הפרק היומי

rebelde way net

New member
הפרק היומי

פרק ממש יפה, ראיתם מה עשו ללוקר של ניקו. וראיתם את המתח, כאילו למישהו אכפת מהשמנה הזאת (בלי להעליב את המעריצים שלה). ציון סופי

Mary Kate14

New member
אוריחנטה../images/Emo70.gif (דחוף)

אוקי לא ראיתי את הפרקים של יום ראשון ושני מישהו מוכן להסביר לי מה קורה אני לא מבינה כלום
מה פתאום מיה ופלי בכלל לא חברות
זה ממש מוזר
הם יחזרו להיות חברות בכלל
והחברות של מיה ומנואל כבר מתחילה
מה לעזאזל הולך בסדרה
|!
נו אנטיידו נאדה
חוץ מזה הפרק של היום היה מצוין כמו תמיד מה הקטע של פלי וואי איזה אובסייה יש לה למנואל

Mary Kate14

New member
תיקון טעות../images/Emo70.gif

נו אנטיינדו נאדה...... (אני לא מבינה כלום למי שלא הבין...) ואובססיה

הפרק היומי

איזה פרק יפה היה היום, הכי אהבתי שמנואל חיקה את מיה. גם ביום ראשון הוא חיקה אותה, איזה מצחיק זה היה "אוי ואבוי מיה קולוצ´י בחדר שלי!!! מה נעשה?" איזה מסכנה פליסיטס, אבל היא באמת מה זה אובססיבית בקשר למנואל... יש לי שאלה:מישהו יודע מי החברים במסדר?

זהו../images/Emo35.gif זה מה שאתם חושבים../images/Emo35.gif

טוב אז הנה פירוט: היום היה פרק מאוד יפה ולי נראה שכבר מריצה ומיה מתחילות להיות חברות
מי שראה באינטרנט בטח יודע מתי הן יתחילו להיות חברות|טיפש|
טוב גם לי אין כלכך פירוט כי אין לי זכרון מי יודע מה
למי שיש זכרון יותר טוב ממני שיכתוב

omer wild

New member
את יודעת מתי הן יתחילו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תגידי ליבבקשה

אילונוש

New member
פרק נחמד ביותר ../images/Emo47.gif

איזה חמודה מיה באירועי הפרק הבא איך רואים שהיא רוצה את מנואל..
פליסיטאס ממש מעצבנת אותי בזמן האחרון
מר דונוף הזה ממש לקקן
הלוחיה המגעילים
מסכן ניקו
ומנואל מה זה חמוד מנסה להילחם בצדק
פרק חמוד
אני מחכה למחר
מיה
מנואל

אילונוש

New member
אה.. ואיך שכחתי ../images/Emo9.gif

איזה מתוקי מרקוסיטו איך הוא התרגש מהמכתב של מריצה

Scoob¥ Doo

New member
ניליייי../images/Emo24.gif

איזה יפה יצא לך תכיני לי משהו של חורחה בבקשה

אוקי ליהוש אבל.... למה לשרשר

את זה פה? זה לא מתאים לכאן... בא לך שתפתחי במקום הודעה של יצירות שלנו וכולם ישימו בה יצירות שלהם?

אתם יודעים שהיום

חודש לשידורי המורדים בארץ
וד"א, עכשיו מתחילים הפרקים של החופש הגדול זה אומר שכל הוותיקים ראו את הפרקים של החודשים הבאים!

אימאלה -איזה פחד! עד עכשיו לא

הצלחתי להיכנס לפורום!!!!! טוב עכשיו אני יגיב על הפרק היומי..... פרק נחמד אבל לא משהו בכלל היו הרבה יותר יפים! ראיתם שמרכוסון התחיל להתאהב במריצה??? {איזה ממי} ושמנואל הרביץ לנמרכוסון????{למרות שאני אוהבת את פליפה אני חייבת להגיד את זה}: הוא ממש עיצבן אותי!!1 אני ממש קילללתי אותו באותו רגע{תשאלו תא צליל אפילו!} וואויייי איך מיה מתחילה להסתדר עם כולם! ופליסיטאס איך היא אמרה את כל זה למיה????{שתמות מצידי וסליחה לכל המעריצים שלה} ושהראו אותה מדברת עם מנואל בחדר כביסה אני כיביתי את הטלוויזה!!!! באמת! וזהו להיום לא נראה לי שיש עוד משהו.... שיר

ויש אנשים כמוני וכמו מרי

שראו מההתחלהההה או שזה אני ומרי ראתה אחרי שבוע לא יודעת.. מי עוד פה רואה מהפרק הראשון בלילה? כל יום? זמהני ביצפר? לימודים?

למעלה