הפרק היומי

Charmed Gal

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif פרק מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif

היה פרק יפה!!!! חואקין אידיוט! אוף! איזה מציק הוא! שילך כבר!!!!!!!!!!!!! מיה הזאת באמת זונה
אבל כאילו שהיא באמת תתן לו.... מריצה חמודה, וזה היה עצוב הקטע עם נאצ´ו אבל הכל יסתדר בסוף נכון
המנהל הזה דונוף גם אידיוט ומעצבן! אבל את כרמן אני אוהב! וגם את סנטיאגו!

AM16

New member
למה אתם אומרים ככה על מיה?

היא לא זונה, היא לא עשתה כלום, ויקו אולי זונה אבל מיה??? היא בסה"כ מאוהבת בחואקין יותר מדי. היא גם לא כל-כך רוצה לשכב איתו, היא פשוט לא יודעת מה כדאי לה לעשות, כי הוא לוחץ עליה והיא עדיין לא מוכנה.

La NaNi

New member
../images/Emo22.gifבאמת היה פרק יפה

אין לי הרבה מה להגיד... היה יפה... כמו תמיד... דווקא שיר יפה זה מהפספוסים... Te Quiero Comer La Boca, של "הזבוב"...

פרק נחמד-אני לא מצליחה לשים אייקוני

ם אין לי הרבה מה לשתוב אז אני רק יכתוב שהיה פפרק נחמד הקטע הכי עצוב היה עם נאצו אני פשוט בכיתי שם! וזהו...

sexy bomb

New member
איזה פרק יפה ..................../images/Emo13.gif

איזה עצוב ביב כנאצו ומריצה ניפרדו מיסכנים ושייל לעזעזל הדונוף הזה הכון שפאבלו דיבר עם מריצה אז חשבתי שהוא יינחם אותה או משהו כזה (רשע אבל חתיך כוסון מתה עליו) זה טוב שפלי נעלה את מיה ככה הי לא תעשה **** טוב אז בקיצור היה פרק מהמם!!!!!!!!!!!! אני בכל מיקרא מזה אהבתי

RIP CURL1

New member
פרק נחמד

הקטע עם נאצו ומריצה היה יפה אבל בא לי כבר לראות מחר,מחר נראה שיהיה פרק יפה מאוד נשיקה בין לונה וניקו ושהרדיו משמיע את השיר של פאבלו

../images/Emo41.gif../images/Emo3.gifפרקק מהמם../images/Emo23.gif../images/Emo122.gif../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif

פרקקק פצצתיי
פאבלו כזה..כזה... כ-ו-ס-ו-ן
רואים שמנואל מחבב (קצת..טיפ טיפה
) את מיה
חואקיןןן
תחמןןן
הילד פשוט נוכלל :)) לא מספיק לו לעבור מילדה לילדה..... עכשיו הוא גם ישכב איתם!! וואלה יופי..
החיים טובים! מעניין מה יקרה
פאאבלו.. עם השירים
זה הולך להיות מעניין
אותי הקטע עם נאצ´וו בכלל לא ריגשש

למעלה