיכנס אליה? להיכנס למשפחה שהאמא שולטת בחיים של הילדים שלה, ולא מסכימה לקבל כמעט אף אחד חדש למשפחה, או שיש מריבות בין שני האחים, וכו' וכו'.. סתם מעצבנים ומשעממים.

faery18

New member
../images/Emo44.gif../images/Emo39.gif יאוו איזה מניאק הרידג' הזה../images/Emo70.gif ידעתי שיש פה איזה קאץ' ידעתי שרידג' לא יכול להיות יותר מדי טוב.. ומה הוא משחק אותה עכשיו ריגשי!! תורן הוא המסכן פה ואם לרידג' כואב שאח שלו מצליח הוא בן אדם חסר לב ורע. איזה שטויות"אנשים יתבלבלו בשמות" אוי נו באמת אנשים לא עד כדי כך טיפשים.. תורן צדק במאה אחוז כשהוא אמר שרידג' שהוא מרונה לא יכול להגיד לתורן שהוא פורסטר לימחוק את שמו!! רידג' גדל בבית שבו הוא חשב שהוא המלך של הבית ושמגיע לו הכל, אז עכשיו שגם אח שלו מצליח הוא רוצה להרוס לו!!../images/Emo46.gif אני מקווה שרידג' לא יקבל את מבוקשו!! איך הוא יכול לחבק את אח שלו ושנייה לאחר מכן לדפוק אותו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif פשוט אדיוט!

לינה18

New member
יה, איזה פרק יפה! פרק שהתחיל כצפוי ודי רע, אבל הצליח להפתיע אותי לחלוטין(כניראה שאו שאני לא קוראת ספוילרים בפרוט מלא, או שאני פשוט לא זוכרת הכול, אבל זה לטובה)לקראת סופו. אז קודם כל אהבתי את המשפט שת'ורן אמר לריג', כי הוא היה פשוט ענק! "איך אתה, מרונה, יכול להגיד לי, פורסטר, להוריד את שמי מהלוגו?" איזו ירידה קטלנית! וואו! אחרי המשפט הזה ממש החלה בעלילה הזאת תפנית מאוד מעניינת לדעתי לכיוון אחר לגמרי והגיע הזמן באמת, כי כמה אפשר לראות את ת'ורן מתבכיין על כמה שהוא מיסכן? הרבה יותר מעניין לראות את ריג' מקנא בת'ורן או מרגיש חוסר ביטחון ברגשותיו של אריק אליו! כי אצל ת'ורן זה פשוט כל-כך צפוי, ואצל ריג' זה פשוט הדהים אותי לחלוטין, שהוא ממש הודה בזה! אתמול הוא ממש לא היה מוכן להודות בזה כשברוק, אריק וסטפני הטיחו לו זאת בפנים, ונורא כעסתי עליו בגלל זה. היום, בזכות התפנית החדשה הזאת, סוף-סוף הראו את ריג' כאנושי! סוף-סוף מראים שגם לו יש רגשות, מה שהם די שכחו בזמן האחרון, שגם הוא יכול להיפגע. לדעתי זה הרבה יותר מעניין וגם גרם לי ממש לאהוב את ריג' בפרק הזה(בפרקים הקודמים הוא ממש עצבן אותי). גם סטפני הדהימה אותי לחלוטין-איך שהיא שיחקה! איך שהיא ריגשה אותי! אפילו את סטפני הראו בפרק הזה כאנושית, אישה שמסוגלת לבכות, ולא האשת קרח(זאת ההגדרה המדויקת לסטפני לדעתי) שהיא בד"כ. וזה נכון שברוק בוכה יותר מדיי, אבל אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה הראו את סטפני בוכה(מה שבד"כ מכעיס אותי)-זה היה כל-כך מרגש! בקיצור, פרק מדהים. ודבר אחרון-למרות שברוק כמעט לא דיברה היום, היא פשוט ניראתה מדהים בחולצה הזאת!../images/Emo99.gif

faery18

New member
לרידג' אין בכלל רגשות איכפת לו רק לנצח, הוא סתם משחק אותה ריגשי כדי שכולם ירחמו עליו ויתמכו בו ובמה שהוא עושה. ושכחתי להוסיף שממש אבל ממש התחשק לי היום להביא לאריק בוקס כשהוא הצדיק את רידג' ואמר שבאמת אנשים יוכלו להתבלבל בשמות של שתי החברות../images/Emo46.gif איזה שטויות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

girlontop

New member
בלי מניאק בבקשה גם אני לא סובלת את רידג', אבל אפשר למצוא מילים עדינות יותר. מנוול, למשל ../images/Emo3.gif

הפרק היומי ../images/Emo41.gif כמה שדיקן חמוד! אין אין הוא וג'קי נראים כ"כ טוב יחד ../images/Emo99.gif אהבתי את הקטע שהוא הביא לה את היומן... טוב נו אני אוהבת כל סצינה עם דיקן../images/Emo9.gif ובכלל חשבתי על זה.. רידג' שכח שהוא הבן של מאסימו?! כאילו למה רק ניק דואג לו? מה עובר? למה הוא לא היה היום בבית חולים? השטויות שלו מעניינות אותו יותר מאבא שלו../images/Emo4.gif ניק נראה כזה מדהים.. אין השחקן הזה הורס! וכמובן.. אין אין על סטפני../images/Emo47.gif שחקה מצויין כמו תמיד.. יום מקסים ../images/Emo140.gif

SoldieRonit

New member
אסור לך להגיד שעמום אם את לא בפורום שלי ../images/Emo8.gif אלא אם את נהנית משעמום ../images/Emo6.gif

למעלה