הפרק היומי :|

Shiri from the block

Active member
הפרק היומי :| האם ראיתי נכון
:| האם השפתיים של ברוק נראו שונות היום
:| ואני חשבתי שיש לי עוד איזה חודש להנות מהשפתיים היפות שהיו לה מקודם
:-(
:-(
איזה באסהההההההההההה:-(:-(:-(:-(:-(
טוב, אבל בכללי היא נראיתה מאוד יפה
וגם אמבר
וגו ת'ורן על הרעיון הנחמד שלו

faery18

New member
אמבר הייתה מהממת עם הפן
למרות שכל דבר שעושים לה בשיער מהממם לה

girlontop

New member
איזה מעוותת ברוק!
אתם ממש מאכזבים אותי, סוף כל סוף פרק טוב ואתם עסוקים בלוק של ברוק ובפן של אמבר? מה עם הסצינה ההורסת בין סטפני וברוק? מזמן לא צחקתי ככה משתיהן או בעצם מההערות של סטפני: "מה את עושה פה?", "אני קדושה", "את מכירה את אמבר, היא לא קולטת שום דבר" ועוד ועוד |מלכה| ספקטרה ופורסטר בתי אופנה יריבים, אז למה אמבר זורקת את העיצובים שלה בכל רחבי הבית של אריק וסטפני? היא חושבת שאף אחד לא יסתכל? להזכיר לה מה זה "ריגול תעשייתי" או שהיא טיפשה מדי לחשוב על דברים כאלה? סליחה, היא עסוקה בהתמקמות מחדש באחוזה אליה עברה "כדי לשכנע את סטפני שהקשר ביני לבין תומאס אמיתי" (="כדי לקבל מגורים שווים בחינם, אוכל טעים ומשרתים צמודים" - מי יכול להאשים אותה?). רידג' אידיוט ונצלן. הסיבה היחידה שהוא "מתגעגע" לת'ורן היא שהוא עשה את כל העבודה השחורה בפורסטר במקומו. שתו בירה ביחד? הלכו למשחקי כדורסל? סיפרו סודות? איפה. אולי הם העבירו חוויות מהמיטה לצד הנשים המשותפות שלהן. חברים טובים עלק. מה פשר החברות בין קלארק לאמבר? ממתי הוא היה מעורב ביחסים שלה ושל ריק? ולמה אמבר כ"כ אופטימית לגבי סטפני? שאלות קשות

Mikel20

New member
זה נראה ממש לא אמין איך שכווווווווולם אומרים לאמבר שמשהו בהצעה של סטפני לא מריח טוב ורק היא בשלה חושבת שזה המצב האופטימלי??? היא עד כדי כך טיפשה?? טוב כנראה שבאמת פיצה קרה כל בוקר יכולה לשנות את איך שבן אדם הגיוני חושב :) עוד יותר לא אמין היה קטע הגעגועים של רידג' לת'ורן, איזה שטויות, מי יאמין לכל זה?? וכן השפתיים של ברוק אכן נראו בולטות באופן מזוויע...

rachelMcfadden

New member
היו רגעים שגמני חשבתי על זה... השפתיים שלה באמת היו נוראיות
ואמברר
מהממתת כרגיל! מרגיז אותי שהיא כל כך בטוחה בסטפני...ונקרעתי מצחוק על מה שקלארק אמר לה חחחח
חוץ מזה היה פרק סביר...לא משו מיוחד

faery18

New member
אמבר לא טיפשה
היא בסך הכל חושבת שסטפני עדיין החברה הנאמנה שלה שתעזור לה תמיד. סטפני הרשעית נותנת לאמבר המיסכנה להאמין בעובדה הזו, ואמבר מאמינה לה...כי מאז ומתמיד אמבר החשיבה את סטפני כ"חברה נאמנה" אני רק מקווה שאמבר תגלה בקרוב את המזימה של סטפני ותבין כבר שהיא לא לצידה.

faery18

New member
מה יש לכולם עם השפתיים של ברוק!
כוווולה היא החליפה ליפסטיק מה הביג דיל?? חח

faery18

New member
מההההה??? את רצינית?? פחחחחחחח מה, בדיוק באותו פרק זה היה הצילום הראשון שלה עם ההגדלה?? יאק

למעלה