הפרק היומי

dor302

New member
הפרק היומי

איזה יפה היה מיה הזאת מתחילה להיות מזה שרמוטה וכמעט בכיתי היום עם נאצ´או ואתם?

נו נו נו נו! (הכוונה ללא חח) ../images/Emo2.gif

אני דווקא לא בעד פאבלו ומריצה כזוג אבל אם כבר אז כבר.. את מבינה?
בקטנטנות אני בעד הזוגות שיש כלומר לו+באוטי פליפה+קמילה אבל אולי ההפך זה יהיה יותר מוצלח.. וחוצמזה הם כבר לא ילדים כמו שהם היו בקטנטנות אז אה... טוב לא חשוב..
והנה אנימציה
ית של הנשיקה של מריצה ופאבלו ואני מקווה שלא יהרגו אותי ששמתי את זה..

האמת.. ../images/Emo184.gif (חח חשבתי שזה ארטיק)

אין לי שמץ של מושג.. יש פה מישהו שיודע במקרה?

קארין14

New member
למה להרוג?

אני יברך אותך על כך ששמת את זה.....נשיקה מהמממת...מושלמת!!!! חולה על פאבלו ומריצה ולפי דעתי הם הזוג הכי שולט ברבלדה וואי

חחח ../images/Emo13.gif

שלום מיכלוש מה שלומך היום? אוף לא ראיתי היום את הפרק כי הייתי צריכה ללמוד למבחן (בגלל זה גם לא נכנסתי עד עכשיו..) מה איתך?

charmedman

New member
בכיתי היום וכול השלוש ימים האחרונים

כי בקטנטנות בכיתי בשלוש פרקים האחרונים והיום במורדים ואיזה בת זונה פילר ודונוף המניאק ומסכנה מריצה ומסכן נאצ´ו ולמה סוניה לא מאמצת את נאצ´ו? היא תאמץ אותו מתישהו?

../images/Emo12.gif

אני באמת בכיתי... זה היה כל כך עצוב.... וזה נורא מוזר כמה שאני אוהבת/שונאת את פאבלו באותו זמן. הוא היה כל כך... ארררר... היום! כלומר, אחרי שהיא אמרה לו שלא איכפת לה יותר? אבל היה פרק ממש יפה! וגם לוחן כמעט בכתה... וחואקין המפגר הזה! הוא פשוט מעצבן! למרות שאני לא אוהבת את פלי בכלליות, גו פלי! (על זה שהיא נעלה/תנעל את החדר). איזה אוטיסט החואקין הזה, רבאק
אוווו איזה יופי שהיא תפרסם את המוזיקה שלו!
מעניין אותי איך זה ישמע...

mooli frikit

New member
זה באמת היה נורא עצוב

איזה רע דונוף המסריח הזה איך הוא יכול לשלוח ככה את נאצ´ו וחואקין הזה טטטטממממבבלללללל ופלי צודקת בזה שהיא נועלת את מיה היא מתנהגת כמו חברה אמיתית

איזה פרק עצוב היה...

מסכנה מריצה איך היא בכתה
אוווווף חואקין הזה באמת מעצבן
מעניין מתי הבנות יעלועליו כבר
איזה מגנייייייב הולך להיות מחר-שישמעו את השיר של פבלו
קיצר נחכה ונראה מה יהיה מחר...אבל עש אז מחכה לנו גםהפרק האחרון של קטנטנות,אני מזה מתרגשת ממנו
אבל אני מתה לראות אותו,וכמובן את המורדים
...

מיכלווווווווששש!!

קאס אס אקה? חחח טוב לראות אותך בפורום המורדים
ואני מסכימה איתך בכל מילה! וציפיתי מפבלו שיהיה יותר רגיש! הוא לא רואה שמריצה עצובה?! שינחם אותה!! חח
וראיתם מה יהיה בפרק הבא?! איזה חמודים לונה וניקו

דנוששששש!!!!

איזה יופי
(הוא בוכה מהתרגשות
) שאת פהההה! גם אני ציפיתי מפבלו ש... יהיה יותר רגיש. בלה. כלומר, הוא לא אמור לאהוב אותה או וואטאבר עם הזמן? כלומר, עכשיו? כלומר לאב/הייט ריליישן שיפ? אז כשהוא רואה אותה כמעט בוכה/בוכה זה לא אמור, אני יודעת, לגרום לו להיות טיפה-
-איצי-ביצי-ספיידר-לייק להיות רגיש?

../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

חחחחח
איצי ביצי.... מזכיר לי צער גידול בנות..(עם מישל הקטנה) פחחח
אבל זה לא קשור אז אני אשתוק עכשיו..
ואת צודקת אינדיד
מיכלוש

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif איצי ביצי... אהבתי.

בלה. רציתי להגיד משהווווווווווווווווווו... אה. למה אני כל כך אוהבתאת פאבלו/קמילה? השילוב כלומר? רבאק, את קמילה אני לא אוהבת כבר 6 חודשים ופאבלו ממש מעצבן במורדים. טוב, כבר הסכמנו שאני מוזרה (ואפילו שנילית
), לא?

../images/Emo41.gif הפרק היומי../images/Emo41.gif

לפי דעתי הפרק היה יפה ומה קשור הקטע בפספוסים שהיה שיר
טוב היום אני לא זוכר כמעט כלום כי אחרי הפרק התכוננתי 2 דקות למבחן ושכחתי הכל

למעלה