הפרק היומי

חחחח עומר שונאתתתת את זה

שאנשים אומרים כאלה שטויות כאילו הדבר היחיד שמגיע להם זכויות עליו זה מה שהם צילמו.. והיא בטח מתכוונת ל- www.rebeldeweb.cjb.net

תיארתי לעצמי שזה יהיה בעוד כמה

אתרים זה מתפרסם בכל האינטרנט אבל אני לא השגתי את זה משום אתר אני השגתי את זה מהיחצנים של המורדים ובגלל זה אמרתי זה כל הזמן מתחדש כי הם כל הזמן מביאים לי תמונות ותאמינו לי שהשגתי מהם עוד מלא תמונות שאין באתר הזה של לואיסנה לופילטו שהבאת

כמה פעמים אני צריכה להסביר לכם

תראו זה לא שום אתר השגתי את זה מהיחצנים של המורדים וגם מעוד אתר נדיר וזה לא האתר שהילד ההוא הביא אבל המוח שלכם דפוק מדי לקלוט שכשיש משהו באתר אחד תוך חמש דקות זה כבר מופץ לכל האינטרנט. ולא אני לא לקחתי את זה מ - WWW.LUISANA.COM.AR

זה לא

מ - www.rebeldeweb.cjb.net כי אם תיכנסי לשם את תראי אפילו שהתמונות לא משם!!! לקחתי את זה מהיחצנים. הם מביאים לי הכל

תאמינו לי שאני

הייתי שמה לכם את כל התמונות שהם מביאים לי, תאמינו לי!!! אבל אני שומרת אותם לאתר שלי ושל אולסן לובה ועוד 2 בנות שיפתח בשבוע הבא ואז אני יתן לכם הכתובת ואתם כבר תראו את זה שם!!

DANA Gi®L

New member
מי אמר שניכנס?! ספיר לופליצו,

את ממעיטה בערך הכבוד העצמי שלנו! אנחנו נעלבות מחוסר ההערכה!!

אם אתם רוצים

אל תיכנסו אבל אתם לא מבינים שאני הבטחתי לשותפות שלי לאתר שאני לא יפרסם את התמונות בשום מקום עד שיפתח האתר כשיפתח האתר אני יוכל לפרסם כמה תמונות שבא לכם. ורק שתדעו שבזה שאתם קוראים לי ספיר לופליצו אז אתם מקללים את שם המשפחה של לואיסנה

לי אישית ממש לא אכפת

לרדת על שם המשפחה של לופלצו אבל אפשר גם להמצי משהו שהוא לגמרי אוריגינל למשל לובה דובה

למעלה