הפרק היומי

dor302

New member
הפרק היומי

היה חבל"ז המריצה הזאת קורעת אותי כל יום מחדש איך מדברת ומתנהגת ומיה תמיד שמדברם איתה על אימה היא נהיית ובה הלוואי שתמיד תהיה ככה והחואקין הזה באל לי לדרוס אות (אני לא אוהב חדשים) מה הוא משחק עם שני השחקניות הכי יפות בסדרה! אגב:מי שהמסדר בחר היה גידו!

איזה פרק יפה!!!

איזה מאמי מנואל-שהוא חיקה את מיה "ברור!" איזה מנייאק חואקין!!!!! איזו חמודה מריצה.... סקר: נראה לכם שחואקין יצליח "להשכיב" את מיה/מריצה?

לא מוות! הרי את יודעת מה קורה בסוף

טוב נו בעצם זה עדיין ניצול בקיצור פרק מהמם!!!!!!!! חולה על מריסה!!!!! והחלום שלה היה חמוד ונאצו החמוד שלי מסכן!!!!!!!! שישרף פבלו (רק בפרקים האלה)

פרק שווה ומצחיק,ובקשר לסקר../images/Emo26.gif

הפרק היה כזה קורע
אני ואחותי (הקטנה) פשוט צחקנו על איך שמנואל חיקה את מיה "אוביו" חחחחח...חוץ מזה מרקוס מסכן...איך לוחן לא הבינה שהוא רוצה את המשאף
ומיה ממש ילדה רגישה
בקשר לסקר: אני חושבת שהוא לא יצליח להשכיב לא את מריצה ולא את מיה
כאילו הפעם הראשונה של שתיהן בטח שלא תיהיה איתו,הוא מעצבן אותי
אבל אי אפשר איתו הוא כזה חתיייייך
או כמו מריצה "בונבון"...

../images/Emo185.gifמנואל מחקה טוב את מיה ../images/Emo185.gif

יצאתי החוצה בחורף העצום בניתי לי
מהשלג פתאום התחיל לרדת גשם והיו כמה
ים חזרתי הביתה היה לי
מאוד אפילו הצתננתי ונהיתי חולה אז לקחתי
כדי להרגיש טוב יותר ולשתות
חם יחד עם ה

יוווו זה היה כזה מצחיקקקקקק!!!

איך אני חולה על הקטעים האלה.. בא לי כבר שידורים חוזרים

../images/Emo182.gif../images/Emo185.gif

חחח אני מתלהבת פשוט מהאייקונים החדשים.. חח
עוד מעט כל הכנופיה נהיה פה! חיחיחחי
ומיכלוש אולי במקום להגיד נסקלת תוכלי להמציא משהו נגיד
פגע בך... חחח סתאםם חס וחלחילה! אל תקשיבי לי.. טוב אני סותמת

../images/Emo12.gif *סניף*

את... את רוצה שברק יפגע בי...? לא יפה. סתם, נו, יש לי חסינות מאבנים, לא תזיק גם חסינות מברקים. יהיו הרבה הזדמנויות...

מה פתאום!! ../images/Emo2.gif ../images/Emo7.gif

לא התכוונתי לזה..אני מדברת שטויות.. אל תקשיבי לי!

הו, איט´ס אוקיי... ../images/Emo185.gif

(איזה יופי! שילוב של שוקו ולב. ממש מחמם את ה
... תרתי משמע
)

נכון שול*ת*?

חחחחחחח.... זה היה קטע ממש מצחיק! צחקתי במשך יותר מחצי שעה... שעה אחרי זה נפגשתי עם פריד (ילד מהשכבה
) והוא מתחיל שיחה ופתאום התפוצצתי מצחוק באמצע כי הוא אמר משהו שהזכיר את זה... גאש, זה היה נחמד...

../images/Emo39.gifהפרק../images/Emo39.gif

המריצה הזו קורעת אותי!!!!!!!
והיום גם מנואל קרע אותי מצחוק!!! איך הוא חיקה את מיה!
"ויקו" "ברור" ועוד.......... שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאתשונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאתשונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאתשונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאתשונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאתשונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאתשונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאתשונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאתשונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאתשונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאתשונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאתשונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאתשונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאתשונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאתשונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאתשונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאתשונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאתשונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאתאת חואקין
ומרכוסון הזכיר לי את עצמי אם ההתקף שלו! חחחחח

G@T

New member
חחחח איזה פרק חמודי ../images/Emo13.gif כמעט ../images/Emo46.gif

חואקין כזה כלב!!!!!!!!!!!!! GO ויקו!!!!!!! היום היא אמרה שהוא כלב
אני כל כך שונאת אותו
!! אני זוכרת שראיתי עם טלילי את הפרק הזה באינטרנט, וזכרתי את הקטע שמריצה "יורה" בפאבלו
איזה יופי
או שלא
? מנואל כזה מצחיק איך שהוא מחקה את מיה !
מנואל רולז

למעלה