הפרק היומי

dor302

New member
הפרק היומי

היה דווקא נחמד למי ששם לב זה היה הפרק שאלה שזכו להיפגש עם המורדים מערוץ 6 השתתפו בו איזה יפה היה וגםשסוניה תתחיל להרגיע עם כל המשקפיים שלה קלטנו שהיא עשירה מה זה כל הצורות האלה?

נכון

היה פרק מאוד יפה אבל נורא מעצבן הקטעים של המסדר לדעתי יותר טוב בלעדיהם למרות שהם נותנים קצת מתח.. וחחחח מי שראה מה יהיה מחר איזה קטע מרקוס קיבל מכתב ממשהי שהיא חולה עליו (אני חושבת ממריצה) אז אחרי שהוא קרא מה היה הכתוב אז חח איזה קטע הוא אומר כזה "גם אני אוהב אותך מריצה"חחח

תיקון..מחר לא יהייה פרק כי...

מחר יום שישי והפרק שעליו את מדברת יהייה ביום ראשון...אבל לא נורא ואם כבר אז גם אני יגיב על הפרק!!! הייה פרק יפה מאוד ואיזה מותק מריצה אני מזה מתה עלהי ורואיםצ שהיא יודעת לשחק טוב!!! ואאיזה יופי הייה כשמריצה אמרה שהיא לא רוצה שכולם יצחקו עליה כמו שצוחקים על חואקין מזה שהוא "הומו" זה הייה כל כך מצחיק...(לפחות לדעתי ורק שתדעו ממש קל להצחיק אוץי...
) אז בקיצור פרק יפה מאוד...

../images/Emo41.gifהפרק היומי../images/Emo41.gif

היה היום פרק ממש חמוד
ובאמת ראיתם ,אלה היו הבנות שטסו לשם
זה היה ממש מרגש
כי פתאום חברה שלי צועקת
עמר זה לא הקטע שהבנות מישראל נכנסות
ואני צועקת כן כן כן כן זה הן||
בקיצור אהבתי את הפרק
ואיזה חמודה מריצה,שהיא ביקשה סליחה מלוחן הממי
... חוץ מזה הדבר היחידי שלא היה טוב בפרק זה שלא ראו את מיה כל הפרק

Friendsfan

New member
נכון...

גם אחותי שמה לב שאלו הבנות שהיו בערוץ 6 דרך אגב, כשהבנות פגשו את כוכבי המורדים, זה היה בארגנטינה נכון? ועוד שאלה מתי הם מגיעים לארץ?

היו כמה בנות שנסעו....

לארגנטינה עם ערוץ הילדים לפגוש את כוכבי קטנטנות והמורדים הם גם היו ניצבות בסדרה בקטע שסוניה נכנסה ואז הם באו לבקש ממנה חתימות

שונאת אותן בדם!!

למה דווקא הן??????? לא פירסמו את זה ולא עשו הגרלה או משהו על זה למה בחרו דווקא אותן? מישהו יודע?

mijal

New member
נראה לי שזה בגלל שהן הצליחו למלא...

את כל אלבום איסוף המדבקות של קטנטנות.

למעלה