ה וול. תמיד יש את מחר. (כמה לירי מצדי)
O omer מכה שנית New member 5/11/02 #21 גם אני רוצה את מה שהיה אצל דודו../images/Emo70.gif בבקשה למי שיש שיגיד לי אני מתה לראווווווווווות את זה
גם אני רוצה את מה שהיה אצל דודו../images/Emo70.gif בבקשה למי שיש שיגיד לי אני מתה לראווווווווווות את זה
ח חולה על בנחמין New member 5/11/02 #25 באמת פרק נחמד מאוד! אין לי כל כך הרבה מה לכתוב אבל אני חייבת לשאול למה מרכוס ארמ שהוא רוצח?????????? מצידי תשלחו לי את התדובה במסרים כי אני חייבת לדעת את זה! מחר נראה לי יהיה יפה עם פאבלו שהתגלש "במגלשת הכביסה" וזהו שיר
באמת פרק נחמד מאוד! אין לי כל כך הרבה מה לכתוב אבל אני חייבת לשאול למה מרכוס ארמ שהוא רוצח?????????? מצידי תשלחו לי את התדובה במסרים כי אני חייבת לדעת את זה! מחר נראה לי יהיה יפה עם פאבלו שהתגלש "במגלשת הכביסה" וזהו שיר
R Rebelde Girl1 New member 6/11/02 #26 יש לי את הקטע מדודו... מי שרוצה אני ישלח לו אבל זה עוד מעט יהיה בתר שלי להורדה... www.rebeldeweb.up.co.il
יש לי את הקטע מדודו... מי שרוצה אני ישלח לו אבל זה עוד מעט יהיה בתר שלי להורדה... www.rebeldeweb.up.co.il
O omer מכה שנית New member 6/11/02 #28 יששששששש מתי זה יהיה בערך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
O omer מכה שנית New member 6/11/02 #27 מי לא הולך מחר? ולצערי לא ראיתי אבל כמובן שהקלטתי,וחזרתי לא מזמן כי כל היום לא הייתי כאן(בטח שמתם לב בחסרוני-או שלא ) אבל יש לי אבא נוררררררררררררא נחמד שמציק לי עכשיו כי אני רוצה לראות את ההקלטה,והוא התיישב שם עכשיו...ואני יוכל לראות רק מחר בבוקר,אני מתכננת לא לללכת לבצפר אני בבוקר יעשה את עצמי לא מרגישה טוב,כי יש לי מחר יום מגעיל(מבחינת המקצועות)...ואן לי כוח ללכת מי שמתכוון לא ללכת שאדי שאני יהיה פה רוב הבוקר...
מי לא הולך מחר? ולצערי לא ראיתי אבל כמובן שהקלטתי,וחזרתי לא מזמן כי כל היום לא הייתי כאן(בטח שמתם לב בחסרוני-או שלא ) אבל יש לי אבא נוררררררררררררא נחמד שמציק לי עכשיו כי אני רוצה לראות את ההקלטה,והוא התיישב שם עכשיו...ואני יוכל לראות רק מחר בבוקר,אני מתכננת לא לללכת לבצפר אני בבוקר יעשה את עצמי לא מרגישה טוב,כי יש לי מחר יום מגעיל(מבחינת המקצועות)...ואן לי כוח ללכת מי שמתכוון לא ללכת שאדי שאני יהיה פה רוב הבוקר...
R Rebelde Girl1 New member 6/11/02 #29 אממממ הוא אמור להיות מחר או מקסימום מחרתיים!.... (אם התכוונת אליי....)
O omer מכה שנית New member 6/11/02 #30 כן אלייך../images/Emo70.gif את לא יכולה לשלוח לי../images/Emo35.gif בנפרד כי אי פשו לא יכולה לעמוד בפיתוי...אני חייבת לראות את זה... אני לא מתכוונת לשים את זה בשום אתר,כי אין לי פליייייייייז אני רוצה לראות עכשיו או מחר...
כן אלייך../images/Emo70.gif את לא יכולה לשלוח לי../images/Emo35.gif בנפרד כי אי פשו לא יכולה לעמוד בפיתוי...אני חייבת לראות את זה... אני לא מתכוונת לשים את זה בשום אתר,כי אין לי פליייייייייז אני רוצה לראות עכשיו או מחר...
R Rebelde Girl1 New member 6/11/02 #31 זה עוד לא ממש מוכן.... הוא שוקל 100 מגה!!! המנהלת השניה מסדרת אותו ואז אנחנו מעלות אותו.... אם יהיה לי אותו לפני אני מבטיחה לשלוח לך!
זה עוד לא ממש מוכן.... הוא שוקל 100 מגה!!! המנהלת השניה מסדרת אותו ואז אנחנו מעלות אותו.... אם יהיה לי אותו לפני אני מבטיחה לשלוח לך!
O omer מכה שנית New member 6/11/02 #33 וואוייייי תודה רבה לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif *נרגשת*