הפרק היומי

חגית756

New member
ראיתם איזהו נשיקה מהממת?!

איזה חתיך החבר המתוק והחמוד שלי... אני מתה עליו אבל למה איתה ולא איתי??????חחח..... ראיתם איך הוא נישק אותה איזה מתוק... ראיתם את מיה המהממת, אגב:למה כולם שונאים אותה?! היא פצצה... רק שלא הבנתי למה היא צעקה וקיללה את מרסיה?

זאתי שדיברה עם פרנקו זא אנדראה לא?

מהעונה השלישית החברה של פקונדו תענו לי כי אם לא אז היא ממש דומה לה

הפרק היומי

היה מעצבןןןןן כל כמה דקות זה נסגר לי ורשמו לי שיש בעיות בשרת ופספסתי ת הקטעים הכיטובים מריצה מחתיפה מכות למיה(אך איך הייתי רוצה להיות במקומה) ואת פבלו ומריצה בהתחלההההההה (אווווווווווווווווף) ונכון העורכת דין של סוניה זו אנדראה מהעונה השלישית? ואיזה מסכן ניקו איך הוא בכה מתוקי והקליפ של רזיסטירה הכי מהמם לדעתי מכל הקליפים ועוד משהו ראיתם בפרסומות את הפרסומת לדיסק של המורדים? איזה יפה מישהו צילם אולי תמונות מהקטע שהם אורמים רבלדה ווי?

חגית756

New member
תיכנסו...

נכון שמנסו מיאגו זה זה שהיה עם לולו המורה לספורט?

אמ

בקטע שמריצה לבשה את החולצה הירוקה הזוועתית הזאת ולעסה את המסטיק היא כל כך היתה נראת כמו ילדה בכיתה ו´!!!!!

מרי גם לי היה ככה!!!

לא הצלחתי לראוות כמעט כלום!! זה היה כזה גרועעע שמעתי איזה 20 דקות {לא ברצף} וראיתי אולי חמש דקות לר ברצץ מכל הפרק!! וזה נתקע והתנתק כל שניה!! לא ראיתי את רסיסטירה מישהו צילם? מרי? מישהו? אני אצלם מהפרסומת דווקא את זה יש לי מוקלט ראיתי דווקא את הפרסומת!

דווקה את הקליפ הצלחתי בערך לראות

וגם לצלם הנה התמונות נכון שהקליפ מזכיר את VOLAR MEJOR? זה מזה דומה

חגית756

New member
אני ראיתי את כל הקליפ...

אבל לא ראיתי ממש טוב את הפרק כל שניה זה היתחבה לי וההיתי צריכה להפעיל מחדש את האתר...אבל בסך-הכל היה פרק נורא יפה ראיתי קטעים טובים ויפים במיוחד כמו הנשיקה והקליפ...

G@T

New member
באמת עבד גרוע

אבל את הקרב והנשיקה עוד ראיתי איכשהו!! גרררררררר אני עצבנית עכשיו על מיה ואבא שלה!!!!!! ואיזה קליפ מדהים זה!!!!!!!!!!!

חגית756

New member
נילי למה לא ראית?

למה לא ראית? הקליפ היה משגעהוא היה כזה כמו במדבר... אם המון חול הראו רק(כמעט)את בנחה פלי קמי ולו...בנחה היה משגע כמו תמיד הוא היה עיכר כזה עם שליקס שחפר באדמה פלי היה עם שביל בצד חחחח פשוט זוואה ,טוב כמו תמיד... מיה היתה נורא יפה אבל אם תלתלים שלא כל-כך התאימו לה וקמי היתה עם בגדים צבעונים כאלה ואיפרו אותה בצורה זוואתית בתור ליצן.....חחח זהו גם הם סחבו כאזאת עגלה (כולם) אגב לא הראו היום את דייגו וטוב שכך כי מעצבן אותי נורא לראות אותו חנון עם משקפים כי הוא לא כזה... המשקפים מכערים אותו נורא ודווקא הוא חתיך! אפילו אפשר לראות בקליפ בן אולמות(יש לי אותו) שהוא מוריד את המשקפים הוא יפה.......

כי זה נתקע!!!

תודה חגית!!! לדעתי בכל מצב הוא חתיך, עם המשקפיים בלי המשקפיים הוא תמיד כוסון מהמם... רק המשקפיים את צודקת לא משהו עליו... גם לי יש את אינמורטל הואו כזה הממם שם!!! אני כמעט התעלפתי כשראיתי אותו, אני התחלתי לצרוח בכל הבית!! ראית באיכות טובה? צילמת תמונות מהיום?

חגית756

New member
אני לא יודעת לצלם!!!!!

כן והאכות טובה מאוד!!!!!!!! גם אני לא יודעת להכניס תמונות... וגם לא לצלם את הפרק.....

חגית756

New member
כן,גם אני ראיתי ו...

מרי אני מסכימה איתך בכל!!!!!!! בשמחה הייתי חוטפת מכות מלואיסנה לופילטו ומתנשקת נשיקה סוערת כאזת אם בנחמין רוחס!!!!!!1היה כיף אם היתי לכמה הדקות הקצרות מתחילת הפרק מחליפה עם קמילה........

למעלה